Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 травня 2020, 19:38

Головне за понеділок: пом'якшення карантину, виплати на дітей та курс долара у травні

Карантин, запроваджений в Україні у зв'язку з епідемією коронавірусу, буде продовжений до 22 травня, але з 11 травня будуть діяти певні пом'якшення. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

Анатолій Дробязко: «Банкопад» не передбачається

Депутати почали готуватися до кризи на банківському ринку. 30 квітня парламент прийняв за основу черговий антикризовий законопроект (№ 3329-д). Серед іншого він передбачає норми, що дозволяють знизити ризики для банківської системи.

Аналітики спрогнозували курс гривні в травні. Що визначатиме «погоду» на ринку

Курс гривні в травні буде коливатися в діапазоні 26,9-28 грн/$. За підсумками квітня, курс зріс на 0,1% проти кошика світових валют. Про це повідомляє керівник відділу аналітики Forex Club Андрій Шевчишин.

«Дитячі» виплати ФОПам: як оформити та скільки нарахують

Кабмін вирішив надати додаткову допомогу ФОПам і безробітним, у яких є маленькі діти. На дитину до 6 років держава буде виплачувати 1779 грн, а на дітей віком від 6 до 10 років — 2218 гривень. Про це повідомляє Центр громадського моніторингу та контролю.

Песимістичні очікування бізнесу посилилися — Нацбанк

Індекс очікувань ділової активності підприємств у квітні 2020 року знизився нижче 30 пунктів. Це означає, що песимістичні очікування бізнесу посилилися.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися