Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 квітня 2020, 14:37

Ryanair продовжив зупинку польотів до 14 травня

Ірландський лоукостер Ryanair продовжив обмежений графік польотів до 14 травня, тому майже 99% літаків авіакомпанії будуть залишатися незадіяними до середини травня. Про це повідомляється на корпоративному сайті авіакомпанії, пише lowcost.ua.

Ірландський лоукостер Ryanair продовжив обмежений графік польотів до 14 травня, тому майже 99% літаків авіакомпанії будуть залишатися незадіяними до середини травня.
Фото: epravda.com.ua

Локдаун

В авіакомпанії зазначають, що поки точно не відомо до якого часу триватиме локдаун, однак, Ryanair повністю підтримує дії урядів країн ЄС і готовий до відновлення польотів після подолання пандемії COVID-19.

Куди літає

Авіакомпанія продовжує виконувати невелику кількість рейсів, переважно між Великобританією і Ірландією, а також з цих країн в Португалію, Нідерланди, Шотландію, Німеччину та Угорщину.

Читайте також: Британська авіакомпанія Flybe збанкрутувала. Причина — коронавірус

Рейс скасований

Якщо ваш рейс був скасований, ви отримаєте повідомлення по електронній пошті і SMS з інструкцією по поверненню коштів, зміну дати або напрямки.

Нагадаємо, що раніше авіакомпанія дозволила безкоштовно змінювати дату вильоту (для квитків із запланованим вильотом в квітні), заплативши тільки за різницю в тарифах (якщо така буде).

Однак, в останні дні майже всім пасажирам, які бажали відшкодувати вартість квитків у грошовому еквіваленті почали приходити ваучери, які можна використовувати на бронювання квитків протягом наступних 12 місяців.

Раніше повідомлялося

Раніше виконавчий директор авіакомпанії Майкл про'лірі прогнозував відновлення польотів вже в червні і квитки від 0,99 євро.

 З якою кредиткою краще їхати за кордон

Коментарі - 1

+
0
mazaj
mazaj
28 квітня 2020, 15:59
#
Австрийские авиалинии и Люфтганза с 18 мая планируют начало полетов в Украину (Борисполь).
Но тут еще нюанс, что пока в ЕС можно попасть только с гражданством одной из стран ЕС или с ПМЖ (ВНЖ) в одной их этих стран. Безвиз, рабочие и туристические визы пока не работают.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися