Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 листопада 2020, 17:51

Рада НБУ затвердила кошторис адмінвитрат регулятора на 2021 рік

12 листопада Рада НБУ затвердила кошторис адміністративних витрат на 2021 рік, поданий Правлінням Національного банку України. Про це повідомила пресслужба НБУ.

12 листопада Рада НБУ затвердила кошторис адміністративних витрат на 2021 рік, поданий Правлінням Національного банку України.
Фото: rbc.ua

Рада затвердила показники кошторису адміністративних витрат з урахуванням пропозицій, поданих Аудиторським комітетом Ради з оптимізації окремих витрат, які були погоджені з Правлінням.

Читайте також: Шевченко: Ми зможемо перерахувати в бюджет виключно ту суму, яку підтвердять аудитори

Кошторис враховує потреби із забезпечення ефективного виконання Нацбанком його функцій, а також необхідність організації віддаленої роботи його працівників в умовах пандемії covid-19 та посилення безпеки інформаційних технологій.

Для раціонального використання коштів Рада надала Правлінню НБУ низку рекомендацій, спрямованих на забезпечення дієвих контролів, поліпшення соціального захисту працівників та пенсіонерів, підвищення ефективності управлінських рішень, зокрема на організаційному рівні.

Читайте також: НБУ змінив зовнішнього аудитора

Раніше повідомлялося

  • 28 жовтня Рада Національного банку України підтвердила мандат компанії Ernst & Young для аудіювання звітності НБУ за 2020 рік.
  • З 2014-го по 2018 роки аудит річної фінансової звітності Національного банку здійснювала компанія «Делойт енд Туш ЮСК».

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
13 листопада 2020, 19:30
#
«Совет предоставил Правлению НБУ ряд рекомендаций, направленных на обеспечение действенного контроля, улучшение социальной защиты работников и пенсионеров, повышения эффективности управленческих решений, в частности на организационном уровне.»

НБУ заботиться даже о пенсионерах, ушедших на пенсию из рядов сотрудников НБУ,
доплачивая им ежемесячно определённые суммы средств...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися