Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 червня 2019, 16:57

Росію зобов'язали заплатити українській журналістці один мільйон

Понад мільйон гривень отримає українська журналістка та громадська активістка Анна Андрієвська за рішенням Солом'янського районного суду міста Києва за програмою об'єднання «Сила права». Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт об'єднання.

Понад мільйон гривень отримає українська журналістка та громадська активістка Анна Андрієвська за рішенням Солом'янського районного суду міста Києва за програмою об'єднання «Сила права».
Фото: rbc.ua

Що відомо

«Команда „Сили права“ у Солом'янському районному суді міста Києва допомогла журналістці Анні Андрієвській отримати рішення про стягнення з РФ в її користь компенсації за моральну шкоду в розмірі 1 043 778, 47 грн (один мільйон сорок три тисячі сімсот сімдесят вісім гривень 47 копійок)», – йдеться в повідомленні.

Читайте таож: Російський ВЕБ подав позов до арбітражу Стокгольма проти України

Об'єднання «Сила права» наголошує, що кожен громадянин України постраждав через агресію РФ проти України і має право на компенсацію. На сайті об'єднання повідомляється, що для забезпечення виплат за такими позовами вже заарештовано понад 3,5 мільярдів доларів, які належать РФ.

Коментарі - 1

+
0
SergValin
SergValin
21 червня 2019, 17:46
#
> На сайте о'единения сообщается, что для обеспечения выплат по таким искам уже арестовано более 3,5 миллиардов долларов, которые принадлежат РФ

Это как с Нафтогазом?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися