Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 серпня 2019, 11:07

США ввели додаткові санкції проти Росії

Міністерство фінансів США повідомило про введення додаткових санкцій щодо Росії в межах заходів, передбачених законом про контроль і ліквідацію хімічної і біологічної зброї. Про це пише «Голос Америки», передає ЕП.

Міністерство фінансів США повідомило про введення додаткових санкцій щодо Росії в межах заходів, передбачених законом про контроль і ліквідацію хімічної і біологічної зброї.
Фото: fakty.com.ua

Що відомо

2 серпня на своєму сайті Держдепартамент США оголосив про введення другого пакета санкції щодо Росії через отруєння нервовим агентом на території Великобританії колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

Санкції вступають в силу 19 серпня. Вони передбачають, що банки не зможуть брати участь у первинному продажу суверенного боргу, номінованого не в рублях, і надавати російському уряду кредити. Також США мають намір надалі перешкоджати наданню Росії фінансової або технічної допомоги з боку Міжнародного валютного фонду і Світового банку.

Читайте також: ЄС продовжив санкції проти Росії ще на півроку

Санкції будуть діяти не менше 12 місяців.

Перший пакет санкцій США проти Росії через отруєння Скрипалів набув чинності в серпні 2018 року. Він передбачає заборону постачання продукції подвійного призначення.

Коментарі - 2

+
+30
ielektronick —
ielektronick —
5 серпня 2019, 12:05
#
«2 августа на своем сайте Госдепартамент США объявил о введении второго пакета санкции в отношении России из-за отравления нервным агентом на территории Великобритании бывшего разведчика Сергея Скрипаля и его дочери Юлии.» 
Что я только что прочитал?!
+
0
Буква Ґ
Буква Ґ
5 серпня 2019, 12:11
#
Аге́нт (лат. agens «действие»):.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися