Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 жовтня 2017, 8:00

Порошенко підписав закон про вдосконалення бухобліку

Президент Петро Порошенко підписав закон «Про внесення змін до закону «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Президент Петро Порошенко підписав закон «Про внесення змін до закону 0 „Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні“.
Порошенко підписав закон про вдосконалення бухобліку/Фото: slovoidilo.ua

Про це повідомила голова Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна.

За словами  Южаніної, прийняття і вступ в силу цього закону є черговим кроком до створення сприятливого бізнес-клімату в Україні, оскільки наблизить діяльність українських підприємств до світових стандартів у сфері ведення бухгалтерського обліку та формування фінансової звітності.

Нагадаємо, законом уточнюється період здачі проміжної фінансової звітності.

Крім того, в законі уточнено вимоги щодо складання фінзвітності за міжнародними стандартами підприємствами, що становлять суспільний інтерес, і підприємствами, що займаються видобутком корисних копалин загальнодержавного значення.

Також законом, з урахуванням положень Директиви ЄС №2013/34/ЄС, передбачено звільнити мікро- і малі підприємства від надання звіту про управління.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що 5 жовтня Верховна Рада прийняла закон «Про внесення змін до закону „Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні“ (щодо удосконалення деяких положень).

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в Viber

Коментарі - 1

+
+19
zaNOza :)
zaNOza :)
30 жовтня 2017, 10:45
#
Как же они замахали,,,
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися