Що потрібно знати вкладникам банку «Фінанси і Кредит».
Ліміти
Ситуація в банку така: Жеваго домовляється із власниками депозитів 200+ тис дол і залучає їх депозити як акції до капіталу банку із зобов'язанням викупу протягом 6 років. Це все погоджено із НБУ, ВА сказали не чекати скоро, обіцяють плати тільки проценти по депозит і ніякого тіла депозиту. Правда є ще одна проблема, після того як ФіК перестав платити проценти, виросла сума виплат по депозитах до 5 млрд грн, люди не пролонгують і чекають ВА. Так що в Жеваго не все так просто і терпіння в НБУ може закінчитись!
коллективный иск
проценты за май через банкомат партнера
Обящанки цяцянки.
Звонок на горячую линию.....
Пользователь не предоставил подтверждение по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом данного банка.
Прекратили начислять проценты по депозиту
Интернет Банкинг
Забираю по 20 ЮСД щодня
Тепер забираю щодня (окрім суботи, неділі) 20 ЮСД по курсу банка в гривні, тобто 400 грн. Або ж в любий день можу здійснити одну проплату карткою на ті самі 400 грн.
Розмірковую так, що якщо і введуть ВА, то всеодно доведеться чекати приблизно ті самі півроку поки почнуться виплати ФГВФО, те що нададуть рефінансування і банк у короткий час поверне всю суму депозиту тій купі людей що зараз оббивають пороги відділень щодня, це теж для мене неправдоподібно. Тож краще синиця в руках, ніж журавель у небі.
sos
Закончился депозит
Предлагают два варианта:
1) пролонгация;
2) написать заявление и ждать…
Не разбивают закончившийся и не продлённый депозит.
Серебрянные монеты - что с ними делать?
Подарить часть депозита
Вікно можливостей зачиняється
Депозит в золоте
Договор дарения
Печальный опыт Дельты.
Наболіло!!!!!!!
Депозит
Есть шанс
investfunds.ua/news/v-fonde-garantirovaniya-nadeyutsya-chto-zhevago-smozhet-vyvesti-finansy-i-kredit-iz-krizisa-unian-130241/