Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Turning 13 травня 2025, 12:16
Зарегестрировался я в моно. Захожу во вкладку депозит, мне пишет, надо встретится с сотрудником, решаю написать в чат, уточнить, как мне встретится с сотрудником. Пишу, помогите, не могу создать банку в монобанке. Знаете как помог сотрудник? Отказал в обслуживании. Поступлений на карту не было, просто решил избавится от проблемы и отказать в обслуживании. Я не рекомендую банк, где в поддержке вместо того, чтобы помочь, дают отказ в обслуживании. Теперь сотрудник в чате говорит, не надо писать отзыв, давайте я вам помогу. Каким образом вы поможете? Вот так, вы как клиент будете посланы куда подальше при обращении в банк.
13 травня 2025, 13:26
Розуміємо, що ситуація неприємна
Дійсно, у зв'язку з накопиченою інформацією з різних джерел банк ухвалив рішення про відмову у подальшому користуванні нашою карткою. Розуміємо, що це може не відповідати вашим очікуванням, проте рішення ухвалюється з урахуванням багатьох факторів
У разі, якщо рішення банку зміниться, ми повідомимо вас про це
stasbayov 13 травня 2025, 0:34
Допомогли знайти і вислати потрібну мені квитанцію вночі менш ніж за 1хв. Оце так сервіс!
13 травня 2025, 10:52
Дякуємо за відгук!
Мой дедушка пенсионер в возрасте, ему 67лет, имеет инвалидность (бедренный сустав) для него передвижение обходится крайне болезненно, и затруднительно, обратился он ко мне (я его внук)с просьбой о помощи оформления банковской карты (виртуальной карты, которая просто в приложение) для личных нужд. Мы остановили свой выбор почему-то именно на monobank, скачали приложение самого банка, сфотографировали все нужные документы (паспорт, код, и пенсионное). Далее с приложения перезвонила по видео связи девушка, оператор банка, ещё раз по видео посмотрела все его документы и собственно зафиксировала его лицо на фоне паспорта. Так как у меня дедушка не опытный, от слова совсем, в современных технологиях/смартфонах, в процессе я ему оказывал помощь, где-то подсказывал где как что какой документ предоставлять, где какую кнопку нажимать (там девушка просила переключать с передней камеры на заднюю, что бы он, а могла увидеть изображение документов). Далее в приложение появилось окно что все документы прошли проверку, всё замечательно, но что бы вам получить доступ к карте, нужно явиться в пункт выдачи карт monobank (который находится чуть ли не в другой черте города). С этими же документами что уже «якобы» прошли проверку. Я перезвонил на горячую линию monobank объяснил ситуацию, на что услышал «Вам нужно явится и там уже лично ваш дедушка сможет закончить процедуру и получить саму карту «Что действительно оказалось правдой. С горем, слезами, и болью я доставил дедушку в центр выдачи карт, уже там его, и документы ещё раз сфотографировали, и выдали чёрный конверт с картой банка. Добравшись обратно домой, мы зашли в приложение monobak, вписали все данные, пришёл код, мы код вписали, и выскакивает окно «Сейчас вход невозможный «, и можно только закрыть приложение. Позвонив снова на горячую линию mono, нам сказали «вам отказано быть клиентом нашего банка», Я попросил
его спросить в чём причина, на что девушка просто ответила «Банк имеет право вам отказать без объяснений, и причин «И сразу сбросила. Для общей информации у дедушки каких то негативных историй с банками никогда не было, он вообще не пользовался услугами банка, никаких судебных арестов у него не было, в общем он максимально чистый. Я в огромном недоумение, сотрудники банка проверяли его документы пока мы находились дома два раза, один из них по видеосвязи, дали обратную связь, что все документы прошли проверку, явитесь просто лично, и получите карту. Зачем ставить ситуацию так, для человека в преклонном возрасте, который через боль передвигается добираться за картой, и так отшивать на стадии активации самой карты ?! Очень хотелось хотя бы здесь получить рациональный, развёрнутый ответ от представителей или сотрудников самого monobank. А самое главное обратиться к обычным людям моей страны, которым в нынешнее время, и так не просто. К таким же пенсионерам, инвалидам, людям которые досматривают своих близких, что бы прочитали данный отзыв, и не совершили тех ошибок, которые совершили мы. Мирного неба над головой.
13 травня 2025, 10:51
Розуміємо, що ситуація неприємна
Банк приймає зважене рішення щодо можливості обслуговування, аналізуючи інформацію із різних джерел. Повідомити вам точну причину відмови не можемо через політику банку
Якщо в майбутньому рішення буде переглянуто — ми обов'язково зв'яжемось
Данило Мельниченко 12 травня 2025, 16:46
Хочу подякувати пану Дмитру, за швидку, чітку та доречну відповідь на поставлене запитання. Він вирішив мою проблему за лічені хвилини з любʼязностю. Дякую!(це було онлайн в чат боті)
12 травня 2025, 17:50
Раді, що залишили приємні враження! Дякуємо!
Geko 12 травня 2025, 13:02
Пишу только об услуге Открытие детской карты. На их сайте указано что ребёнок от 6 до 14 лет может пользоваться картой и совершать безконтактные платежи с телефона. Сразу скажу НЕТ НЕ МОЖЕТ, только с 13 лет это доступно в Google pay, в Apple pay точно не знаю, но вроде тоже самое. Только потом когда вы оформите карту они вам скажут, «Но это же не мы не разрешаем», так что вот так, пишем могут, но не могут. Второе, у них на писано что можно выставлять лимиты на оплату по разным категориям (допустим 500 грн в день на кафе) — НЕТ НЕЛЬЗЯ, у них нет такой функции, можно только поставить общий лимит в интернете по всем категориям, либо просто разрешить либо заблокировать любую категорию, что вообще не удобно. Поэтому я никак не рекомендую Монобанк для оформления детской карты, потратите время зря. Мой совет узнавать сразу информацию у менеджера банка, только не тот шаблон который они говорят под копирку информацию с сайта, а правдивую с этого отзыва. Другие банки пока не могу посоветовать, теперь сам в поиске.
12 травня 2025, 16:57
Приносимо вибачення за некоректну інформацію на сайті щодо встановлення лімітів батьківського контролю. Вже передали інформацію колегам для виправлення
Стосовно Google/Apple Pay, то ми вказуємо саме можливість додання дитячих карток до гаманців. Про вік не вказуємо, оскільки це обмеження зі сторони самих компаній і вони в будь-який момент можуть змінитися, через що у нас буде вказано некоректну інформацію. Однак ми також передали ваше зауваження колегам
Александр Байрак 12 травня 2025, 11:50
Радует, что в банке нет навязывания ненужных услуг.Остался очень доволен обслуживанием.
Специалист Алексей (тц «Греческий) — профессионал своего дела в городе Одесса, спасибо. Успехов и процветания банку 👍
12 травня 2025, 12:26
Дякуємо за відгук, постараємось і надалі радувати вас!
02Drago 11 травня 2025, 22:21
Очень благодарен сотруднику банка Юлии (таб номер11344)
Спасибо большое!!!
Вы мне очень помогли
12 травня 2025, 12:26
Дуже дякуємо за відгук!
Проблема вирішена
polopo 11 травня 2025, 1:20
Монобанк — шахрайський банк.
В липні 24 року зник безвісти мій син. В нього було два телефони, на одному додаток з приватбанком, на іншому з монобанком.
Коли він їхав з роботи — ТЦК його забрало. Додому вже не попав зовсім. Один телефон лишився вдома, з монобанком. Картка була віртуальна.
Я навіть не знала, і син не знав, що військових за законом звільняють від сплати процентів за користування кредитними грошима.
Якщо з приватбанком було простіше подати документи, аби ці проценти не списували як з військового, то з монобанком треш.
Я подавала спочатку від свого імені документи. Не прийняли. То це не так, то інше. Аж з третього разу прийняли. Подала копію/скрін сповіщення, що людина зникла безвісти і довідку, коли прибув у останню ВЧ, свої документи, що я не чужа людина. Документи прийняли, а картку заблокували. І тут почався абсурд. На моє прохання, аби мені дали хоч номер картки, аби я сплачували кредит — відповіли: ми не розголошуємо данні по клієнту. Кажу ж, які данні? Просто номер картки, бо вона віртуальна! Немає пластику! Ні і все. Чи анулювати списання відсотків і чи повернули гроші за раніше списані проценти — теж не говорять. Мій страх був в тому, що синові продовжуватимуть нараховувати відсотки по кредитній картці, і поки він не знайдеться, живий чи загиблий (не дай Бог), там боргу нарахуєте сотні тисяч в мінус. «Тоді син нехай звернеться до нас і ми віришимо це питання». Виходить, документи, заяви про зняття відсотків, нічого не варті?
Пройшов деякий час і на телеграм на телефон сина прийшла відповідь від банку. Відсотки не нараховуватимуть, але вчасно сплачуйте мінімальний платіж. Тобто, людина зникла безвісти, а їй пишуть таку відповідь. Та я б сплачувала, якби мала хоч номер картки.
Пройшло декілька місяців. Приходить на телеграм сина повідомлення. У вас борг вже мінус 12 000.
Треш.
Я написала в тому самому Телеграмі. Що за борг? Ви ж прийняли документи? Тоді я скинула військовий квиток, який має дату видачі ще раніше, ніж сповіщення про зникнення сина, що логічно. І відсотки мають бути перераховані ще раз, включаючи нову дату і гроші мають повернути ще за декілька місяців. Тобто зробити перехунок з дати отримання військового квитка.
Не зробили.
Я нічого не добилася.
Мало того! Сьогодні я вмикнула телефон сина, а там вже мінус 72532.48 грн, повідомлення за 4 грудня. На сьогодні там може бути півтора сотні тисяч.
Виходить, військовий має кредитні канікули. Документи були подані і прийняті. Подавала документи я. В тому числі і сповіщення про зникнення безвісти.
Що у вас робиться?
На момент зникнення сина — на карті не було мінусу, картка використовувалась, сплачувались відсотки і кредити за покупки.
Я буду звертатись до суду, якщо банк не вирішить це питання.
11 травня 2025, 15:58
Нам дуже прикро, що у вас склалася така думка.
Ми діємо згідно з законодавством, при вашому зверненні колеги зафіксували інформацію щодо надання кредитних канікул вашому сину згідно з документом, котрий ви надали. Відповідно до ст. 62 Закону України «Про банки і банківську діяльність» інформація щодо результату розгляду документів надається безпосередньо клієнту, чиї дані містяться в документах. Також було зафіксовано інформацію про те, що наш клієнт зник безвісти.
Стосовно повідомлення з різними сумами заборгованості, то в залежності від статусу кредиту могли дійсно надходити різні сповіщення (лише внесення мінімального платежу/мінімального платежу + прострочення/сума прострочення...).
Ми також передали колегам запит на перевірку всі діалогів.
Обов'язково все перевіримо та вживемо заходів.
Додатково написали вам в особистих повідомленнях, для уточнення інформації
Ge0rge 10 травня 2025, 22:51
Хотел оплатить лот на olx кредитными деньгами. На карте пишется, что могу потрать 30000 грн. Лот стоил 10000. При оплате, два раза оплата не прошла. Делал подтверждение оплаты через телефон. Рассчитаться так и не получилось. Через 30 мин. товар был продан. Банк отстой — это инфа для будущих клиентов.
11 травня 2025, 11:05
Нам дуже шкода, що у вас склалася така думка та приносимо вибачення за незручності
Ми вам надсилали інформативні повідомлення стосовно оплат, чому вони не були здійсненні та як вплинути на подальшу оплату
В особистих повідомленнях написали вам більш детальну інформацію за цією ситуацією
Browifi 10 травня 2025, 13:51
Раніше активно користувався Monobank: оплачував продукти, маю офіційний дохід як ФОП з 2016 року. Банк видав мінімальний кредитний ліміт, а потім взагалі його скасував, навіть після надання документів про стабільний дохід. І кожного разу повторюють одне й те саме — «це система вирішила». Якщо вже забираєте ліміт — хоча б не брешіть.

До цього часу підтримка відповідає шаблонно, не вникаючи в суть звернень. Постійно твердять про свої «переваги», які були актуальні 10 років тому. Складається враження, що в Monobank не знають, що інші банки вже давно оновили умови й пропонують значно кращий сервіс.

Наприклад, у ПУМБ: вищі ліміти, нормальне ставлення до клієнта, ті самі кешбеки й оплата комуналки без проблем. А у вас цього немає.

Висновок: рівень сервісу погіршився, ставлення формальне, умови слабкі. Витрачати час на цей банк більше не бачу сенсу.
monobankua 10 травня 2025, 16:27
Шкода, що у вас склалося таке враження і що рішення щодо ліміту викликало розчарування.
Рішення щодо кредитних лімітів дійсно розглядається індивідуально і ухвалюється системою на основі комплексного аналізу багатьох параметрів і факторів.
Написали вам в особисті повідомлення, щоб уточнити дані для аналізу ситуації та перевірки комунікацій.
Проблема вирішена
Vitalii99 9 травня 2025, 21:24
Клієнт монобанку вже багато років, по карті оберт грошей також немаленький. До цього моменту основною карткою для розрахунків всюди була саме картка моно. З самого початку дали приємний кредитний ліміт на картку і розстрочку, доволі часто ними користувався. Знов ж таки, основні кредитні витрати та розстрочки брав саме в цьому банку. Постійно мені їх підвищували, історія в мене позитивна, слідкую за нею в УБКІ. Але от сталась дуже неприємна ситуація. Звернувся в підтримку з деякими питаннями. В процесі діалогу служба підтримки монобанк дізнались, що я військовий. Запропонували мені надати підтверджуючі документи для надання кредитних канікул, як військовому. Подумав, всяке в житті буває. Завжди закриваю всі кредити завчасно, а тут ще проценти не будуть нараховуватись, треба робити. Надав документи, сказали, протягом доби звʼяжеться спеціаліст. Наступного дня мені пише спеціаліст зі служби підтримки монобанк Сергій наступне: «Вітаю, мене звати Сергій, служба турботи monobank. Пишу вам з питання припинення нарахування відсотків по кредитній картці, в зв’язку з проходженням військової служби.
Повідомляємо, що вам надані кредитні канікули і призупинено нарахування відсотків при наявності заборгованості з 24.02.2022.
Бачимо, що ви зараз не використовуєте кредитний ліміт і не маєте заборгованості.
І маємо ще одну новину. Кредитний ліміт буде зменшено. Бо ми маємо розраховуватися з вкладниками депозитів, а це стає дедалі складніше
Це ніяк не вплине на ваші безвідсоткові умови і сподіваємося, не зробить ваше користування менш зручним.
Дякуємо вам за захист!» Я був трохи в шоці, бо мене не попереджали спеціалісти монобанку про зменшення кредитного ліміту. Зайшовши в додаток і перевіривши ліміт, я побачив, що дійсно, зменшили ліміт на 50 000 та прибрали мені можливість брати розстрочку. Мене це сильно обурило, бо я часто користувався розстрочкою в монобанку, а тут мені її не те що зменшили, а взагалі прибрали. Я написав, що про це мене не попереджали, і такі «кредитні канікули» мені не треба. На що я отримав шаблонну відповідь: «Нам дуже шкода, що виникла дана ситуація. Ми можемо зафіксувати ваше звернення як ідею, наші фахівці обов’язково його розглянуть.» Тобто «ідея» попереджати на майбутнє клієнтів, що у разі надання цих кредитних канікул може бути зменшено кредитний ліміт? Чи як виходить? Я почав питати службу підтримки про дану ситуацію. Бо виходить розстрочка мені недоступна, а це для мене було дуже важливо. Я почав отримувати також шаблонні відповіді по типу «Зафіксувати ваше звернення як ідею?», «Ми не можемо на разі переглянути кредитні ліміти, на жаль.»… Ця ситуація мене дуже сильно почала обурювати. Зі слів підтримки вийшла така ситуація, що мене воно цінують як клієнта і військового, але кредитні ліміти прибирають, і це для них складне рішення, але забезпечить фінансову стабільність банку. Я що там, мільйони використовував кредитів? Чи щось робив що якось прям сильно впливало на роботу банку? Або що це за банк тоді, що треба прибирати клієнту можливість розстрочки, бо інакше банк буде фінансово нестабільний? Далі я попросив зменшити кредитний ліміт, який залишився на картку, а не на розстрочку, що вийшло для них також проблематично, бо вони «не можуть на разі переглянути кредитні ліміти, на жаль.» Ну і постійно отримував шаблонну відповідь: «Для вас як для військового пільга з нульовими відсотками залишається без змін. На жаль, зменшення лімітів — це вимушене, але важливе рішення, щоб підтримати стабільну роботу банку та виконати зобов’язання перед усіма клієнтами.» І тут я бачу, мені взагалі у цьому банку прибрали всі кредитні ліміти, повністю, взагалі… Немає слів. Я просив зменшити до певної грані. Бо розстрочка недоступна, кредитний ліміт великий без розстрочки не треба і я запланував звертатись в інший банк за наданням мені лімітів. А мені не те що зменшили, а взагалі прибрали. Я написав з сарказмом, що мені зробили ліміт повністю 0, на що отримав відповідь: «Чудово, що ваше питання вирішене. Ми завжди на зв’язку для вирішення питань». Зрозумів, що немає сенсу щось зʼясовувати. Є інші банки, які можуть надати мені комфортні умови.
Але по ітогу, ви тільки вдумайтесь логічно. Мені надали кредитні канікули, але можливість брати кредит взагалі прибрали. Нонсенс. Абсолютно нелогічно. Ще й обурило відношення, як до клієнта. Абсолютно шаблонні відповіді. Типу клієнтом більше/менше — їм все одно. Планував відкрити великий депозит, але тепер точно не в цьому банку. Як мені сказала служба підтримки монобанку: «Щодо лімітів — дійсно, вони зменшуються. Це непросте для нас рішення, зміни по кредитній політиці вводяться для збереження фінансової стабільності банку, адже ми маємо розрахуватися з вкладниками депозитів». Хіба це надійний банк, якщо я один можу зробити його фінансово нестабільним зі своїми кредитними лімітами? Або якщо я відкриваю депозит, комусь також прибирають кредитні ліміти, тобто обмежують когось, щоб розрахуватись зі мною? Ще ладно, якщо я б не користувався карткою монобанку, але ж я тільки нею і користувався. Видно, що я активний клієнт, і так вийшло в ітозі.
Ось так в один момент втратив довіру та повагу до колись улюбленого банку.
monobankua 10 травня 2025, 14:47
Нам справді дуже шкода, що ця ситуація викликала у вас розчарування та негативні емоції, і що ваше сприйняття банку змінилося через це рішення.
Рішення щодо кредитних лімітів, у тому числі їх зменшення або тимчасове скасування, ухвалюються банком на основі комплексного аналізу багатьох факторів. Для нас важливо зберігати фінансову стабільність і виконувати зобов’язання перед усіма клієнтами, зокрема й вкладниками.
Додатково передали ваші звернення до служби підтримки для перевірки якості комунікацій і вживемо необхідних заходів.
Annaseyrik 9 травня 2025, 18:47
Все-таки відчутна, якщо у вас є хоч невеликий борг, обслуговування падає з 10 до 0. Недружнє, ні в чому не йдуть назустріч, внутрішньо агресивні. Наскільки я розумію, у працівників є планові норми і вони в такі моменти наближені до таких трохи знизу… знаєте… Ну, знаєте. А от з безпекою ваших даних все-таки не зле. Ще з мінусів — не мають повноважень, щоб працювати з pay-pal.
monobankua 9 травня 2025, 20:34
Шкода, що у вас склалося таке враження щодо обслуговування.
Ми завжди намагаємося надавати лише якісний сервіс.
Хочемо проаналізувати комунікації зі співробітниками.
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Julia Evgenievna 9 травня 2025, 15:02
Менеджер Уляна допомогла розібратися з карткою. Гарне обслуговування!
monobankua 9 травня 2025, 17:08
Сердечно дякуємо за вашу підтримку :)
bhuk 9 травня 2025, 9:56
Я вже писала у підтримку, гарантувати вони мені не можуть що мені більше не телефонуватимуть. В банку в мене підтвердженні доходи, нуль заборгованості, кредити не видавали, але щоденно мені телефонують за чужим кредитом.
monobankua 9 травня 2025, 12:43
Шкода, що вам доводиться стикатись із таким дискомфортом. Ваше прохання передамо відповідальним колегам для додаткового розгляду ситуації.
На жаль, гарантувати повне припинення дзвінків зараз не можемо, але зробимо все можливе, щоб допомогти у межах наших процедур.
Додатково написали вам в особисті повідомлення.
Natalishaqw 8 травня 2025, 17:37
Дуже задоволена сервісом та якістю обслуговування Монобанком, завжди все професійно та доброзичливо, дякую Олексію (місто Одеса, ТРЦ «Грецький» за консультацію та допомогу в вирішенні питання, яке мене турбувало
8 травня 2025, 18:18
Дуже дякуємо за відгук!
Krokodyle6 7 травня 2025, 17:13
Мені для розрахунку з компанією-клієнтом потрібно реквізити SEPA. Сама компанія порекомендувала Монобанк для того щоб отримати реквізити. Монобанк відмовив у наданні реквізитів через низку скорингову модель. За 1 хв. без зайвих питань відкрив євро рахунок + SEPA реквізити в Абанк. Моно в свою чергу вимагає договір між мною і компанією патнером…що є абсурдном, тому що майбутній договір вже має містити реквізити SEPA, не говорячи про те що він не підлягає розголошенню. То як покращити скорингову модель? Приймати всі платежі через інший банк і кидати на карту моно?
7 травня 2025, 18:18
Дозвольте, будь ласка, детально все перевірити
Ми написали вам в особистих повідомленнях, щоб уточнити всі деталі
Користувач Данило 7 травня 2025, 15:06
Просто швидко, просто без зайвого, просто є рішення.
Просто супер Есміра
7 травня 2025, 15:52
Раді, що залишили приємні враження! Дякуємо за відгук!
Мінфін
Відповідь адміністратора
10 травня 2025, 14:30
Відгук не зарахований (на 10.05.2025).
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Kharlamova1931 6 травня 2025, 22:24
Это лучший банк в Украине и мире! Работают быстро, четко, профессионально! Решают все вопросы по мере их поступления, помогают во всем! Просто супер-банк! Благодарю руководителей и команду банка за прекрасную организацию работы! Браво!
7 травня 2025, 10:01
Дякуємо за відгук!
Abelar 6 травня 2025, 0:29
Давно подумувала стати клієнтом цієї модної фінансової установи… а тут якраз при собі були документи і вільний час, подивилась, найближча точка видачі (це у них замість відділень) в Сіті-центрі на Таїрова (Одеса). Довго шукала цю «точку», бо ніхто не знав про її існування там, що не дивно, бо ніде згадки про неї немає. Нарешті знайшла в магазині гаджетів і спорттоварів, де місцевий продавець пояснив, що першу картку я обов’язково маю отримати лише кредитну (якого дідька нав’язувати людям ваші кредити?!) На прохання оформити, пояснив, що краще я сама, бо у нього камера не працює, а я без окулярів не ризикнула. Ну, це ж і не банк взагалі, просто хитро назву вигадали)) за менеджерів у них продавці гаджетів де не попадя, відділень і банкоматів взагалі нема. Просто вміло розрекламувались, є сенс задуматись чи варто зв’язуватись з цією сумнівною фінансовою установою.
monobankua 6 травня 2025, 10:39
Шкода, що у вас склалося таке враження про банк.
У нас справді немає класичних відділень, проте є відділення Універсал Банку та банків-партнерів.
Клієнти проходять реєстрацію самостійно в застосунку. Після цього, якщо є така функція, можна одразу активувати віртуальну картку для користування або отримати миттєву картку на точці видачі.

Дійсно, спочатку оформлюється основна чорна картка з можливістю підключення кредитного ліміту до 200 тис. грн (але ліміт можна не використовувати або зменшити до нуля). За потреби також можна активувати додаткову білу дебетову картку чи валютні картки.
Тому можемо запропонувати вам завантажити застосунок monobank та пройти реєстрацію вдома, в зручних умовах — з окулярами та без поспіху.
А за потреби пластик можна буде отримати на точці видачі або замовити поштою.

Будемо раді бачити вас серед наших клієнтів. Якщо під час реєстрації або користування буде потрібна допомога — наша служба підтримки завжди онлайн і готова допомогти на кожному етапі
ArturIshenko 5 травня 2025, 17:37
Отличный банк с профессиональным обслуживанием —особливо дуже вдячний Олені з Одеси за допомогу у вирішенні питання, рекомендую!
monobankua 5 травня 2025, 17:40
Дякуємо, такі відгуки роблять наш день :)

Головна / Банки України 🏦 / monobank 💰 / Відгуки про monobank 📝