Мінфін - Курси валют України

Встановити
CCLOAN
Зарегистрирован:
21 квітня 2020

Последний раз был на сайте:
14 березня 2023 о 01:57
Подписчики (2):
Niccelll
Niccelll
Kacviktok
Kacviktok
CCLOAN — Офіційний блог компанії
23 липня 2021, 16:59

Скільки коштує оренда банківського сейфу в Україні?

Банківський сейф – це сейф, який певний час належить не банку, а орендарю, і може використовуватися для зберігання цінних речей (колекційних предметів, ювелірних прикрас, антикваріату і так далі).

Що стосується зберігання грошових коштів в банківських сейфах, в цьому не завжди є сенс. Це обумовлено тим, що такі заощадження не принесуть своєму власникові вигоди. Але ось для безпечної передачі грошей сейфи використовуються досить часто. Таке сховище є незамінним для передачі готівки під час проведення великих угод між різними клієнтами.



Переваги банківських сейфів

  1. Гарантія безпеки. Кожен банк має посилену систему захисту. По суті, міні сейфи розміщені в приміщеннях захищених броньованими дверима і надійною системою сигналізації. Отже, зберігати цінності під таким захистом набагато безпечніше, ніж у звичайних металевих ящиках з кодовими замками.
  2. Конфіденційність. Вміст сейфу – це власність її орендаря, а не фінансової установи. Це говорить про те, що без вашого відома ваш сейф ніхто не має права розкривати. У приміщенні, де розміщені сейфи, відеозйомка за допомогою камер відеоспостереження заборонена.
  3. Нерозголошення особистої інформації. Фінансова організація не має права надавати третім особам інформацію про те, що хто є власником банківського осередку і що саме зберігається в сейфі.

В якому банку краще орендувати сейф?
Послуги оренди банківських сейфів сьогодні надає велика кількість банків нашої країни. За необхідності, кожен українець може орендувати сейф в таких фінансових організаціях, як Приватбанк, Альфа-Банк, ПУМБ і інші.



Щоб уточнити наявність вільних сейфів, можна звернутися до оператора банку або зробити запит на сайті компанії. Представник фінансової організації зв’яжеться з потенційним клієнтом телефоном і надасть відповіді на всі питання.

У разі наявності вільного сейфа в відділення банку знадобитися надати певний пакет документів. Для оренди банківського сейфа необхідно мати при собі паспорт громадянина України та код платника податків. Перевірка даних і укладення договору не займе більше пів години. Також ви можете оформити довіреність на іншу людину, що дозволить їй користуватися сейфом в будь-який зручний час.

Вартість оренди банківського сейфу
Вартість оренди банківського сейфа в різних фінансових організаціях може бути різною. Перш за все цей показник залежить від тарифів певного банку. Уточнити цю інформацію можна на офіційному сайті компанії.

Згідно з встановленим регламентом тарифікація може:

  • Диференціюватися в залежності від розміру осередків (маленькі, середні, великі і великі +).
  • Знижуватися за умови збільшення терміну оренди сейфа. Іншими словами, чим довше ви користуєтеся послугами банківського зберігання, тим дешевше вам обійдеться ця послуга.
  • Оформити оренду осередку можна на будь-який термін. За необхідності, клієнт може користуватися сховищем від десяти днів до дванадцяти місяців і більше.
  • Оренда може автоматично пролонгуватись. Для цього необхідно укласти договір, який передбачає автоматичне продовження.

Перш ніж оформити договір оренди банківського сейфа, уважно вивчіть пропозиції різних фінансових компаній. Нерідко корисними виявляються відгуки реальних користувачів. Це дає можливість не тільки вибрати надійний банк, але і значно заощадити.

Просмотров: 703, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися