Курс валют в Ощадбанку
скорочення
Дворжак Людмила Іванівна, на даний час
працюю, економістом 1 категорії служби РБ, до 15
грудня 2022 року, в Вінницькій філії Ощадбанку,
#1000/067 смт. Чечельник, звільнили за скороченням, так не правильно. В той час як мій
чоловік захищає нашу Україну на передовій, я маю
пріоритетне право залишитись на роботі. Чому зі
мною так несправедливо вчинили? Я хочу
працювати, в такий важкий час залишитись без
роботи, це важко! Головне керівництво повинно було
знати це, що вони не мають право звільнювати
таких працівників яких чоловік, батько, син захищає
нашу Україну!!!
Самый бессмысленный и антинародный банк
В отделении разводили руками «да, да, что-то не то, но ничего сделать не можем». Пусть, говорят, так и висит -500 на закрытом счету, потом спишется.
Потом у меня там даже была какая-то активность, депозит.
И теперь они у меня в военное время просто молча списывают эти 500 грн по долгу многолетней давности, за непредоставленные услуги, через год после закрытия того пакета, по которому они начислили долг.
Отправил вопрос-претензию — молчок.
Просто отвратительные негодяи, хуже самых отпетых мошенников.
Ощадбанк
Перші цифри карти 5352 как это произошло, что за сервис? Где защита, я буду жаловаться!!!
Сервис хуже всех!!!
О заправке банкоматов
Банк списує незрозумілі комісії
Банкомат не видав списану готівку
Напарюють взяти кредит
Не знято арешт з UA
Плохо
Не подовжили картку ВПО
Як ви збираєтесь дотримуватись рекомендацій НБУ щодо подовження дії карток на період Блекауту, термін яких закінчується у листопаді/грудні цього року якщо вже блокуєте картки?
Списание кредитов
На кредитную карту установили 10% что б платилось естественно было раньше 500 грн теперь 2000 грн.
Потеряли работу и дом и тут еще сверху удар кувалдой
Знімала готівку,пропало світло
Скажіть мені шановні працівники банку, як мені повернути свої гроші?
Лобіювання власних інтересів менеджером банку!!!
Шахрайство
Зараз мені нараховують якісь кошти за обслуговування рахунку, хоча я не користуюся і попереджала, що не буду користуватись і щоб закрили рахунок.
Прошу допомогти в цій ситуації і закрити нарешті рахунок! Адже зараз війна і всі наживаються на клієнтах!
Якщо картою не користуватися протягом 12 місяців, то списується комісія за обслуговування неактивного рахунку в розмірі 100 гривень в місяць, якщо на рахунку менше 100 гривень то списується доступний залишок. Якщо на карті немає коштів то в мінус комісія за обслуговування карти не буде списуватися. Карту на жаль закрити онлайн немає можливості. Для закриття потрібно звернутися в будь-яке відділення Ощадбанку в межах області де Ви відкривали рахунок.
Шахрайство
Касири (можливо я помиляюсь але вивчу це питання — порушують статтю 190 Кримінального Кодексу України, а саме ШАХРАЙСТВО!) Прошу керівництво звернути на це увагу і вмотивувати працівників більш законним шляхом виконувати« планові показники»!
м.Суми
Вінниця відділення пр. Коцюбинського. Касир банку відказалася приймати платіж за матеріал для термінової операції
Южноукраінськ Дружби народів
Попри всі негативні відгуки які бачу тут на Мінфіні я маю твльки позитивний досвід та буду надалі співпрацювати з цим банком і
радити його своїм знайомим
не знятий арешт на рухоме та не рухоме майно банком
Шахраї сам банк!!!