Курс валют в Сенс Банк
EUR | 42.1 | 0 |
С Альфа-банком не скучно!
ФОП
Незаконная блокировка средств на счетн
Моими средствами банк будет пользоваться в течение 2-10 рабочих дней. Когда пыталась выяснить причину блокировки, сначала указали причину «проблема в получателе», Этой проюлемы быть не могло, так как получатель получает средства на постоянной основе от массы жильцов и проблем никаких не было. В дальнейшем оператор «увиливал от ответа», потм вовсе «решил», что пеня не начисляется до 30.11!!! Откуда такая информация у Вашего оператора, что когда начисляются санкции в моём ОСМД???
Последний ответ оператора, цитирую: «Торговец не подаёт файл на платежную систему для списания денег по этому сумма и в блоке, мы ее не блокирую получатель он как бы не делает запрос на ее снятие» (все знаки препинания и текст поданы в оригинале!)
«Торговец»??? «получатель он как бы не делает запрос на ее снятие»???
Это компетентный или хотя бы адекватный сотрудник????
Не рекомендую мати справу з цим банком
Хамський персонал, хамські умови, про котрі «випадково» ніхто не згадує або «не знає».
Щоб розуміти наскільки все погано — коли я прийшла закривати кредитну картку охорона викидувала бабусю, котра прийшла до них з такою ж справою. Несподівані умови «дрібним текстом» законно викликали у неї нерозуміння, за це на неї робітниця банку накричала та викликала охорону.
Коли сама намагався закрити рахунок типу без відсотків через додаток, постійно вибивало якусь помилку. Через касу комісія — 50 грн, але вона вже зачиняється. До цього я біля неї простояла 20 хвилин, уваги на мене ніхто не звернув. Сьогодні кредита закрити явно не вдасться, а завтра мені накинуть ще 500 гривень додатково «обов'язковим платежем».
Типовий російський банк, куди очевидно на роботу беруть суто одну мразоту. І у котрого всі процеси побудовані на завданні китнути клієнта по максимуму вже зараз, бо знають, що завтра він точно вже не повернеться.
Категорично не рекомендую контактувати з цією конторою.
Ви у будь-який момент можете з ними ознайомитися.
Щоб погасити картку, не обов'язково сплачувати комісію. Можна поповнити картку за допомогою банкомату, переказу з іншого банку тощо. Усі канали погашення наведені на сайті банку: https://alfabank.ua/pogashenie/pogashenie-kreditov
Запит на закриття рахунку можна також оформити через гарячу лінію та чат.
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Альфа- Банк, самый отвратительный банк!!!
( которые кстати я не оформляла!!!)
написала поэтому поводу в поддержку, сказали: Мы на можем их отменить», но и не предоставили информацию, что
начисляется процент!!! Пока в выписке я
сама не увидела сумму в минус сто гривен!!! Раздражает, то что сотрудники не осведомлены до конца и постоянно предлагают позвонить на горячую линии и закрыть через поддержку кредит! Когда я
специально прихожу в отделение, чтобы получить справку о закрытии кредита через сорок пять дней и оформить ведомость о последней выплате, чтобы работники банка
мне не звонили с претензиями что осталась задолженность! Я должна теперь тратить время и бегать по банкоматам, потому что в приложении даже не видно что ты должен
несчастные копейки положить на карту, и звонить как идиотка каждый день на
горячую линию уточнять какой процент накопился! Отвратительный банк, пожалуйста люди даже не пытайтесь брать кредитные карты в этом банке, чтобы их закрыть вы испытайте невероятный гемор!
Никогда больше не стану клиентом вашего банка!!!
На данный момент задолженность полностью погашена, запрос на закрытие счета можете прислать нам в личных сообщениях.
Непонятные проблемы с деньгами
Непрозрачная система начисления бонусов по карте экомаксимум
Ужасний жлобский банк
10+грн лежало через месяц приходит смс ви должни 350грн я злой звоню туда а там ето вам за облсуживание карти и страховка… мне она я заблокирирквал карти и щет. Нет он открить ну я положили через месяц также жоп… а я положили и заставили их заявлених принять на поле розторгани дел после нього все норм Не советую вам етот банк
Отключить страхование по карте можно, позвонив на горячую линию банка, в любое удобное для вас время.
Согласно ДБО банка, п. 7.8: Клієнт, окрім Клієнтів «А-Клубу», доручає (надає згоду) Банку:
(1) для Договорів добровільного страхування від нещасних випадків та добровільного страхування здоров’я на випадок хвороби для держателів платіжних карток — щомісячно в останній день Розрахункового періоду в порядку договірного списання у відповідності до положень ст.26 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» здійснювати списання сум грошових коштів з Рахунку, зазначеного у відповідній Угоді про обслуговування кредитної картки та відкриття відновлювальної кредитної лінії, в розмірі, необхідному для щомісячної оплати страхового платежу згідно з умовами Договору страхування», а саме у розмірі 1% від страхової суми, визначеної по формулі, зазначеної в п. 3. Договору страхування;
(2) для Договорів страхування фінансових ризиків держателів кредитних платіжних карток — щомісячно в останній день Розрахункового періоду, в порядку договірного списання у відповідності до положень ст.26 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» здійснювати списання сум грошових коштів з Рахунку, зазначеного у відповідній Угоді про обслуговування кредитної картки та відкриття відновлювальної кредитної лінії, в розмірі, необхідному для щомісячної оплати страхового платежу згідно з умовами Договору страхування», а саме у розмірі 0,1% від розміру встановленої відновлювальної кредитної лінії. При цьому перше таке договірне списання грошових коштів для щомісячної оплати страхового платежу за Договором страхування фінансових ризиків держателів кредитних платіжних карток відбувається в останній день Розрахункового періоду, в якому Клієнтом здійснена перша операція з використанням кредитних коштів, що були надані Банком відповідно до Угоди про обслуговування кредитної картки та відкриття відновлювальної кредитної лінії. Списані Банком в порядку договірного списання з Рахунку суми грошових кошти зараховуються на поточний рахунок ПРАТ «Страхова Компанія «АЛЬФА СТРАХУВАННЯ», зазначений в Угоді про обслуговування кредитної картки та відкриття відновлювальної кредитної лінії. Договірне списання, що вказане в цьому пункті не потребує оформлення Заявок на договірне списання чи ініціювання такого списання за допомогою механізмів, реалізованих в Системі, та здійснюється на умовах, визначених в Угоді про обслуговування кредитної картки та відкриття відновлювальної кредитної лінії.
Документ: https://alfabank.ua/storage/files/publichnoe-predlozhenie-na-oformlenie-dbo-fl.pdf
Незаконное оформление страховки по кредиту
Карта Альфабанка
При фиксации подозрительной активности карта может быть заблокирована службой Безопасности Банка. Если операцию совершал клиент, то он может перезвонить в Контакт-Центр Банка и разблокировать карту. Блокировка карты, с целью предотвращения финансовых потерь, как клиента, так и Банка, прописана в ДКБО (п.п. 4.3.5 и 4.3.6). При подписании договора клиент соглашается с данным условием.
К сожалению, всегда будет некая доля легитимных операций, которую система fraud мониторинга может расценить как подозрительную, так как выполнить настройки фильтров таким образом, чтобы они 100% попадали только в фродовые операции, практически невозможно.
Если вы хотите, чтобы фрод-мониторинг не ограничивал операции, можете взять все риски на себя и отказаться от него (написав заявление в отделении). Карта будет внесена в белый список и все операции будут проходить.
Некомпетентні працівники
1. Спочатку мені повідомили та виписали 2 додаткові картки повідомивши, що вони безкоштовні. На справді лише 1 безкоштовна. (другу вчасно деактивували).
2. Повідомили мені, що для користування безкоштовно додатковими послугами в аеропорту перший раз одна із послуг надається потім для активації необхідно зробити оплат за 10 днів до вильоту на 10000 грн. На справді перший раз по одній послузі безкоштовно, а потім необхідно, щоб до вильоту за 10 днів пройшла не оплата, а списання, а між ними різниця мінімум 1-3 РОБОЧІ дні. Тобто оплати необхідно зробити мінімум за 11-13 днів до вильоту, а краще ще раніше.
3. Мені повідомили, що додаткову карту яку я оформив на дружину (на один рахунок) теж матиме додаткові привілеї якщо я витрачу 10000, а НІ потрібно з одного рахунку по обом картам потратити по 10000 грн тобто 20000 на двох.
4. Не всі розрахунки в ці 10000 враховуються і підраховувати потрібно вручну самостійно і інтуїтивно. Тому що в банку мені рахували по одному в онлайн підтримці по іншому, в мене получилось ще інакше.
Результат — потратив кошти на незаплановані придбання, а сервісом скористаюсь на 25%. КЛАС ДА!!!
Не понимаю, когда закроют кредит.
Почему у меня растет сума досрочного погашения кредита? Тело кредита выплатил еще в июне, в августе 2020 опять весь остаток погасил. Но в сентябре опять начислен платеж. В чем причина? Как закрыть отношения с вашим банком? Обратной связи нет.
Мутный банк
Как бывший сотрудник и ныне клиент банка доволен
Не знаю кому платити
Деталі стосовно платежів відправили в особистих повідомленнях.
Безвідповідально
— що ви надаєте Банку дозвіл на перевірку даних в БКІ;
— дату, коли ви дізналися про некоректність даних в БКІ;
— яким чином ви дізналися про некоректність даних;
— що саме некоректно вказано в БКІ;
— номер кредитного договору.
отделение 39
В общем, такого хамского отношения к клиенту еще поискать.
Возможно, пора лишать банки лицензии за такую псевдоработу. Ждем извинений от хамки-начальницы…
Списання з карти суми за оплату залізничних квитків
Я не одноразово зверталась до Альфа банку та Укрзалізниці, 06.09.2020 до колцентру, 05.06.2020, 09.09.2020 — письмово з проханням повернути помилково списані грошові кошти, але по факту, банк так і не може прийняти звернення. Усне звернення не підходить, потрібне письмове з підписом від руки.
Звертаю Вашу увагу, що відповідно до ЗУ «Про звернення громадян» звернення може бути усним чи письмовим. І відмова банку зафіксувати звернення як усне так і письмове, це пряме порушення моїх прав. Більше того, на мою думку, це бездіяльність зі сторони банку.
Прошу розібратись в ситуації та все таки спробувати відновити репутацію Альфа банку.
Для клієнтів підтримка не передбачена.
При цьому ця лінія іще й не безкоштовна, як в усіх нормальних банках, а тарифікується як міський дзвінок!!!
Змушена там вирішувати питання спадщини, при цьому мені завертають нотаріальний документ, що нібито там не так щось вказано!!! При цьому вже швиденько оформили мені картку з платними послугами яка мені 300 років не треба — але щомісячна комісія, платне закриття, ще тут трохи обтрусять. До речі, закриття рахунку ФОПа — теж платне і не 50 грн, а набагато більше.
Чекаю не дочекаюся, коли заберу свої гроші від них і забуду як страшний сон.
При чём здесь политика?
Я понимаю, что между властями России и Украины далеко не дружественные отношения, но почему от этого должны страдать далёкие от политики обычные граждане?
Если это финмониторинг, то закон банком тоже нарушен, поскольку мониторингу подлежат операции свыше 150 тыс грн, а в нашем случае это всего лишь 2000 грн
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.