Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
SvitlanaLisyan 16 березня 2026, 7:02
Хочу подякувати команді Приват банку за їхню роботу та сервіс. Я являюсь володарем Преміум карти банку і тому для мене було справжнім відкриттям, коли я, замовивши карту в Україні, отримала її безкоштовно через 3 тижні у Мексиці. Це показує дійсно справжній рівень сервісності та турботи про клієнтів.
misha90ua 14 березня 2026, 18:13
Теж маю поганий досвід роботи з ПриватБанком. Після продажу USDT зробив одну транзакцію на картку, і практично одразу рахунок заблокували. Пізніше повідомили про розірвання договору з банком. Найбільше здивувало, що кошти назад не повернули, а причину пояснили дуже розмито — сказали щось про підозру на шахрайські дії. Жодних детальних пояснень або нормальної комунікації з боку підтримки не було.
Іг0р Che 13 березня 2026, 20:45
Відділення за адресою: Київ, пр-т Берестейський, 27-А
Щиро прошу преміювати пані Лілію (наче правильно запам’ятав ім'я), яка обслуговувала мене 13 березня 2026 року у відділенні Приватбанку за адресою: м. Київ, пр-т Берестейський, 27-А. Моє питання — актуалізація даних у зв’язку з неможливістю додати ІПН до застосунку «Дія» та оформлення нової картки ваша колега вирішила професійно та на найвищому рівні людяності. Я дуже задоволений таким ставленням, це взірець для того, щоб брати приклад. Дякую ґречно та зичу всіляких гараздів.
Visamaster 13 березня 2026, 17:12
25 лютого 2026 року о 08:28 у вайбер від приватбанку я отримав наступне повідомлення:«Vyiavleno pidozrili operatsii. Kartu tymchasovo zablokovano. Dlia rozblokuvannia, zvernitsia do pidtrymky 3700 abo chat-onlain pb.ua/1965.« При вході до Приват24 я побачив, що з моєї usd картки *5773 о 08:19 було списано 0.27 USD; отримувач — Amazon. Після цього з 08:24 до 08:28 було проведено ще 15 списань на загальну суму $26.00 (10 списань по $2.08 та п’ять списань по $1.04). Отримавач усіх платежів — GOOGLE *TikTok Videos, Belgrave House 76 Buckingham P. Про ці транзакції мені нічого не відомо, акаунт TikTok в мене відсутній, на сайті Amazon ця картка не під'єднана. Останній раз я робив оплату цією карткою у квітні 2025 року. Коди підтвердження (3D Secure) на мій номер телефону для жодної з цих операцій не надходили. Інформаційної гігієни дотримуюсь. Не маю жодного уявлення які зловмисники та яким чином виконали вказані транзакції.» З моєї заяви до кіберполіції № 472961 від 25.02.2026. Заява переслана одразу до оператора приватбанку. Реакції — нуль цілих, нуль десятих.

А що ж приватбанк? Система заяву про шахрайство не прийняла з незрозумілих причин. З енного разу вдалося це зробити через чат (начебто як). При цьому система мене викинула і заблокувала прямо посеред чату (!!!). Довелося доводити, що я не олень по відеозв'язку.

Працівник приватбанку написав мені таке (25 лютого): «Над заявкою вже працюють, це відносно банку. Очікуйте, будь ласка, протягом 5−7 днів з Вами зв’яжеться фахівець, який займається Вашим питанням.» 13 березня вирішив поцікавитись, що ж там з поверненням коштів і чому зі мною не зв’язуються. Відповідь була: «За даними заявками зв’язок з клієнтом не відбувається на жаль, інформація передається до служби безпеки на опрацювання ними ситуації.» тобто оператор надав мені завідомо неправдиву інформацію.

По, власне, поверненню ще цікавіше. «Наразі за вашим зверненням бачу так було зафіксовано про шахрайські дії, але запит щодо повернення коштів не має.» геніально, я щітаю.

Звернімося до чату від 25.02.2026, у день крадіжки. Я: «14:29 доброго дня. в мене викрали гроші. допоможіть повернути.» «15:14 скажіть, будь ласка, ви зафіксували моє звернення щодо незаконного списання коштів і їх повернення?» відповідь:»15:15 Допомога Онлайн Так, дані по шахрайству зафіксовані «- реально діють як професійні злочинці. По шахрайству зафіксовані (але не заява, а якісь дані), а по поверненню — відповіді нема. Тобто клієнт відповідь отримав, а виявляється, що є нюанс.

«Додатково нашими співробітниками, протягом доби, буде проведено перевірку і у випадку можливості оскарження транзакцій, буде подано заявку на проведення претензійної роботи, про що вам надійде повідомлення.» — ніяких повідомлень, звісно, не було.

13 березня мені повідомили, що «транзакція до 155 грн не оскаржується ««2.1.4.10.2. Сторони узгодили, що Банк проводить претензійну роботу щодо оскарження операцій за умови, що розмір спірної операції становить більше, ніж 155 грн»

на моє питання «а як бути з тим фактом, що загальна сума крадіжки коштів, яку ваш банк дозволив (а можливо і здійснив), не питаючи у мене дозволу, без підтвердження 3d secure, за 2 хвилини часу- 26 доларів?» відповідь була «Всі слідчі дії проводить поліція, у якої є всі необхідні інструменти для вирішення Вашого питання. Ми завжди на боці клієнта і максимально співпрацюємо з поліцією. Якщо їм знадобиться додаткова інформація — вони можуть звернутися до банку офіційним запитом і ми надамо всю інформацію, що може допомогти знайти шахраїв та повернути кошти.»

отакий банк. брехня на брехні і брехнею поганяє. Типовий державний банк.
Станіслав Стаценко 12 березня 2026, 9:19
10.03.2026 банк отримав постанову державного виконавця про зняття арешту з рахунку. У той самий день банк частково виконав постанову — обмеження було знято з усіх моїх карток, окрім основної картки, яка і надалі залишається заблокованою без будь-яких законних підстав.
При цьому банк не надає чіткого пояснення причин невиконання постанови в повному обсязі. Кожен оператор служби підтримки повідомляє різні та взаємно суперечливі причини:
— один оператор стверджує, що постанова нібито надійшла 11.03.2026,
— інший підтверджує отримання 10.03.2026, що фактично доводиться тим, що в цей день арешт уже був знятий з інших карток.
Тобто банк визнає отримання постанови та вже частково її виконав, але без пояснень продовжує утримувати обмеження саме на основній картці.
10.03.2026 співробітниками банку була створена заявка на вирішення цього питання, однак станом на сьогодні вона навіть не взята в роботу. При цьому оператори повідомляють, що стандартний строк опрацювання постанов державного виконавця становить 1−3 дні. На сьогодні цей строк уже сплив, але жодних дій для повного виконання постанови банк не вживає.
Я є ветераном війни та учасником бойових дій, і фактично банк своїми діями залишив мене без доступу до власних коштів та засобів існування, при цьому не надаючи жодного офіційного пояснення причин невиконання постанови державного виконавця.
Фактично складається ситуація, коли банк:
— отримав постанову про зняття арешту;
— частково її виконав;
— безпідставно не виконує її в повному обсязі;
— надає суперечливу та неправдиву інформацію через службу підтримки.
Такі дії виглядають як свідоме затягування виконання законної постанови та грубе порушення прав клієнта на доступ до власних коштів.
Прошу банк негайно виконати постанову державного виконавця в повному обсязі, зняти всі обмеження з основної картки та надати офіційне пояснення причин неправомірної затримки виконання.
Костянтин Кравчук 11 березня 2026, 19:22
​Хочу залишити відгук щодо абсолютно непрофесійної та протиправної діяльності посадової особи АТ КБ «ПриватБанк» Познякової А. С., яка займається службовим підробленням та свідомо вводить в оману державні органи. Мною було подано офіційне звернення через Урядовий контактний центр (1545) щодо подій 06.02.2026 року у Жмеринському відділенні за адресою вул. Центральна, 20. У той день через технічну несправність одного з двох вуличних банкоматів та критичне обледеніння пандуса і сходів пенсіонери понад годину перебували на морозі при відчутній температурі -20°C. Звернення було направлено за належністю до Міністерства фінансів України, яке надіслало офіційний запит до банку для з’ясування обставин.

​Замість проведення об'єктивної перевірки, начальник відділу банку Познякова А. С. склала та підписала офіційну відповідь для Міністерства фінансів (вих. № Е.08.0.0.0/4−260227/71655 від 27.02.2026), яка повністю складається з маніпуляцій. У своєму документі Познякова А. С. надає неправдиву інформацію Міністерству фінансів, стверджуючи, що банкомати нібито працювали справно, а черга виникла через «планову інкасацію» тривалістю 5 хвилин. Це відверта брехня, спрямована на приховування поломки обладнання. Для створення видимості розслідування ця співробітниця вдалася до фальсифікації: вона самостійно вигадала тезу про «натовп із 20 осіб», яку я ніколи не зазначав у скаргах, щоб потім її «спростувати» даними з камер, визнавши наявність 8 осіб на вулиці.

​Крім того, у звіті для Мінфіну Познякова А. С. повністю проігнорувала ключову проблему, зафіксовану на моїх фотодоказах — наявність суцільного льоду на сходах та пандусі, що створювало пряму загрозу життю клієнтів. Співробітниця банку жодним словом не пояснила акціонеру, чому вразливі категорії громадян не були допущені у вільний зал очікування банку за наявності працюючих кас. Надання таких сфальсифікованих звітів Міністерству фінансів є прямим перешкоджанням у вирішенні питання та приховуванням службової недбалості менеджменту філії.

​Публічно звертаюся до Головного офісу АТ КБ «ПриватБанк» з вимогою негайно відреагувати. Вимагаю ініціювати та провести ретельне службове розслідування щодо діяльності начальника відділу Познякової А. С. за фактом надання неправдивої інформації державному органу. Вимагаю об'єктивно оцінити бездіяльність керівництва Жмеринського відділення щодо недотримання Постанови НБУ № 141 про інклюзивність фінансових послуг та притягнути всіх винних посадових осіб до суворої дисциплінарної відповідальності.

Банк зобов’язаний вирішувати проблеми інфраструктури, а не покривати некомпетентність персоналу шляхом надання сфабрикованих даних державним регуляторам.
Костянтин Кравчук 11 березня 2026, 18:28
​04 березня 2026 року у відділенні АТ КБ «ПриватБанк» за адресою: м. Жмеринка, вул. Центральна, 20, було зафіксовано низку грубих порушень банківського та податкового законодавства України, а також факт службової недбалості з боку керівного складу.

​Близько 09:00 години я звернувся до касира відділення Іщук Людмили з проханням здійснити обмін належної мені платіжної банкноти Національного банку України номіналом 10 гривень (серія та номер ЦТ 5148958, 2015 року випуску). Зазначена банкнота мала пошкодження, однак зберегла понад 55 відсотків своєї початкової площі, містила чітко видимі серійні номери та водяні знаки. Відповідно до вимог Постанови Правління Національного банку України № 103, така банкнота є беззаперечним законним платіжним засобом і підлягає обов’язковому обміну в будь-якій установі банку. Незважаючи на норми регулятора, касир Іщук Л. категорично і безпідставно відмовила у наданні даної фінансової послуги. Це є прямим порушенням касової дисципліни, нормативних актів НБУ та Закону України «Про захист прав споживачів».

​З метою врегулювання інциденту на місці та фіксації порушення, я намагався звернутися до керівництва відділення. Проте о 09:00 — 10:00 годині, тобто у встановлений робочий час установи критичної інфраструктури, робочі місця керівника відділення та його заступника були абсолютно порожніми. Факт відсутності керівного складу на робочих місцях у розпал операційного дня свідчить про повну відсутність контролю за роботою персоналу, порушення правил внутрішнього трудового розпорядку та містить ознаки службової недбалості. Даний факт унеможливив захист моїх законних прав споживача безпосередньо у відділенні банку.

Окрім порушень у сфері касового обслуговування клієнтів фізичними особами-працівниками банку, мною було зафіксовано грубе порушення податкового законодавства з боку програмно-технічних комплексів АТ КБ «ПриватБанк». Того ж дня, о 09:40 годині, я здійснив операцію зі зняття власних коштів у розмірі 500 гривень через банкомат типу «ATM-Recycler» (ідентифікаційний номер CAVI9299), що знаходиться у приміщенні даного відділення. Факт списання коштів з мого рахунку підтверджується електронною випискою в системі «Приват24». Однак пристрій не видав мені обов’язкового розрахункового документа — фіскального чека на паперовому носії. Невидача фіскального чека під час здійснення операцій з видачі готівки є прямим і грубим порушенням вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг». Цей факт утворює склад адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 155−1 КУпАП, та вказує на системне приховування фіскальних операцій банком.

​Згодом, при спробі подати скаргу через офіційну службу підтримки клієнтів у додатку «Приват24», мені було повідомлено, що банк не передбачає процедури надання зворотного зв’язку або офіційних письмових відповідей на скарги клієнтів. Така позиція АТ КБ «ПриватБанк» є беззаперечним порушенням Закону України «Про звернення громадян», який зобов’язує підприємства, установи та організації незалежно від форм власності розглядати звернення та надавати обґрунтовані відповіді у встановлений законодавством строк.

​На підставі вищевикладеного, вимагаю від Головного офісу АТ КБ «ПриватБанк» вжити невідкладних заходів реагування, а саме:

​Ініціювати проведення службового розслідування за фактом безпідставної відмови касиром Іщук Л. в обміні платіжної банкноти (серія та номер ЦТ 5148958) та порушення нею вимог Постанови Правління НБУ № 103 і Закону України «Про захист прав споживачів».

За результатами розслідування притягнути вказану особу до суворої дисциплінарної відповідальності.

​Провести перевірку за фактом відсутності на робочих місцях керівника відділення (м. Жмеринка, вул. Центральна, 20) та його заступника у робочий час 04 березня 2026 року о 09:00 — 10:00 годині.

Притягнути винних посадових осіб до дисциплінарної відповідальності за порушення трудової дисципліни та службову недбалість.

​Провести технічну ревізію банкомата «ATM-Recycler» (CAVI9299) на предмет систематичної невидачі фіскальних чеків та усунути порушення Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій».

​Забезпечити безумовне виконання вимог Закону України «Про звернення громадян» шляхом надання офіційної, письмової, обґрунтованої відповіді за результатами розгляду даного відгуку-скарги.

​Зобов'язати відповідальних осіб Жмеринського відділення АТ КБ «ПриватБанк» здійснити обмін вказаної пошкодженої банкноти (серія та номер ЦТ 5148958) з дотриманням нормативно-правових актів Національного банку України.
Vitalii79 10 березня 2026, 17:40
Ввечері було здійснено зарахування на карту ПриватБанку Голд Viza через «термінал-банкомат»
на сумму 44000 грн, відразу після чого на екрані зʼявилася сумма 34000 грн, де ділись мої 10000 грн невідомо?!
«Держ банк» не перестає дивувати як і держава, а я всім раджу переходити на інший банк
Juliia Bonna 8 березня 2026, 10:52
Я перебуваю за кордоном і вже тривалий час не можу зайти у Приват24 з браузера (MacBook). Система ігнорує вірно введені дані (ІПН, дата народження), а чат-бот видає абсурдні поради «піти в магазин або до банкомату», що фізично неможливо.

Моє звернення № 16005145 було закрите з відпискою. Через неможливість зайти в кабінет, я не можу контролювати автоматичні платежі за житло в Україні, через що банк тепер нараховує мені відсотки та штрафи.

Вимагаю негайно провести дистанційну верифікацію (через відеозв'язок або фото), як це дозволено постановами НБУ для клієнтів за кордоном, та надати доступ до моїх коштів. Також вимагаю анулювати всі відсотки, нараховані за період блокування доступу з вини банку.
as83 7 березня 2026, 10:51
23.01.2026 о 11:36 я здійснював (ла) операцію через Приват24. Система чітко відобразила комісію у розмірі 3,00 грн при виборі «Картки для виплат». Однак після підтвердження, через технічний збій системи, кошти були списані з кредитного ліміту іншої картки, а комісія склала 18,03 грн. Це пряме введення в оману щодо вартості послуги та порушення вимог НБУ про прозорість тарифів.
Далі ситуація перетворилася на абсурд:
Етика: Оператори лінії 3700 (дзвінок 23.01 о 11:38) та відділу контролю якості (17:02) поводилися зухвало, відверто хамили та відмовлялися допомагати.
Порушення конфіденційності: Заявка № 15999498 була закрита формальною «відпискою», яка адресована не мені, а якомусь Олександру Володимировичу. Це свідчить про те, що банк не лише не розбирався в ситуації, а й допустив витік/плутанину персональних даних, що є порушенням банківської таємниці.
Систематичне ігнорування: Наступні заявки (16000975, 16002962, 16004823) закриваються автоматично без жодного вирішення.
Вимоги:
1.Повернути різницю неправомірно списаної комісії (18,03 грн).
2.Надати письмову відповідь, чому мої дані плутають з даними сторонніх осіб.
3.Вибачитись за хамство персоналу.
Скаргу до НБУ вже підготовлено. Сподіваюся на адекватну реакцію банку хоча б тут.
Yevhen22 7 березня 2026, 10:22
Запропонували мені в розділі «Привіт» підключити пропозицію «Знижка 8% на першу покупку на сайті yakava.com». Виришив скористатися, офрмив покупку, оплатив карткою банку, але списали повну суму, ніякої знижка не надали. При зверненні в підтримку банку — просять надати скірншоти пропозиції. Ну вибачайте, не думав, що банк мілким шахрайством буде займатися, не робив скріншоти всіх свох кроків. Тепер буду.
Eugenya1305 6 березня 2026, 17:14
Доброго дня, Шановне Панство! 4.02.2026 року стався страховий випадок — мою квартиру було повністю залито водою з вини третіх осіб.

Вода лилася буквально сильним потоком з 3-го по 1-й поверх: (ми живемо на 2 поверсi), «злива» була через стелю, стіни, розетки і навіть через вікна… Квартира була залита практично на 100!%. Внаслідок цього було пошкоджено багато речей, меблі, техніку та внутрішнє оздоблення квартири.

Страхування квартири було оформлено через ПриватБанк у страховій компанії «Княжа».

Після події мною були надані всі необхідні документи:
— офіційний акт ЖЕКу про залиття квартири,
— фото- та відеодокази,
— підтвердження масштабів пошкоджень.

Незважаючи на це, страхова компанія «Княжа» відмовила у виплаті страхового відшкодування.

Вважаю неприйнятним те, що ПриватБанк пропонує своїм клієнтам страхові продукти компаній, які фактично не виконують своїх зобов’язань і шукають будь-які причини, щоб не здійснювати виплати за страховими випадками.

У результаті клієнти сумлінно сплачують страхові платежі, але коли трапляється реальна проблема — залишаються сам на сам зі своїми збитками.

Мій висновок: довіра до страхування через ПриватБанк — нуль.

Не рекомендую оформлювати страхування через ПриватБанк.
Qwerty1999 5 березня 2026, 20:22
Після перевипуску банківської картки чеки pos-терміналів по транзакціях стали недоступними у мобільному застосунку Приват24. Розумію, що номер БПК вже недійсний, але ж гроші списувались з рахунку, то може при формуванні чеку pos-терміналу знайдете можливість робити прив’язку чеку, в тому числі, і до банківського карткового рахунку.
Katrijn 3 березня 2026, 0:45
Хочу висловити щиру вдячність фахівцям відділу претензійної роботи ПриватБанку за успішне вирішення моєї справи (заявка № 3631977).
Ситуація була непростою: онлайн-платформа (СВП) неправомірно заблокувала доступ до оплаченого навчання, а на запит банку надіслала лише формальний чек про оплату, намагаючись ввести систему в оману. Проте банківські експерти проявили справжній професіоналізм. Вони не прийняли слабкі аргументи продавця, детально проаналізували мої докази та перевели спір у стадію Преарбітражу Visa.
Завдяки наполегливості банку та чіткому дотриманню правил платіжних систем, сьогодні кошти у розмірі $505 повернулися на мою картку. Дуже приємно бачити, що ПриватБанк реально стоїть на захисті інтересів своїх клієнтів у конфліктах із недобросовісними сервісами.
Рекомендую банк як надійного партнера! Ви — найкращі!
efim69 28 лютого 2026, 15:39
не надають кредит для військовослужбовців. Це обурює що банк гребе всіх під одну гребінку і якщо тебе мобілізували то всеодно на кридитну істоію, всеодно на добропорядність і репутацію клієнта, всеодно на закони України. Банк заблокує усі кредитні продукти для захисників України.
Bondleks1 28 лютого 2026, 3:32
Дружина помилково переказала кошти зі своєї кредитної карти на свою ж депозитну, а мало бути навпаки, за переказ звісно списали комісію 370 грн. Помилку помітила майже відразу (пару хвилин) та написала в підтримку банку з проханням відмінити транзакцію на що отримала відповідь: ми не можемо вже нічого вдіяти з сумним смайликом. Ось так ДЕРЖАВНИЙ банк наживається на помилках своїх давніх (більше 15 років) клієнтах. Соромно за такі державні банки, а ще хочуть щоб в нашу економіку хтось інвестував кошти з таким підходом до клієнтів банку.
Arkad1491 27 лютого 2026, 17:20
Я є клієнтом ПриватБанку та маю картку, яка поєднує можливості користування власними та кредитними коштами.

Між мною і Приватбанком підписана Заява про приєднання до послуги накопичення «Скарбничка» (далі — Заява на приєднання). В другому абзаці Заяви на приєднання вказано що «Підписанням цієї Заяви про приєднання на підставі статті 634 Цивільного кодексу України Клієнт приєднується до розділу 1.1. «Загальні положення», підрозділу 2.2.1. «Загальні положення» та підрозділу 2.2.3. «Послуга накопичення «Скарбничка» Умов та Правил надання банківських послуг (далі — «Умови та Правила») акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк» (далі — «Банк»), що розміщені в мережі Інтернет за адресою https://privatbank.ua/terms, в редакції, чинній на дату підписання цієї Заяви про приєднання, які разом становлять договір банківського вкладу (далі — «Договір»).»

За визначенням НБУ банківський вклад (депозит) — це грошові кошти в готівковій чи безготівковій формі, у валюті України чи іноземній валюті, або банківських металах, які банк прийняв від вкладника на договірних засадах на певний строк або без зазначення такого строку (до запитання) для зберігання та виплати доходу у вигляді відсотків.

Крім того, На власному сайті ПриватБанку (далі — сайт) в розділі «Заощадження» зазначено, що послуга «Скарбничка» — це накопичувальний вклад на 12 місяців + зручний сервіс автоматичних умов накопичення за операціями за карткою.

Тобто накопичення «Скарбничка» — це є депозит.

Пунктом 2 Договору визначено, що поповнення вкладу — Безготівкове поповнення вкладного рахунку зі свого поточного рахунку (картки), відкритого в ПриватБанку з урахуванням встановленої Банком максимальної суми поповнення у відділенні Банку або через надані Банком дистанційні канали та через Умови накопичення у Системі «Приват24».

Разом з тим на сайті зазначені умови вкладу та визначено, зокрема, доступні варіанти його поповнення, а саме: самостійне поповнення платежем із власної картки або різноманітні автоматичні поповнення під час користування карткою за допомогою сервісів «Умови накопичення».

Відповідно до підпункту 2.1 пункту 2 Договору Клієнт має право обрати доступні Умови накопичення у Системі «Приват24» (мобільна та веб-версії), у мобільному додатку «Скарбничка» або в інших каналах обслуговування, в яких Банк надає таку можливість. При цьому, надання згоди Клієнта на виконання таких операцій (платіжних операцій, пов’язаних між собою спільними ознаками), відбувається шляхом заповнення Клієнтом відповідної форми в програмному інтерфейсі та підтвердження обраних параметрів натисканням відповідної кнопки. В подальшому виконання Банком таких платіжних операцій, не потребує надання повторної згоди Клієнта на їх проведення. Всі подальші такі платіжні операції є акцептованими.

Мною було обрано функцію автоматичного поповнення «Скарбнички» під час кожного надходження коштів на картку тарифом 1% від зарахованих коштів.

18.02.2026 я поповнив власну картку та зробив всі необхідні мені платіжні операції. Цього ж дня Приватбанк самовільно, не попередивши мене, списав з мого кредитного ліміту (яким я не користуюсь), встановленому на картці кошти, як автоматичне поповнення «Скарбнички», тим самим порушивши укладений Договір. Хоча у застосунку Приватбанку при поповненні будь-якого депозиту є навіть застереження, що «для поповнення депозиту доступні лише власні кошти».

Після виявлення використання ПриватБанком кредитних коштів на картці, я зв’язався з Банком, але останній категорично відмовляється виправити власне порушення.

Своїми діями Приватбанк власноруч загнав мене у кредит, якого я не брав та відповідно до якого я тепер вимушений його сплатити.
Єлизавета Серпіонова 25 лютого 2026, 19:28
Зверталася для допомоги оновлення даних питання вирішили за декілька хвилин, також оформила картку Юніора дуже зручний сервіс пр24 дуже задоволена рекомендую
Evgehakovalenko 24 лютого 2026, 21:30
Виконавець вже тричі надсилає постанову про зняття арешту за ВП 65041808, в реєстрі боржників зазначено що провадження закрито, але приват банк єдиний не знімає арешт
Dimo 24 лютого 2026, 16:17
Вирішив зняти кошти в терміналі самообслуговування більше тижня тому, після списання з рахунку термінал більше 5 хвилин не видавав кошти, а потім будо написано на екрані що термінал зламався і кошти автоматично повернуться через 30 хвилин, але кошти не повернулись, потім створив заявку на повернення де було написано що результати інкасації будуть відомі через 1−7 днів але кошти так і не надходять і тепер сам оператор приватбанку каже що результати інкасації слід чекати від 3 до 14 днів і чомусь це ніяк не можна пришвидшити хоча сума коштів списалась максимальна яку можна зняти за раз 20000 грн.

EUR 50 51

EUR 50 51