Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 72-Б

Адреса:
Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 72-Б
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-17:30, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
22 березня 2024, 16:20
Второй день пытаюсь добавить карту в Google Pay через Приват24. Для подтверждения банк просит в течение часа позвонить по номеру 3700. Вместо оператора приходится общаться с голосовым помощником Яной, которая задаёт одни и те же вопросы. В конце «диалога» говорит, что операция подтверждена, однако в итоге не удается завершить настройку карты для бесконтактной оплаты и в приложении Приват24 предлагают повторно позвонить по номеру 3700 и так бесконечно. Также в Приват24 предлагают с целью идентификации записать голосовой слепок. Считаю, что голосовой слепок является рискованной операцией, поскольку человек может, например, простудиться и банк будет считать, что звонит не владелец карты и заблокирует счёт. Негативные оценки голосовому помощнику Яне не решают проблему. Ранее добавлять карты ПриватБанка в Google Pay можно было легко без всяких ненужных диалогов с голосовым помощником. Устраните эту проблему на уровне банка, скорее всего многие клиенты банка уже столкнулись с ней. Писать в личку мне не нужно.
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
22 березня 2024, 18:08
Вітаємо. Приносимо вибачення, що сталася така ситуація. У разі виникнення непорозумінь з віртуальним помічником Яною, для з'єднання з оператором в зазначеній ситуації вам просто достатньо перефразувати питання. Також варто не забувати, що ви завжди можете звернутися в наш чат на офіційному сайті банку pb.ua/chat або в мобільному застосунку.
З метою забезпечення безпеки операцій в мережі і захисту коштів на рахунках ми проводимо додаткову перевірку. Це звичайна стандартна процедура, яку ми вибірково здійснюємо з метою недопущення різного роду ризиків. Радимо повторити додавання картки для безконтактних платежів, через Приват24 або вручну через Google Pay і слідувати рекомендаціям для підтвердження операції.
Щодо запису голосового зліпка, то особливості цієї технології дозволяють підтвердити особу клієнта за голосом у разі незначних фізіологічних відхилень (хрипоти, закладеності носа тощо), а також за наявності сторонніх шумів. Якщо система все ж не підтвердила особу за голосом, оператор контакт-центру проводить консультацію після перевірки клієнта за стандартними запитаннями. Спасибі за розуміння!
1
8 листопада 2022, 15:02
Третий день к ряду не могут продать валюту под давным давно работающий контракт. И раньше поводы были надуманные, а теперь из разряда не изданных комиксов журнала «Перець» — дайте паспорта учредителей компаний по ту сторону границы и их ВОДИТЕЛЬСКИЕ удостверения.
Приват — ЭТО ПРОСТО НЕЧТО!
Привет огромный великому специалисту Юлии Овчаренко — руководству не мешает обратить внимание на компетентность данного сотрудника — иначе растерять давних вип-клиентов не составит никаких проблем.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
8 листопада 2022, 16:29
Добрий день!
На жаль, по даним з відгуку не вдалось вас ідентифікувати, щоб перевірити інформацію та розібратись в ситуації детальніше. Ми звернулись в приватному повідомленні для уточнення додаткової інформації.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Днепре 🏦 / Відділення Приватбанк: пр-т Дмитра Яворницького, 72-Б, Дніпро
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 72-Б. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Дніпро, пр-т Дмитра Яворницького, 72-Б- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.