Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 грудня 2019, 14:15

Повернути переплату за податками тепер можна онлайн

Державна податкова служба запровадила електронний сервіс, який дозволить повернути зайво або помилково сплачені податки в режимі онлайн. Про це повідомляє прес-служба податкової.

Державна податкова служба запровадила електронний сервіс, який дозволить повернути зайво або помилково сплачені податки в режимі онлайн.
Фото: finance.liga.net

Як повернути переплату

Заявку на повернення переплати можна подати у електронному кабінеті платника податків.

Подана в електронній формі заява миттєво потрапляє до відповідного електронного журналу. Це значно скорочує час на її обробку, створює умови для швидкого опрацювання, та дозволяє значно зменшити загальний термін повернення коштів.

Читайте також: Українцям з найменшими зарплатами планують знизити податки — ДПС

Електронний документообіг запрацював також і щодо повернення з бюджету надміру утриманих (сплачених) сум податку на доходи фізичних осіб за результатами річного декларування.

Раніше повідомлялося

  • За 11 місяців Державна податкова служба забезпечила до бюджету надходжень на 662 млрд грн. Голова ДПС Сергій Верланов запевнив, що всі завдання із надходження платежів до бюджетів у 2019 році ДПС, безумовно, виконає.

Коментарі - 2

+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
24 грудня 2019, 14:25
#
Ну и что? В чем новость? Или раньше было не так? Таможня давно в онлайн возвращала деньги на счет!
+
0
54022684
54022684
24 грудня 2019, 16:30
#
Разве? Моя мама платила на неправильный счет(но тоже на счет налоговой) ЕСВ некоторое время после чего ходила писать заявления на возврат. Какой нужно было создать документ(по их коду) чтобы можно было вернуть средства?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися