Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Ощадбанку: Херсон, пр-т Святих Кирила та Мефодія, 15/2

Адреса:
Херсон, пр-т Святих Кирила та Мефодія, 15/2
Телефон:
+38 (0552) 38-11-57
Час роботи:
Пн-Пт: 08:30-15:00, без перерви; Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
1 січня 2024, 20:06
Зайшла в свій моб.застосунок «ощад24», ввела пороль, мені вибило, що він невірний, на другий раз теж.потім застосунок запропонував ввести данні моєї карти, я так і зробила, прийшло повідомлення«карта перевірена успішно, впишіть 4 цифри з смс, але смс не прийшло.і так разів 50! в ітогі мій «ощад 24»залагав і завис! я намагалась зв’язатись с банком, але чат боти пишуть шаблонні фрази. горяча лінія не відповідає, бо я за кордоном.через ще 100 спроб чат бот повідомив, що мій застосунок заблокован, прийдіть в банк, зробіть нову карту! куди я прийду, якщо я за кордоном?! жоден працівник банку не відповів, з ким спілкуватись і як вирішувати проблему???
Коментарі (3)
1
14 серпня 2023, 15:25
Прийшла до відділення банку для обміну дрібних коштів на більш крупні купюри, я працюю на касі маленького магазину, відвідувачі здебільшого пенсіонери, приносять багато копійок та залізних гривень. В мене каса заповнена повністю, та почала вже складати по пакетам, ці пакети я вирішила обміняти в відділенні, вийшло 300грн. Так як за законом України я повинна їх приймати. В банку спочатку мені відмовили, немов у них і так багато таких грошей, я спитала щож мені тоді робити. один касир щось тихо намагалась відповісти, та нехотіла брати, а друга Ангеліна почала на мене кричати, при людях, з силою штовхнув стілець вибігла на вулицю, грюкнув дверима, я в шоці! Наче вони зі своєї кишені мені гроші міняють. а що робити людям? Вже пройшло години три, я досі не можу оговтатись. Мене опозорили при людях, на районі де я живу… ніколи в житті не буду їх клієнтом, та буду всіх відмовляти від цього, з таким ставленням до людей! Я і раніше чула, що там працюють такі працівники, но не продавала цьому значення, до сьогодні. І це перше відвідування! (14.08.2023 приблизно 12.00- 12.30)
Коментарі (3)
4
4 вересня 2020, 17:31
г. Херсон, отделение у перекрёстка ул. Ивана Вазова и проспекта св. Кирилла и Мефодия — до закрытия отделения еще 15 минут, сотрудница банка не пускает меня к терминалу, мотивируя это тем, что уже конец рабочего дня. Пополнение дебетовой карты через терминал занимает до 5 минут. Совсем обнаглели. Я еще имел неосторожность открыть в этом банке счета и плати новую карту. Больше таких ошибок не совершу, слишком большие короны на головах сотрудников.
Написати коментар
Ответ банка
Ощадбанк
7 вересня 2020, 18:27
Добрый день! Приносим извинения за подобную ситуацию, она-недопустима со стороны сотрудника. Мы обязательно проведем работу по улучшению качества обслуживания! С ув. команда Ощадбанка.
без оцінки
13 березня 2018, 23:41
13.03.18 мій батько пенсіонер, пішов у відділення Ощадбанку (за адресою місто Херсон, проспект Святих Кирила та Мефодія, буд. 15/2) щоб продовжити свою пенсійну картку. Співробітница банку винесла карту та сказала, що треба заплатити за це 20 грн. Віддала картку, забрала 20 грн та поклала собі у кишеню, ніякого чеку, ніякого пояснення, на запитання, «А чого це раптом ви почали брати гроші за картки?» щось буркнула та сховалася за дверима.
Коментарі (2)
Ответ банка
Ощадбанк
14 березня 2018, 12:26
Доброго дня. Для можливості розібратися в ситуації просимо написати в особисті повідомлення ПІБ та контактний номер телефону клієнта, а також, за можливості, ім'я співробітниці.
Головна / Банки України 🏦 / Ощадбанк 💰 / Відділення та банкомати Ощадбанку в Херсоні 🏦 / Відділення Ощадбанк: пр-т Святих Кирила та Мефодія, 15/2, Херсон
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Ощадбанку за адресою Херсон, пр-т Святих Кирила та Мефодія, 15/2. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Ощадбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Ощадбанку розташованому за адресою  Херсон, пр-т Святих Кирила та Мефодія, 15/2- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.