Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Золочів (Львівська область), вул. Івана Мазепи, 1-А

Адреса:
Львівська область, Золочів (Львівська область), вул. Івана Мазепи, 1-А
Телефон:
+38 (03265) 4-21-63
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-17:30, Сб: 09:00-13:30, Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зарегистрироваться . Реєстрація займає близько 30 секунд.
2
17 серпня 2023, 4:39
була на пошті оплачувала посилку, все нормально і мені кажуть що недостатньо коштів, хоча коштів було більш ніж достатньо. подумала може якийсь глюк чи ще щось, позичила у знайомого гроші, оплатила посилку начебто все добре. приходить повідомлення від ощадбанку що у мене заборгованість на певну суму. так ось я не розумію звідки взялась ця заборгованість якщо при оплаті посилки все було нормально, а потім така ситуація
Коментарі (3)
1
9 лютого 2022, 1:51
Не впевнена чи це Мазепи 1А чи 2А. Обслуговувалась раніше, а такого як сьогодні не можна було сказати. В основному працівники були привітні, цікавилися з яким питанням прийшли, намагалися допомогти.
Розумію, що людський фактор, що люди втомлені, що в кожного свої проблеми і що останнім, можливо, надто багато людей-клієнтів. При цьому за зроблену помилку, працівник мав би вибачитися, а цього нема.
Доцільно було б ввести додаткві посади щоб люди не перевантажувались і не втрачали самоволодіння.
Не дивлячись скільки кому років, клієнтів тримають як худобу на сходах перед входом в банк всередині будинку. На людей кричать. Немає поваги до клієнтів і до людей похилого віку. При чікуванні немає де сісти.
Складається враження, що не банк для людей, а навпаки. Сьогодні вкрай неприємне враження від відвідування цього відділення.
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
9 лютого 2022, 9:35
Доброго дня! Перепрошуємо за враження, яке склалося при відвідуванні банку. Ретельно перевіримо якість обслуговування в даному відділенні.

Щодо обмеженої кількості людей у приміщенні відділення, це пов'язано із вимогами карантинних заходів, які банк не має права ігнорувати. Сподіваємось на розуміння.
5 не зарахована
10 серпня 2020, 22:08
Все влаштовує, ніяких проблем
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
11 серпня 2020, 10:14
Доброго дня! Дякуємо за відгук! З повагою команда Ощадбанку.
2
18 серпня 2019, 14:50
Дуже дивний УКРАЇНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ БАНК видає військовослужбовцям кредити з відсотковою ставкою 0,01 % річних проте щомісячна комісія 3,5 % річних тобто від 50000 грн. військовослужбовець за те що користується кредитом, платить щомісячну комісію 1700 грн. хоча згідно ст. 14 п.15 ЗУ « Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» з початку і до закінчення особливого періоду з моменту призову під час мобілізації та до закінчення мобілізації та особливого періоду відсотки за користування кредитом не нараховуються. Крім того лист НБУ 08.05.2014 № 18-112/22289 «Щодо вжиття заходів із захисту фінансових інтересів військовослужбовців». Но відділення Ощадбанку у м. Золочів (Львівська обл.) це не стосується, можливо там працівники з іншої планети?
Коментарі (6)
Ответ банка
Ощадбанк
19 серпня 2019, 11:58
Доброго дня!
Банк дотримується вимог законодавства та положень НБУ.
Відсотки по кредиту та комісія за користування — різні речі.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Золочеве (Львовская область) 🏦 / Відділення Ощадбанк: вул. Івана Мазепи, 1-А, Золочів (Львівська область)
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Золочів (Львівська область), вул. Івана Мазепи, 1-А. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Золочів (Львівська область), вул. Івана Мазепи, 1-А- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.