Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 червня 2020, 18:12

Профільний комітет Ради не підтримав оновлену програму дій уряду

Комітет ВР з питань економічного розвитку не підтримав оновлену програму дій уряду і рекомендував Раді визначитися щодо документа шляхом голосування. Таке рішення було прийнято на засіданні комітету, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Комітет ВР з питань економічного розвитку не підтримав оновлену програму дій уряду і рекомендував Раді визначитися щодо документа шляхом голосування.
Фото: 24tv.ua

Як пройшло голосування

Наголошується, що програму дій уряду підтримали лише 5 членів комітету, ще 4 з присутніх проголосували «проти», 4 — утрималися.

Читайте також: Кабмін опублікував проєкт оновленої програми діяльності

Доопрацьована програма включає також короткострокові та довгострокові пріоритети діяльності Кабміну. Документ налічує 85 сторінок і структурований за міністерствами.

«Цей документ – це реакція уряду на ряд проблем, які постали перед нашою країною, а також порядок денний діяльності на середньо- і довгостроковий період для забезпечення економічного розвитку і, як наслідок, підвищення добробуту населення», – йдеться в документі.

Читайте також: МВФ оприлюднив меморандум за новою програмою. Які завдання має виконати Україна

Нагадаємо

  • 4 червня Рада підтримала рішення про відправку на доопрацювання Програми діяльності уряду Дениса Шмигаля. Тодішню версія документа гостро розкритикували нардепи. Планувалося, що парламент може розглянути другу редакцію Програми на засіданні 18 червня.
  • 12 червня Кабмін затвердив доопрацьовану Програму діяльності уряду і направив її у Верховну Раду. Відповідний документ оприлюднено на урядовому порталі.

Коментарі - 1

+
0
sadbuttrue
sadbuttrue
17 червня 2020, 22:40
#
Бо вона суперечить програмі МВФ. Занавіс
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися