Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 травня 2019, 15:54

Mirotel Resort & SPA: європейський відпочинок в Україні

В Україні відкриваються готелі та здравниці світового рівня, у яких можна не тільки добре відпочити, але й отримати висококласне лікування, SPA-процедури, програми схуднення та омолодження організму. Для цього в Україні є розкішна природа, чисте гірське повітря, цілющі джерела. Але протягом багатьох років у нас була серйозна проблема — рівень сервісу. 

У Трускавці ситуація кардинально змінилася. У найбільш екологічній, чистій, та красивій зоні країни з'явився готель і лікарня європейського рівня. Тут знаходиться один з кращих готелів для відпочинку і лікування — Mirotel Resort & SPA

Ми розповімо, як розкішно відпочити і оздоровитися в Трускавці, а в кінці статті дамо знижку на проживання в Mirotel Resort & SPA.

Перлина Прикарпаття

Трускавець — найвідоміший у світі український курорт. Відпочивати сюди європейці їздили ще з XIX століття, коли в Трускавці виявили цілющі мінеральні джерела. Тут же на їх базі почали будувати водолікарні за запозиченими в Європі технологіями. Сюди їздили «на води» аристократи з усіх країн Західної Європи.

Готельно-пансіонатна база швидко зростала, і до кінця ХХ століття Трускавець став одним з найбільших лікувальних курортів світу з унікальними мінеральними водами: тут понад 25 мінеральних джерел, включаючи знамениті «Моршинську» та «Нафтусю». Місцева вода лікує нервову систему, знімає стрес, зміцнює імунітет, чистить кишківник та омолоджує організм. У Трускавці також лікують печінку і жовчовивідні шляхи, нирки, цукровий діабет, подагру, серце та інші захворювання.

Окрім мінеральних вод, є ще й цілющі солі — «Барбара» та «Гірський віск», які ефективні при захворюваннях опорно-рухового апарату, шлунково-кишкового тракту, ендокринної та інших систем.

Таке унікальне поєднання природних ресурсів і розкішної природи, як в Трускавці, складно знайти в будь-якій іншій країні світу. Біда в тому, що до недавнього часу Трускавець брав в основному кількістю, а не якістю. Тобто пансіонати масово будувалися, але умови проживання в них і рівень сервісу залишали бажати кращого. У підсумку європейці припинили сюди їздити. Знизився потік зовнішнього туризму, а разом з ним бюджети готелів. Відповідно, інфраструктура роками не оновлювалася, а про вдосконалення сервісу взагалі ніхто не думав.

Гостинність класу «люкс»

Благо, часи змінюються. Люди стали більше подорожувати, вивчати позитивний досвід інших країн і впроваджувати його на практиці в Україні. Так у нас з'явилися здравниці світового рівня. Одне з найкращих місць для відпочинку і лікування — п'ятизірковий готель Mirotel Resort & SPA. Це великий елітний комплекс в самому центрі Трускавця, розташований на одній з найкрасивіших пішохідних вулиць міста.

Пансіонат побудований нещодавно, тому все тут чисте і свіже — як сама будівля, так і номери, та й вся інфраструктура. Домінуючий стиль — європейська класика. Незалежно від категорії, всі номери просторі і максимально комфортні для проживання. Так площа «Стандартів» досягає 36 м². Плюс в номерах є просторі лоджії або балкони, з яких можна милуватися чудовими гірськими пейзажами.

«Люкси» з панорамними вікнами близько 60 м² — відмінний варіант як для тих, хто звик контролювати бізнес 24 години на добу (є спеціально обладнані робочі місця), так і для сімейного відпочинку.

Гостям з дітьми підійде величезний Miracle Suite площею 105 м². Його також часто орендують для проведення свят і різних урочистостей. Можна зняти і президентський «Люкс» майже 130 м² — з вітальнею та двома пов'язаними з нею спальнями. Для кожної спальні — окремі ванні кімнати і балкони.

У Mirotel є все, що потрібно для комфортного відпочинку з дітьми: спеціально обладнані дитячі кімнати з професійними нянями, школа естетичного розвитку Super Kids, ігрові майданчики.

До речі, Mirotel не тільки kids friendly, але і animals friendly: передбачені номери для перебування з тваринами.

Тут дбають і про людей з обмеженими фізичними можливостями: для цього створені відповідні зручності і в номерах, і на території готелю. Це європейський підхід, який у нас тільки починає впроваджуватися.

Як і в кращих пансіонатах європейського рівня, у Mirotel можна не тільки добре відпочити, але і, якщо потрібно, попрацювати. Обладнаний просторий зал Renaissance на 120 осіб з усім необхідним для проведення конференцій, бізнес зустрічей, тренінгів, семінарів тощо.

Здорова їжа

Найчастіше система харчування стає одним із слабких місць українських готелів, іноді навіть найбільш фешенебельних. Часто їх власники продумують все до дрібниць, але годують гостей тим, що звикли їсти самі. А традиційна їжа Прикарпаття, звичайно, смачна, але досить важка, багата насиченими жирами тваринного походження.

У Mirotel все інакше. Тут годують смачною, але при цьому здоровою їжею. Повна путівка включає триразове харчування в форматі «шведський стіл», а якщо ви берете тільки розміщення — сніданок на базі шведської лінії. На території пансіонату є кілька ресторанів. На першому поверсі знаходиться просторий L'escale Restaurant & Bar, розрахований на 200 гостей. В меню домінують страви середземноморської кухні, яка визнана найбільш здоровою в світі. Тут є хороший вибір страв для вегетаріанців, плюс їжа для тих, хто на дієті — або за станом здоров'я, або бажаючих скинути зайві кілограми.

На найвищому, дев'ятому поверсі готелю, знаходиться Bellini's Piano Bar & Grill — ресторан високої кухні для справжніх гурманів в найактуальнішому зараз світовому гастрономічному стилі ф'южн. Рецептура страв об'єднує кращі риси італійської, французької, української та тайської кухні. Тут подають найсвіжіші устриці, омари, лангусти, морські гребінці. У теплу пору на терасі готують смачний гриль, є відмінний вибір сирів. Це, мабуть, найромантичніше місце для вечері: з живою інструментальною музикою і панорамними вікнами, які дозволяють милуватися заходом сонця та гірськими панорамами.

Lobby Lounge та Renaissance Billiard & Lounge Bar — відмінні місця для релаксу та ділових зустрічей. Крім традиційних напоїв, у барі є багата винна карта. А в Renaissance Billiard можна замовити страви з основного меню.

Для любителів нічного життя — Insomnia Lounge & Night Club з караоке-зоною і VIP-кімнатою, широким вибором напоїв і їжі. Тут регулярно проходять концерти та розважальні заходи.

Якісне лікування

Поряд з якісним комфортним відпочинком Mirotel Resort & SPA пропонує таке ж якісне лікування і SPA процедури. Тобто ви не тільки відпочиваєте, а й покращуєте здоров'я, омолоджуєте обличчя і тіло. Поєднання впливу на організм мінеральних вод та кращих досягнень сучасної медицини дає дивовижні результати.

У Mirotel розташовується діагностично-лікувальний та реабілітаційний центр «Мед-Палас», який вважається одним з кращих в Україні. Тут використовується найсучасніше обладнання від світових виробників і працюють висококваліфіковані фахівці. Багато хто їде сюди саме за діагностикою, тому що без точного діагнозу не може бути ефективного лікування. У «Мед-Палас» роблять понад 350 видів діагностичних процедур, включаючи УЗД, рентген, ендоскопію тощо. Напрямки найрізноманітніші: урологія, оториноларингологія, проктологія, гінекологія, кардіологія, неврологія тощо. Надається також широкий перелік апаратної фізіотерапії, гідротерапії і бальнеотерапії. До всього іншого в «Мед-Паласі» є унікальний сервіс літотрипсії — ефективного лікування сечокам'яної хвороби з мінімальною травматизацією.

В оснащеній за останнім словом техніки лабораторії можна зробити загальноклінічні та біохімічні аналізи, виявити інфекції, що дуже складно діагностуються, пройти тести на гормони тощо.

Важливо, що на відміну від багатьох інших пансіонатів, на території Mirotel є власний бювет з лікувально-мінеральними водами — «Нафтуся», «Броніслава», «Марія», «Софія», «Східницька», «Моршинська». Вони застосовуються як для пиття, так і для ванн, басейну, полоскання, інгаляції тощо. Так ви одночасно будете оздоровлюватися зсередини і зовні — вода чудово впливає на шкіру, волосся.

Комплекс ЛФК включає дихальну гімнастику, йогу, пілатес, аутогенні тренування. Фахівці готові розробити індивідуальний комплекс вправ, спрямованих на усунення будь-яких проблем зі здоров'ям. Є ЛФК для дітей та школа для вагітних.

У переліку послуг також профілактика діабету, програми детокс, корекція ваги. На особливу увагу заслуговує унікальна програма «Інтенсивне жироспалювання»: використовуються унікальні методики, які дають ефект подібний ліпосакції. Все це доповнюється висококласними, ефективними та безпечними SPA-процедурами на кращому сучасному обладнанні. Серед них — процедури на апараті Lumicell Wave 6, який є світовим лідером за швидким усуненням локальних жирових відкладень і целюліту.

Такі пансіонати, як Mirotel Resort & SPA показують, що в Україні вже є сервіс найвищого європейського рівня — місця, де можна і якісно відпочити, і оздоровитися, і знайти другу молодість. Це підвищує не тільки престиж і привабливість Трускавця як курорту, а й України в цілому. Ми знову готові приймати найвимогливіших світових аристократів.

Читачі «Мінфіну» отримують знижку 10% на проживання в Mirotel Resort & SPA. Для цього вкажіть в коментарі до бронювання промо-код:Мінфін-IG42015 .

☀️ Mirotel Resort & SPA

Коментарі - 12

+
+15
81431082
81431082
24 травня 2019, 12:11
#
Хорошо бы наладить транспорт и дороги в те края, добирался как-то из Харькова туда, это такой квест, что отбило путешествовать по стране на несколько лет. А сам сервис, согласен, на западе страны уже умеют. Хоть и не за этот отель говорю.
+
0
kingcity
kingcity
25 травня 2019, 14:22
#
Сполучення трохи покращується. Тепер Вам краще за все добратись з Харкова до Києва, а там пересісти на поїзд «Інтерсіті+» Київ - Трускавець. По ідеї повинно обійтись без квестів, у всякому разі на ділянці Київ-Трускавець.  :)
+
0
ramarren
ramarren
28 травня 2019, 13:16
#
Це все одно квест, адже колись був прямий потяг Харків-Трускавець, але злочинна влада його відмінила, щоб люди оці неддолугі хундаї використовувала, а не нормальні потяги.
+
0
kingcity
kingcity
28 травня 2019, 13:55
#
Харків - Трускавець мав тільки одну перевагу - пряме сполучення, без пересадок. Але щодо комфорту - не дуже добрий варіант, стан цього поїзда залишав бажати набагато кращого. Щодо поїздів «Інтерсіті+» - у кожного свої уподобання. Коли мені доводиться їхати поїздом до Києва - я користуюсь лише ними, для мене це найбільш зручний і комфортний варіант, не дивлячись на велику кількість інших поїздів. Зрештою на їхніх лініях ходять не тільки «Hyundai» а й українські «Тарпан»и . У «Hyundai» були проблеми з надійністю - ламались пантографи у морозну погоду та неполадки з гальмівною системою, але після кількох модернізацій це усунули, вже давно не чув, щоб ці поїзди ламались у дорозі.
+
+14
81431082
81431082
29 травня 2019, 11:26
#
Это очень большое расстояние, даже большинство самолетов делало пересадку в Киеве, но мне не нужен Киев, зачем мне Киев если я хочу ехать прямо и с комфортом в Трускавец? Лично я в тот раз ехал из Харькова через Киев и Львов. А на позед билеты надо брать за недели, особенно если праздники. ЖД у нас работает ужасно, как минимум потому что всегда есть проблемы с билетами, не смотря на большой спрос.
+
+15
ramarren
ramarren
29 травня 2019, 13:10
#
Як можна порівнювати комфорт поспати вночі і приїхати куди треба з 12-годинним сидінням в кріслі, плюс час і зусилля на перенесення багажу з потяга в потяг? А так дійсно, якщо погані вагони, то краще відмінити взагалі потяг, ніж нові  придбати. Ви часом не в Укрзалізниці працюєте? =)
+
0
kingcity
kingcity
29 травня 2019, 14:49
#
Ні, в Укрзалізниці не працюю.До речі, в працівники Укрзалізниці мене тут, на форумі, ще не записували, поки що тільки «зараховували» в штат кількох банків.  :). Я ж кажу - у кожного свої уподобання. Мені сон в поїзді не доставляє задоволення. Я не почуваюсь комфортно на купейній полиці, в оточені незнайомих людей (у кожного з яких свої звички і особливості організму), не люблю чистити зуби і вмиватись у вагонному туалеті (ще й нерідко постоявши до нього у черзі). Мені комфортніше поспати і здійснити ранкові процедури вдома і потім засісти у кріслі у вагоні 1-го класу, дивитись фільм на планшеті і попивати каву. Були випадки, коли мені доводилось приїзджати у Київ буквально на кілька годин - півдня, так я і тоді користувався Інтерсіті з тієї ж причини.Доводилось сумарно провести 10 год. за день у кріслі поїзда, але для мене це краще, ніж ніч у поїзді. Навіть, якщо це хороший поїзд (таким був колись, наприклад, 91\92 Львів-Київ-Львів, може він є і зараз). Якщо комусь доводиться їхати з пересадками - звичайно, це зайва незручність і велику роль тут грає вага і кількість багажу. А з необхідністю придбання нових вагонів і утримання в належному стані тих, що вже є, я не сперечаюся.
+
+15
ramarren
ramarren
30 травня 2019, 13:34
#
Уподобання у всіх різні, правда, але є обєктивні речі: людина, як правило, спить умовні 7-8 годин що в потязі, що в ліжку. А коли втрачає 12 годин (а приблизно стільки потрібно, щоб доїхати на Інтерсіті з Харкова до Трускавця) вдень, то їх треба ще зайняти чимось корисним. І давайте будемо чесними, що у більшості людей це буде або просмотр фільмів, або відверте нудьгування, тощо. Працювати в потязі мають можливість не всі, і навіть читати 12 годин підряд корисну книжку дуже складно. Отже, ці 12 годин перетворюються на втрачені дві доби (!), туди і назад, яка людина, яка їде до Трускавця з метою туризму або оздоровлення, віднімає від своєї відпустки. На протилежній чаші терезів - дві ночі, яка вона проспить в будь-якому випадку. Як на мене, все очевидно. І, до речі, щодо туалетів: в купейних вагонах черги набагато менші, ніж в вагонах Інтерсіті =)
+
0
kingcity
kingcity
30 травня 2019, 13:57
#
Ми можемо сперечатися до посиніння, доводячи один одному, що комфортніше. Але від цього нічого не зміниться - я, як і Ви, буду обирати той спосіб пересування, який комфортний особисто для мене на практиці,  а не той, який комфортніший теоретично, бо є аргументи на його сторону. Я спробував оба способи і свій вибір зробив. А взагалі життя  показує, що своїх прихильників мають обидва варіанти, а отже відповідно вони обидва мають право на життя. І у будь-якому випадку Укрзалізниця повинна дбати про технічний стан вагонів, чистоту і т.д., а також по мірі необхідності оновлювати вагонний парк. Так що приємних подорожей ! :)
+
+15
ramarren
ramarren
31 травня 2019, 13:30
#
Експреси Інтерсіті, звичайно, мають бути, і на них дійсно зручно їздтит в центр країни з околиць, але не з одного кінця в інший. Я чесно радий за вас, якщо вам зручно їздити зі Львова в Харків на Інтерсіті 12-15 годин сидячи і ще з пересадкою. Задоволення все-таки сумнівне, проте дійсно на колір та смак товариш не всяк. Проте є маленький нюанс: той спосіб, який обирав я, більше не існує, і в цьому власне і проблема. Не в тому, що комусь зручно в Інтерсіті, а комусь ні, а в тому, що вибору нема.
+
0
kingcity
kingcity
31 травня 2019, 13:56
#
Маленька поправка - коли я говорив про свої поїздки, я мав на увазі поїздки до Києва, про що і вказав у одному з коментарів вище ("Коли мені доводиться їхати поїздом до Києва..."). До Харкова я таким способом не їздив, та й у Харкові ще не був... Сестра колись кілька разів їздила до Харкова на стажування, тому і знаю про колишній поїзд Харків-Трускавець (з її слів та побаченого особисто, коли її зустрічав-проводжав).Щоправда, були випадки, коли доводилось здійснювати поїзди на Інтерсіті Львів-Київ-Львів в один день, тобто за день долати на Інтерсіті приблизно ту ж відстань , що і Львів-Харків - для мене нормально, краще ніж нічні переїзди. Але тим не менше, погоджуюсь, що такий варіант підходить не всім, кожен повинен мати право вибору і відміну прямого сполучення Харків - Трускавець  вважаю неконструктивним рішенням.
+
0
ramarren
ramarren
3 червня 2019, 13:25
#
Зрозуміло тоді, Я також вище вказав, що до столиці загалом нормально їхати в Інтерсіті, та й по справах зручно зранку поїхати а ввечері повернутися. Це не одне й те саме, що цілий день їхати в один бік. Думаю, більшість людей вже оцінили зручність Інтерсіті саме для поїздок до Києва з обласних центрів (а до війни, наприклад, ще був досить зручний експрес Харків-Симферопіль, де за ті ж умовні 6-7 годин можна було приїхати на море). А от їздити з пересадками в Києві як «хабі», про що мріяв Колєсніков, - то все ж поганий варіант. Саме тому в останні роки таки багато потягів зі Сходу на захід відновили. На жаль, трускавецього це не стосується, але багато інших все ж повернули.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися