Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 квітня 2019, 16:00

Позов Насірова не зупинить реформу ДФС — Маркарова

Міністр фінансів Оксана Маркарова вважає позов колишнього глави ДФС Романа Насірова про скасування конкурсу на посади голів податкової та митної служби спробою зриву реформи ДФС. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

Міністр фінансів Оксана Маркарова вважає позов колишнього глави ДФС Романа Насірова про скасування конкурсу на посади голів податкової та митної служби спробою зриву реформи ДФС.
Фото: epravda.com.ua

Що це означає

  • За словами міністра, позов Насірова не зупинить реформу ДФС.

«Чергова спроба зупинити реформування ДФС. Як дізнатися, що реформа рухається в правильному напрямку і конкурс відбувається прозоро, - його результати турбують тих, хто не готовий до створення нової сервісної служби і нової сильної митної служби? Ось - у хід йдуть останні козирі - спроби зупинити конкурси з допомогою суду! », - написала вона в Facebook.

Нагадаємо, екс-глава ДФС Роман Насіров подав позов проти уряду з вимогою скасувати проведення конкурсів на посади керівників Митниці і Податкової служби.

Перший етап конкурсу на посади керівників Державної податкової служби та Державної митної служби пройшли 11 кандидатів.

Коментарі - 2

+
+29
AleksandrBank
AleksandrBank
11 квітня 2019, 17:29
#
Насиров хочет оставить своих людей, что не понятно. В этом его поддерживают ряд депутатов с БПП и НФ, для которых он был крышей, и которые на видео ему помогали выбраться из-за решетки.
Бабки-Друзья-Крыша-Суд корупционерам не писан.
+
0
allexpl
allexpl
11 квітня 2019, 18:23
#
В США ему бы лет 150 с конфискацией впаяли за заслуги, а тут ещё и права качает…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися