Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 червня 2020, 12:40

Wizz Air відновлює польоти з України

Авіакомпанія Wizz Air оголосила про відновлення роботи своєї бази у Міжнародному аеропорту Київ та перельотів з України до Угорщини, Німеччини, Данії, Естонії, Греції та Великобританії. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Авіакомпанія Wizz Air оголосила про відновлення роботи своєї бази у Міжнародному аеропорту Київ та перельотів з України до Угорщини, Німеччини, Данії, Естонії, Греції та Великобританії.
Фото: 24tv.ua

Нові правила 

Wizz впровадила нові правила для забезпечення фізичного дистанціювання під час посадки та дотримання посилених санітарних заходів в салонах літаків.

Крім цього, пасажирам рекомендують реєструватися на посадку та купувати послуги онлайн (до прикладу, оплачувати додатковий багаж через Інтернет), аби зменшити фізичну взаємодію в аеропорту, коли це можливо.

Читайте також: Польща обмежила міжнародні польоти: рейси з України заборонені

«Впродовж перельоту пасажири мають носити захисні маски, а екіпаж – рукавички. Крім того, пасажирам роздають дезінфікуючі серветки. У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а з дотриманням графіку прибирання WIZZ усі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином», — йдеться у повідомленні.

Доступні рейси

З 17 червня доступні подорожі за такими напрямками та до таких країн:

  • Афіни (Греція)
  • Біллунд і Копенгаген (Данія)
  • Таллінн (Естонія)
  • Берлін Шонефельд, Кельн, Дортмунд, Гамбург, Ганновер, Лейпциг, Меммінген, Бремен, Нюрнберг (Німеччина)
  • Будапешт (Угорщина)
  • Лондон Лутон (Великобританія).

Читайте також: Австрія продовжила заборону на в'їзд для України до 30 червня

Нагадаємо

Єврокомісія рекомендувала країнам ЄС і Шенгенської зони продовжити заборону на в'їзд громадян третіх країн до 30 червня. Однак обмеження може бути продовжене.

Читайте також: Авіасполучення відкрито. Міністр розповів про рейси

Страхування від COVID-19. Виплата до 50 тисяч гривень

Стежте за цікавими та ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка та коронавірус».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися