Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 жовтня 2019, 16:00

Приватбанк залоялить перекази на Mastercard

Клієнти Приватбанку за новою програмою лояльності зможуть отримати Apple AirPods та інші подарунки за отримані або відправлені міжнародні грошові перекази з картками Mastercard. Про це йдеться у повідомленні банку.

Клієнти Приватбнку за новою програмою лояльності зможуть отримати Apple AirPods та інші подарунки за отримані або відправлені міжнародні грошові перекази з картками Mastercard.
Фото: ukrinform.ua

Як отримати подарунок

  • Потрібно зробити міжнародний переказ на суму від $50 та використовувати картку Mastercard для оплати товарів і послуг (оплатити карткою не менше 5 разів на суму від 50 грн).

Які перекази приймають участь 

  • У програмі лояльності беруть участь усі види грошових переказів, які можна отримати та надіслати через Приватбанк: SWIFT, Western Union, RIA, MoneyGram, PrivatMoney, Intel Express, «Хазрі», MEEST, Welsend та Р2Р-перекази з картки на картку.

 Оформити депозит в Приватбанку

  • Отримати AirPods зможуть одержувачі платежів від міжнародних партнерів, серед яких TransferGo, Payoneer, TransferWise, Paxum та інші партнери та учасники системи PrivatMoney.

Як зросли обсяги грошових переказів

  • За 8 місяців 2019 року обсяг грошових переказів із-за кордону, які українці отримали через Приватбанк, зріс на 19% – до $2,3 млрд.

Читайте також: Мігранти перерахували в Україну через monobank більше $10 мільйонів

  • Кількість отриманих українцями закордонних переказів з початку року зросла на 28% – до 6,5 млн. Водночас обсяг грошових переказів з України за кордон збільшився на 67% – до $800 млн, а їхня кількість – на 13% (до 945 тис. переказів).

 Замовити кредитну картку «Універсальна Gold» Приватбанку

Коментарі - 1

+
0
Graycat
Graycat
25 жовтня 2019, 14:39
#
Какое чудесное новое слово придумал Минфин - «залоялить»
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися