Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 серпня 2020, 11:16

НБУ призначив перший динамічний аукціон з продажу пам'ятних монет

Нацбанк 15 вересня планує провести перший динамічний аукціон зі збільшенням стартової ціни з продажу пам'ятних монет «Володимир Перетц». Про це повідомляє пресслужба НБУ.

Нацбанк 15 вересня планує провести перший динамічний аукціон зі збільшенням стартової ціни з продажу пам'ятних монет «Володимир Перетц».
Фото: bank.gov.ua

Які монети запропонують

Для торгів запропонують 1600 штук пам'ятних монет «Володимир Перетц»: 10 лотів по 100 монет в кожному лоті, 10 лотів по 50 монет в кожному лоті, 10 лотів по 10 монет в кожному лоті.

Електронний аукціон з продажу зазначених монет проведуть на Універсальній товарній біржі «Контрактовий дім УМВБ». Аукціон відбудеться в системі електронних торгів з можливістю віддаленого доступу. Умови участі в аукціоні будуть розміщені на офіційному сайті біржі.

Читайте також: Новий механізм. НБУ вводить динамічний е-аукціон для нумізматів і банків

Раніше повідомлялося

Національний банк у квітні 2020 року заснував пілотний проект з проведення динамічних аукціонів з продажу пам'ятних монет України.

Суть його в тому, що на етапі випуску нумізматичної продукції в обіг Національний банк буде вводити серію електронних аукціонів з реалізації саме нових випусків.

За результатами проведених торгів Нацбанк буде формувати ціну на свою продукцію і розподіляти її через інші канали продажів (онлайн, банки-дистриб'ютори і т.д.).

Ціну, яка сформується в результаті торгів, будуть використовувати для подальшої реалізації.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися