Мінфін - Курси валют України

Відгуки про компанію — 623

Tima2132024-11-18 11:31:10
Услуги странные, но економия времени имееться. Именно в процентных и комиссионных ставках, я сравнивал с другими компаниями в которых кредитовался…
Dimon77782024-11-17 20:34:37
Заплатив платіж за реквізитами. Все згідно графіку платежів. Квитанцію про оплату відправив менеджменту, він підтвердив що отримав і зафіксував. На наступний день мені нарахували штраф і пеню. Коли вони отримали кошти, їх списали з мого боргу, але штраф і пеню залишили ( не зрозуміло за що нараховані, я все заплатив згідно графіку) Ще і відправили в УБКІ інформацію про протермінований кредит чим зіпсували мені кредитну історію. Уже тиждень телефоную щоб вони це виправили, результату ноль. Ніхто ні чого не робе. Сказали ми вам нарахуємо кешбек 50 грн. Коротше, украли майже 10000грн і зіпсували кредитну історію в УБКІ, за це пообіцяли подарунок 50грн.
Urist34432024-11-11 16:16:01
Це просто жах!!! Дзвонять і дуже не добре спілкуються, погрожують!!! І дуже наполегливо потребують кошти!!! Вимагають гроші у дуже наполегливо і дуже грубо!!!
Вікторія2024-10-29 11:59:18
Вже вдруге потрапляю в халепу. Перший раз неочікувала, що при оформлені кредиту всього на 5000 на 30 днів мені нарахують не тільки відсотки за цей кредит, а ще й 2500 комісія за його видачу! Другий раз вляпалась, тому що при оформлені немає чіткого розуміння які відсотки, тобто про відсотки вони пишуть, але після підписання виходить, що знов з'являється комісія майже в 30% від суми запозичення. Як ітог, з промокодом начебто на 80% скидки, за 11000 грн на 30 днів ви маєте віддате 17500грн!!! З яких прозорими були лише відсотки 1250грн, все інше вже з'явилося, коли вам була видана ця сума 11000грн. Сама аферна Компанія яку я бачила. Зараз ставлю її в чорний список і більше ніколи в житті не клюну на її промокоди та іншу замануху. Біссовісні там і оператори- завжди мовчать про комісію, розказують лише про відсотки (мізерні!), що ви будете сплачувати за цими промокодами на скидку. Так що Е-гроші це шахраї з великої літери.
211189mli2024-10-26 16:33:24
В компанії працюють наглоти, яких ніде незустрінеш, брихунии…
Ну і саме смішно некомпетентні у своїй роботі, вони банківський чек не можуть оприділити куди щр кому,і так було 6 днів!!!
Потрібно в нац банку залишати скарги, тоді зниме наведуть порядок
Думаю якщо є час тут залишати відгук на нац банк вистачить також хвилинки 0 800 505 240 або +380 44 298 65 55.
Lisap2024-10-24 18:12:00
Взяла 25 тисяч зразу нарахували 10 400, за двадцять днів треба було віддати 35400. 1 день просрочила ще плюс 6тисяч. Я не знаю як можна з людей дерти такі гроші. Совісті немають, на компроміс не йдуть. Найгірші
Я навіть оцінки один шкодую.
elenaee2024-09-24 13:20:33
Взяла кредит в розмірі 2200, а маю повертати 4500, звісно я б віддала кредит, але звідки взялася така сума, чому я маю повертати не те, що брала. Надзвонюють кожен день, знімають гроші з Приватбанку самі, без будь якої згоди, написала скаргу в НБУ, сподіваюся кантору закриють, чому я маю віддавати не свої борги. Телефонують рідним, хоча я не залишила номерів телефонів, одним словом все роблять не законно!!!!!❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗❗
Не беріть тут кредит, якщо не хочете віддавати в декілька разів більше
Pohribna1232024-09-16 18:56:44
подавала заявку первый раз еще пол года назад и тогда отказали тут пришла смска что есть мол скидка какая, ну я и подала в этот раз одобрили что в этот раз повлияло на их решение только им известно, по сроку выбрала на месяц но увидела что в договоре написаго что можно платтть частями в течении 4-х месяцев но менеджер сказал что выгоднее будет быстрое погашение… позже еще напишу как дела обстоят
A3163012024-09-08 20:07:51
Відправив заявку на 24 тис, (комісія 124грн, відсотки 3тис) зменшили суму до 17. Змінили комісію з 124 грн до 4000грн. В результаті дали 12 на картку і 20 вже винен. У мене все.
bogomazov2024-08-31 00:54:53
Береш 12, приходять на карту 10, одразу винен 12 і плюс відсотки. (2000 грн це комісія за послуги)

Через певний період намагаються знімати з карти кошти без дозволу, тестують з 50грн і потім різними сумами знімають з карти

Не впевнений на скільки це легально
Є Гроші
5 сентября 2024, 16:11
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок! Ми приносимо вибачення за непорозуміння, яке виникло. Маємо зауважити, що на головному екрані при підписанні договору вказана загальна інформація, включаючи загальну суму до погашення та її складові. Вказання цієї інформації є нашим пріоритетом, щоб кожен клієнт мав прозоре розуміння вартості тої чи іншої послуги.
Ми шкодуємо, що ви залишилися незадоволені нашим сервісом. Ваше задоволення є нашим пріоритетом, і ми прагнемо постійно покращувати якість наших послуг. Наша компанія дотримується всіх вимог законодавства України.
Будь ласка, заповніть форму за посиланням, щоб ми могли Вам допомогти в цій ситуації та працювати над вдосконаленням послуг, щоб наступного разу виправдати всі Ваші очікування: https://e-groshi.com/complaint/.
Отримати кредит