Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2019, 13:01

«Мотор Січ» тимчасово скасує деякі рейси з Києва

«Мотор Січ» оголосила про скасування більшості рейсів Київ-Львів і Київ-Одеса і про намір зосередиться на польотах з аеропорту Запоріжжя. Про це йдеться у заяві авіаперевізника, пише avianews.com.

«Мотор Січ» оголосила про скасування більшості рейсів Київ-Львів і Київ-Одеса і про намір зосередиться на польотах з аеропорту Запоріжжя.
Фото: ukrinform.ua

Детальну інформацію в авіакомпанії пообіцяли надати найближчим часом.

Які рейси будуть скасовані

  • В системі бронювання «Мотор Січ» рейси Київ-Одеса доступні для бронювання до 8 листопада, тоді як рейси Київ-Львів — до 9 листопада.
  • Перельоти скасовані до 20-21 грудня, а пасажири скасованих рейсів зможуть повернути квитки без оплати штрафу.

Плани авіакомпанії

  • «Мотор Січ» планує подвоїти кількість рейсів на маршруті між Києвом та Запоріжжям. Якщо поточна частота становить шість рейсів в тиждень, з 11 листопада вона буде збільшена до 12 рейсів в тиждень.

  • У будні дні польоти між Києвом і Запоріжжям будуть виконуватися два рази в день в ранковий і вечірній час, тоді як у вихідні — по одному разу на день.

Раніше про скорочення з 16 листопада кількості рейсів на лінії Київ-Запоріжжя з 14 до 7 рейсів на тиждень оголосила авіакомпанія МАУ.

 Оформити туристичну страховку від «ІНГО Україна»

Одночасно з цим після відходу «Мотор Січ» з маршруту Київ-Одеса МАУ залишиться на ньому єдиним авіаперевізником. Лінію Київ-Львів будуть обслуговувати МАУ і SkyUp.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися