Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 червня 2020, 8:33

Ryanair та Swiss відновили регулярні польоти в аеропорт Бориспіль

Авіаперевізники Ryanair і Swiss 21 червня відновили регулярні польоти до Києва після 3-місячної перерви, виконавши рейси в аеропорт Бориспіль. Про це передає avianews.com.

Авіаперевізники Ryanair і Swiss 21 червня відновили регулярні польоти до Києва після 3-місячної перерви, виконавши рейси в аеропорт Бориспіль.
Фото: rbc.ua

Ryanair перевіз перших пасажирів з Барселони, Swiss – із Цюріха.

Куди літатитиме Ryanair

Ірландський лоукост в червні буде обслуговувати три маршрути в Україну – з Барселони, Мадрида і Берліна до Києва по два рази на тиждень.

Запуск рейсу Краків-Київ перенесено через заборону польської влади на польоти з України та інших країн до 30 червня.

Читайте також: Ryanair поверне гроші за скасовані рейси протягом півроку

У липні для роботи до кінця літнього сезону Ryanair планує відновити тільки половину зі своїх попередніх українських маршрутів, проте розраховує почати польоти з міст Італії до Києва, Львова, Одеси та Харкова.

Відповідний дозвіл авіакомпанії видала італійська авіаційна влада ENAC.

Графік польотів Swiss

Swiss спочатку буде літати між Києвом і Цюріхом 1 раз на тиждень по неділях. З липня авіакомпанія планує збільшити частоту до двох рейсів на тиждень.

Пасажирам перед покупкою авіаквитків слід враховувати можливу зміну розкладу польотів, а також обмеження на в'їзд іноземців в інші країни, які вже введені або можуть бути продовжені або введені в майбутньому.

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Також наголошується, що хоча Swiss дозволяє стикувати київські рейси в Цюріху з рейсами в Нью-Йорк і Бостон, більшості іноземців з візами для поїздки в США заборонений транзит через аеропорти Шенгенської зони.

Нагадаємо

Нагадаємо, Ryanair з 24 березня у зв'язку з епідемією коронавірусу скасувала більшість своїх рейсів. Збереглися лише деякі, переважно для забезпечення сполучення між Британією та Ірландією.

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».

Коментарі - 1

+
0
YurOk123
YurOk123
22 червня 2020, 10:17
#
И толку от этого? Билеты в Барселону на 28 июня, но полететь я не могу! На рейс пускают только с паспортом ЕвроСоюза, либо с рабочей визой. Жителей Украины для поездок с туристической целью на рейс не допускают.
Интересный «развод» получается... Украина свои границы открыла для Европейцев, а они для нас нет.
Авиакомпании походу выгоднее «прогнать» почти пустуй самолёт нежели отменить рейс и вернуть деньги пассажирам.
Они же рейс не отменяют, значит нет оснований для компенсаций...
И кому правительство лучше сделало? Всё через *** (((
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися