Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 червня 2020, 14:56

10 телеграм-каналів з пошуку роботи

Коронакриза призвела до численних звільнень, тож пошук роботи як для досвідчених спеціалістів, так і для студентів та випускників вузів став справжнім викликом у 2020.

Зібрали для вас 10 телеграм-каналів з вакансіями у різних галузях. Тут є як спеціалізовані, так і універсальні канали з вакансіями різного рівня: від стажерів до ТОП-менеджерів.

@freelancerinua — канал про роботу на фрілансі: вакансії, поради, цікаві особисті історії і взаємодопомога.

@cresume — вакансії в креативних індустріях: дизайнери, літературні редактори, артдиректори, менеджери з комунікацій, SMM-спеціалісти тощо.

@zaichenkoteam — канал з вакансіями і проектами від $2500. Тут ви знайдете вакансії для: IT розробників, маркетологів, дизайнерів тощо.

@dou_kyiv — вакансії та корисна інформація для айтішників столиці від сайту DOU. У них є окремі канали для спеціалістів з інших українських міст: Львова, Харкова, Дніпра, Вінниці та інших.

@agrorobota_agrokholdynhy — вакансії в агросекторі, у великих компаніях. Справді ексклюзивний канал для фахівців з усієї України.

@robotavidtata — універсальний канал з вакансіями у різних сферах: логістика, промисловість, IT, робота з контентом та інші. Здебільшого, Київ (фултайм та часткова зайнятість).

@league_uba — канал Ліги студентів Асоціації правників України, що покликаний стати місцем зустрічі юридичних компаній та їх потенційних співробітників. Багато вакансій про стажування для студентів у різних містах України.

@happymonday — позиціонують себе як кар'єрний портал і платформа професійного розвитку. Є і вакансії, і пости про мотивацію, поради для HR-спеціалістів, стажування тощо.

@Kiev_job — вакансії у столиці з різних напрямів для роботи в офісах та для віддаленої роботи. Є також і мотиваційні пости та поради (куди ж без них?)

@the_june — безкоштовні курси, стажування та вакансії для IT-спеціалістів. Для новачків багато варіантів для працевлаштування у різних українських містах.
 

Поділіться інформацією з друзями та близькими, які шукають роботу.

До слова, нагадаємо і про наші телеграм-канали. Долучайтеся, щоб знати більше.

@Minfin_com_ua — канал з головними новинами про фінанси та спеціальними пропозиціями для наших читачів.

@minfin_realty — канал про нерухомість. Новини ринку та рейтинги забудовників, поради для інвесторів і тих, хто шукає житло тощо.

@covid19_economy — статистика та аналітика про вплив коронавірусу на економіку України та світу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися