Сервіс зручний, але хотілося б більше прозорості щодо ставок. На головній сторінці пишуть про 0,01%, але фактично пільга діє лише на перший кредит і за певних умов. Добре було б одразу показувати повну вартість кредиту з комісіями.

24 апреля 2025, 18:25
Доброго дня. Дякуємо за відгук, і маємо нагадати, що рішення щодо погодження кредиту приймає скорингова система на основі різних факторів Вашої фінансової стабільності.
Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його.
Якщо Вам потрібно переконатись в правильності нарахувань відсотків, будь ласка, напишіть Ваш контактний номер телефону і ми передами його в службу якості. Далі наші спеціалісти з Вами зв'яжуться для роз'яснень