Курс валют в абанку
EUR | 43.1 | 44 |
Валютный депозит
Наш Банк не працює з інкасо. Тому іноземну валюту ми приймаємо і видаємо Клієнтам лише у належному стані. А також працюємо лише з купюрами, які в обігу. Просимо надати нам відповідь в особистому повідомлені, ми будемо раді детально перевірити інформацію по цій ситуації та сподіваємось, що ця ситуація не вплине на Ваше подальше обслуговування.
Не відають депозит
Дуже цікава позиція банку та операторів
З приводу відділення то там працюють виключно компетентні та ввічливі люди, а у чатах наче студенти 18 річні…
Дійсно, згідно Умов та правил Банку, якщо запрошеному клієнту менше 18 років, бонус за запрошеного клієнта не нараховується. Дана інформація також відображається в застосунку ABank24 (меню Інше — Запросити друга — і).
Нам шкода, що Ваш досвід спілкування з нашими Співробітниками був негативним. Ми обов'язково перевіримо звернення на коректність консультації та зробимо все для не повторення ситуації.
Тільки 3 зірочки))
Абанк чудовий банк я сам ним користуюсь досить часто але є 3 момента які сильно неприємні.
1) комісії на деякі онлайн оплати яких немає в інших банках.
2) коли замовляєш картку на нову пошту її кидають просто в пакетик від пошти, внаслідок чого картка вся пошкодження і подряпана.
3) коли я хотів закрити карту вигода і карту атб, тобто залишити тільки зелену, співробітник підтримки закрив абсолютно всі картки.
Це було саме найгірше з мого досвіду користування а-банком.
Человек чей номер карты 5375−2351−0230−5859 — МОШЕЙНИК
Ещё раз прилагаю его номер карты — 5375 2351 0230 5859, 5375235102305859, 5375−2351−0230−5859
И номер телефона — 098 810 29 35, 098−810−29−35, 0988102935
Дуже неприємне спілкування
Ми нетерпимі до хамства зі сторони співробітників та бажаємо, щоб всі клієнти були задоволенні обслуговуванням у банку.
Нам дуже шкода, що Ви прийняли рішення стосовно закриття картки.
Для того, щоб у нас була можливість перевірити інформацію щодо консультації наших співробітників, просимо надати відповідь в особистих повідомленнях.
Понятно, спасибо просто Супер банк
Дякую велике!
Пожалуйста
Благодарность сотруднику отделения Кутузаки Ольге Олеговна.
Зелёной карты, понятное объяснение.я в отделении пробыл от силы 10 минут.Огромное спасибо за Вашу работу.
С уважением А. В. Михеев.Удачи.
Заблокували картку без виведення коштів
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
А банк похвально
Благодарность за лучшее обслуживание
Обман, нав’язування послуг
На даному відділенні повідомили, що відкриття картки кредитної «зелена» обов’язково для зняття, якщо не відкрию картку, то не знімуть кошти.
Но підтримка моно повідомила що відкриття рахунку не є обов’язковим,і не повинні були змушувати.
Помощь на горячей линии
Видача депозиту
Закінчуємо експерементувати з цим банком
При видачі готівки Банк виконує постанову НБУ № 18 «Про роботу банківської системи в період запровадження воєнного стану», а саме забороною на видачу в Україні готівкових коштів в іноземній валюті з рахунку клієнта в іноземній валюті в обсязі, що перевищує в еквіваленті 100 000 гривень у день (без урахування комісії банку).
Дійсно, якщо на Вашому рахунку сума 2670 доларів, Співробітники Служби підтримки можуть прийняти замовлення з округленням в меншу сторону.
Ми завжди готові йти на зустріч клієнтам, тому зняття залишку з рахунку, в такому випадку, вирішується безпосередньо при зверненні до каси. Касир розглядає питання індивідуально, виходячи з ситуації.
Дякуємо за прийнятий дзвінок. Сподіваємось, що дана ситуація не вплине на нашу подальшу співпрацю.
Завжди якісне і швидке обслуговування
Муть
Банк виконує повністю свої зобов'язання перед Клієнтами щодо виплати вкладів. Ми намагаємось забезпечити якісним сервісом всіх Клієнтів, це стосується як клієнтів А-Банку, так і Monobank. Для замовлення валюти для зняття з рахунку Monobank, Ви можете звернутись у Ваш банк або отримати валюту за наявності валюти в касі (в рамках лімітів НБУ до 100 000 грн. в еквіваленті). Щодо ситуації з готівкою в інших банках — не можемо прокоментувати це, оскільки нам, не відомі умови отримання і замовлення коштів в інших банках.
Шахрайство 5169 1551 2916 2358
Дякую що ви є
З вами легко безпека рахунків на висоті, тех підтримка поруч 24/7 дякую що ви є.