Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Київ, пр-т Володимира Івасюка, 12-Г

Адреса:
Київ, пр-т Володимира Івасюка, 12-Г
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, без перерви, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Чергове відділення Приватбанку, яке обладнано системами безперервного живлення та працює за умов довготривалого відключення електрики.

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
4
25 травня 2023, 9:41
Чем дальше в лес тем больше дров, сначала 3 раза понизили кредитный лимит, потом его вообще убрали с началом войны. Услугу оплата частями я и в глаза не видел, а хотелось бы. Последний случай выбил из колеи меня напрочь. Пошел пополнить карту Привата, нашел Универсальный Приватовский терминал, на пр Ивасюка (там такой который и принимает и бывает нал), закинул туда пять тысяч, терминал захлопнул дверь, и что вы думаете, заглючил напрочь, идёт обработка и все, больше ничего не показывает, звонок оператору не помог вообще, кроме составления заявки на возврат средств и совета ждите ничего не добился. Весь денежный аванс лежит с 19 го мая, а по заявке ноль прогресса вообще, а до зарплаты ещё нужно дожить. Очень долго с этим банком из- за удобного личного кабинета, но это последняя капля.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
25 травня 2023, 11:05
Вітаємо.
Перепрошуємо за незручності, що виникли. Для ухвалення рішення за заявкою нам необхідно отримати звіт щодо залишку коштів у пристрої, інкасувати його. Ми дуже стараємося встигнути надати відповідь в обіцяний вам термін.
3
25 березня 2023, 13:11
Криворукие «специалисты» Приватбанки провели полгода назад дистанционную актуализацию паспортных данных клиента ПБ (причина: вклейка фото) и дали ответ через ПБ24, что «все в порядке, данные были успешно актуализированы». После этой «дистанционной актуализации данных» карты и сервисы ПБ работали без ограничений, в обычном режиме.
Через полгода лично обратился в отделение ПБ за выплатами по ФГВФО наличными, заранее получив положительное подтверждение ПБ24 о наличии и доступности моих выплат ФГВФО. Во время оформления этих выплат в отделении Приватбанк резко отказывает в проведении выплат фонда и неожиданно решает потребовать от клиента документальное подтверждение ДМС об изменении паспортных данных, с прекращением проведения выплат ФГВФО. Это при том, что полгода назад у ПБ все было «ок» с актуализацией данных клиента и никаких претензий …

Таким образом, Приватбанк, находящийся в данный момент в государственной собственности, постепенно превратился в банк с КРИВЫМИ «дистанционными» клиентскими сервисами, которые напрасно транжирят время клиента, не дают ожидаемого результата, поскольку безобразно организованы неквалифицированными «специалистами» и «руководителями». За такой «сервис» клиентам кто-то в ПБ должен быть уволен.
Еще лучше ПБ продать в частные руки, избавив его таким образом от кумовства-сватовства на должностях, требующих соответствующей квалификации.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
25 березня 2023, 14:50
Вітаємо.
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати вас одразу повідомлять. Спасибі за розуміння.
1
8 липня 2022, 8:26
З 06 липня Приватбанк підвищив курс обміну валют для карткових операцій за кордоном. В результаті 06.07 курс долара став 35.21, 07.07 вже 35.46, а 08.07 35.59. В той самий час офіційний курс гривні до румунського лея становить 6.07 грн. Вчора мені треба було зняти 40 лей в банкоматі і я сплатила 328.87 грн., а за офіційним курсом мала б сплатити 242.80 грн. Уявіть собі різницю, і це лише дрібна сума! В той самий час курс конвертації в більшості українських банків не перевищує 32 грн. за долар! Вважаю такі дії Приватбанку протиправними, незаконними і такими що порушують фінансові інтереси та просто на рівному місці «обкрадають» клієнтів, які перебувають за кордоном!
Коментарі (3)
Ответ банка
Приватбанк
8 липня 2022, 10:59
Вітаємо!
Дійсно, ПриватБанк з 6 липня встановив ринковий курс валютообміну для безготівкових операцій. У першу чергу, це стосується курсів конвертації за картками: зняття готівки та перекази в гривні в Україні з валютних карток, а також всі види операцій за кордоном у валюті з використанням гривневих карток.
Банк встановив єдині курси обміну валют для оплат картками та купівлі-продажу готівкової валюти у своїх відділеннях, виходячи з ринкової ситуації, нормативних документів регулятора, підтримки цілісності ринку та виходячи з інтересів його клієнтів.
1
23 січня 2021, 21:44
В жовтні 2020 року з моей карти несанкціоновано були списані кошти на користь AMAZON, при цьому ніяких повідомлень про підтвердження платежу не надходило. Мною було подана заявка про несанкціоноване списання коштів, на що банк відповів «регламент рассмотрения заявки до 120 дней, ожидайте». З часом було надіслана відповідь з Приватбанка «К сожалению факт сбоя по вашей заявке не подтверждён». При цьому банк надав копії виписки в який вказана номер моей карти та інше Призвище власника картки, а також вказано товар який був заказан та доставлен за адресою в Нью Йорке… Таким чином банк безпідставно списам з моей кредитной картки, при наявності невідповідності щонайменше власника карти.
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
24 січня 2021, 10:53
Добрий день!
На жаль, не дивлячись на те, що банком було вжито всіх необхідних заходів і можливих зусиль, змушені повідомити, що справа програна, нам надійшла відмова в поверненні коштів.
Варто розуміти, що для проведення оплати на сторонніх сайтах та сервісах, або для прив'язки картки (збереження її для подальших оплат) необхідно, щоб були введені реквізити картки. Відповідно, списання коштів можливо лише в тому випадку, якщо раніше на сайті були введені дані картки. Зазначимо, що у випадку прив'язки картки до сайту, власник картки тим самим дає згоду на списання платежів даним сайтом/сервісом без необхідності повторного підтвердження операції.
Правила оскарження транзакцій строго регламентовані платіжною системою.
Варто звернути увагу на той факт, що банк може проводити оскарження операції виключно згідно правил, що регламентовані Міжнародною платіжною системою.
У разі, якщо проти вас були спрямовані шахрайські дії — наполегливо рекомендуємо звернутися до поліції.
Зі свого боку ми готові плідно співпрацювати з правоохоронними органами та надати всю необхідну інформацію, при надходженні офіційного запиту від поліції.
Для того, щоб отримати повний пакет документів, а також відповідь, яку ми отримали від сторони, що приймає платіж, надішліть запит на пошту chargeback@privatbank.ua, в темі вкажіть, будь ласка, номер заявки.
1
27 вересня 2020, 13:46
Я попал в общество пользователей которым «тупо» заблокировали возможность пользоваться кредитным лимитом. Остальное как у всех. Платил вовремя, процентов за пользование кредитным лимитом ноль. И на это получил Стандартные отписки.
Началось так:" Обмеження за карткою
У вас прострочена заборгованість – кредитні кошти недоступні.
Погасіть борг, і ми переглянемо розмір кредитного ліміту протягом 3 днів.
Якщо платіж не буде погашено, ви не зможете отримати кредит у майбутньому."
Затем продолжение- ответы на вопросы:
" Спеціаліст Станіслав в чаті
По яким критеріям моя історія використання картки не влаштовує банк? Може умене є прострочені платежи, згідно з вашими умовами користування карткою? Напишіть, мені потрібно це знати.
Станіслав
Добрий день, Сергію Івановичу!

Добрий.

Станіслав
На даному етапі банк проаналізував поточний стан та історію використання картки, і прийняв рішення встановити подібне обмеження на кредитні кошти.
При прийнятті банком рішення про його скасування Ви будете додатково сповіщені по SMS.
Ви зможете користуватися особистими коштами при відсутності заборгованості.
Це обмеження тільки на доступ до кредиту, в іншому карти активні

Я запитував: По яким критеріям моя історія використання картки не влаштовує банк?
Відписку я читав.

Станіслав
ПриватБанк не формує кредитну історію, цим займається Українське Бюро Кредитної Історії (УБКІ) Якщо у Вас є питання, напишіть в їх підтримку на сайті https://www.ubki.ua/
Я питав про історію використання картки в ПРИВАТ банку. А в УБКІ ваш банк передає данні. Чи Ви цього не знаєте.
Станіслав
Кредитний ліміт затверджує та змінює не людина, система аналізує Ваші дані і кредитну історію, і в сукупності може як підняти так і опустити ліміт
Документи, які допоможуть банку розглянути Вашу заявку і підвищать можливість прийняття рішення на вашу користь:
1. Довідка з місця роботи або виписка по зарплатній картці іншого банку за останні 3 місяці, дата видачі яких не більше 30 днів тому.
2. Техпаспорт на авто.
3. Закордонний паспорт, при наявності віз за останній рік.(всі сторінки, на яких є інформація про Вас, штампи і т д.).
4. Декларація про доходи ФОП.
Дане рішення приймає система, вона не повідомляє нам причину відмови у збільшенні кредитного ліміту.
Надається лише рекомендації, які допоможуть у збільшенні кредитного ліміту.
Причину відмови Банк не коментує.
Чим можемо бути Вам кориснi?
Вашу відповідь я вже читав в інтернеті.Мені все зрозуміло. Ваш банк не надає кредитний ліміт. Так чи ні. Це просте запитання.
Станіслав
Така система кредитування у всіх Банках
Можливо, у Вас залишились інші питання?
12:25
НІ. Все зрозуміло. Краще б я вчасно не платив.

Когда человек не понимает за что его ущемляют- он начинает так же отвечать.
Коментарі (6)
Ответ банка
Приватбанк
27 вересня 2020, 16:21
Добрий день!
Ми проаналізували ваше звернення в підтримку, для покращення якості обслуговування.
Щодо питання кредитного ліміту то хочемо звернути вашу увагу, що по картці обмежено користування саме кредитними коштами та у разі відсутності заборгованості, особистими коштами можна користуватись.
1 не зарахована
29 липня 2020, 20:14
Сегодня в 9:45 на телефон моей мамы поступил звонок якобы о снятиии денег с ее кредитной карты. Зайдя в Приват24 никаких действий она не заметила. Но при постоянном психологическом насилии со стороны звонящего таки перевела деньги сначала с кредитной карты на свою карту для выплат, а потом на счет мошенников в другом банке. Решающим было то, что номер мошенников, указанный при звонке совпадает с официальным номером Приватбанка, что подтвердили сотрудники банка. Сейчас почти всегда при попытках дозвониться на 3700 сообщают о том, что перезвонят в течении 3 минут и звонят уже с многочисленных мобильных номеров. Получается все такие звонки тоже нельзя принимать, т.к. любой из них может быть поддельным? Также мошенники знали, когда мама звонила на 3700 и заходила в Приват24, хотя никаких своих данных она не передавала третьим лицам. Т.к. номер ее мобильного контрактный, то переоформить его на себя они не могли, значит единственный источник информации сам Приватбанк. Заявление в полицию написано, но конечно надежды мало. Как прокомментирует служба безопасности Приватбанка, что мошенники знали обо всех действиях моей мамы, хотя своих данных она никому не передавал?? На горячей линии отказались как-либо комментировать причастность Приватбанка и возможности компенсации, если к этому причастны сотрудники банка.
Хотелось бы сказать спасибо сотрудникам отделения по адресу г.Киев, ул. Героев-Сталинграда, 12г которые действительно пытались помочь в решении проблеме, в отличии от сотрудников колл-центра.
Коментарі (2)
Ответ банка
Приватбанк
30 липня 2020, 10:06
Добрий день!
Звертаємо вашу увагу, що банк не телефонує з вимогою терміново зняти кошти або перерахувати їх на мобільний рахунок. В такому випадку, рекомендовано не надавати персональну інформацію та не робити те, що кажуть шахраї, а звернутись в підтримку банку за контактами, що вказано на офіційному сайті та повідомити про ситуацію, щоб в разі необхідності заблокувати картки(також ви можете за лічені секунди самостійно заблокувати картки в Приват24).
Ми неодноразово нагадували клієнтам про те, що наші співробітники не телефонують з проханням переказу коштів.
Нещодавно ми публікували інформацію та рекомендації в нашій групі, щоб ви могли захистити себе від таких дій зловимсників (https://www.facebook.com/privatbank/posts/3206247979395707) Зі своєї сторони Банк гарантує високий рівень захисту коштів та персональних даних клієнтів. При цьому, хочемо наголосити, що Банк неодноразово попереджав та продовжує нагадувати про необхідність дотримання клієнтами простих правил. Персональні дані та одноразові паролі з повідомлень не можна надавати третім особам, навіть, якщо вони є співробітниками банку.
На нашому сайті ми зібрали правила та поради, дотримуючись яких Ви не станете жертвою шахраїв — https://privatbank.ua/informational-security.
Нам щиро шкода, що ваша мама стикнулася з такою неприємною ситуацією.
Зі свого боку ми готові надати підтримку в розслідуванні та всю необхідну інформацію правоохоронним органам, при отриманні запиту, що оформлений згідно діючого законодавства України.
3
17 грудня 2019, 3:16
Очень интересная ситуация, приват банк взял поставил все мои счета в состояние «спящий» деньги снять я не могу, перевести и сделать платеж тоже. Теперь меня просят взять справку в ДФС, о подтверждение взятия моего счета на учет в новом формате Iban. Был в налоговой 3 раза все говорят, что нет такой у них справки, могут только показать мне лично, что все счета уже в новом формате. Добрые люди разрешили мне сделать скрин, я сделал и отправил в приват, на что получил ответ, что скрин не подходит, надо справку (которой не существует в природе). Позвонил в приват объяснил ситуацию, на что получил ответ, что такая справка есть просите в ДФС они вам должны дать. А все заключалось только в 1 проблеме работник приват банка забыл сказать, что надо прикрепить «Податкова декларація платника єдиного податку-фізичної особи-підприємця». Они сами не знают, что надо делать и какие документы существуют в природе. Думаю, что завтра разберусь со своим менеджером с привата.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
17 грудня 2019, 10:38
Добрий день!
Ваше питання вже розглядають спеціалісти. Ми прагнемо вирішити його у найкоротший термін. Про результати Вас одразу повідомлять.
5 не зарахована
5 грудня 2018, 12:58
Очень благодарна своему персональному банкиру из Оболонского отделения на проспекте Героев Сталинграда 12Г – Владиславу. Срочно нужен был кредит из-за непредвиденной ситуации. Владислав смог проконсультировать о возможном кредитном балансе по моей карточке и подсказать, как лучше поступить в моей ситуации, какой продукт выбрать. Был рассмотрен мой доход и все обстоятельства. Владислав смог меня успокоить (что вообще является работой психолога, а не банкира) и разъяснил лучший выход из ситуации; сохранил мне много нервов, и показал, что ПриватБанк – это тот банк, который сможет подобрать правильный продукт для клиента и помочь в непредвиденной ситуации. Спасибо Вам большое. Вы сохранили мое здоровье и бизнес. У Вас отличный HR отдел и персональные банкиры на высшем уровне. Кстати, за день до этого — тоже подходила на консультацию по другим вопросам на Васильковскую возле м. Олимпийская — порадовало то, что ребята в том отделении не только дают информацию, а стараются помочь и дать совет. В отделении было очень много клиентов, но ребята все делали быстро, аккуратно и с улыбкой.
Написати коментар
Ответ банка
Приватбанк
5 грудня 2018, 13:44
Мы гордимся тем, что наши сотрудники способны вызвать своим профессионализмом положительные эмоции. Будем стараться и далее предоставлять Вам и всем клиентам нашего Банка такой уровень сервиса, который заслуживает только такой оценки.
Відповідь адміністратора
Мінфін
10 грудня 2018, 10:27
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 10.12.2018).
Пользователь не предоставил документы по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
1
21 вересня 2015, 14:15
нужно было оплатить одну квитанцию, одну(!). Зашла в отделение банка, которое находится в моем доме (Г.Сталинграда 10-а). Девушка потратила несколько минут на то, что бы убедиться, что я не Вип-клиент, а, убедившись, сказала, что ее ждут вип-клиенты и мне нужно пройти через одну остановочку. Я взяла на руки своего трехлетнего ребенка и прошла «через одну остановочку», к Г.Сталинграда 12, где мне вежливо сказали, что я вряд ли успею оплатить, так как касса закрывается на обед. Я беру ребенка и отправляюсь на поиски еще хоть какого отделения вашего банка. Нашла, улицу не знаю, и что? касса закрыта на обед.

Скажите, мне, мы в каком веке живем? в каждом отделении на районе по одной кассе и все закрываются на обед одновременно? а, если какая и открыта, то нужно выстоять в ней великую кучу времени.

Спасибо вам, банк, и вам, девушка с Г.стаинграда 10а за полуторачасовую прогулку по Оболони с ребенком на руках. Квитанцию я не оплатила.
Коментарі (3)
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Києві 🏦 / Відділення Приватбанк: пр-т Володимира Івасюка, 12-Г , Київ
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Київ, пр-т Володимира Івасюка, 12-Г . Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Київ, пр-т Володимира Івасюка, 12-Г - конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.