Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 червня 2020, 12:21

МАУ скасувала майже всі рейси до серпня. Чим аргументують

Авіакомпанія МАУ, яка відновила рейси з Києва в Одесу, Львів, Харків і Дніпро з 12 червня, призупинила продаж квитків до 1 серпня 2020 року. Про це заявив президент авіакомпанії Євген Дихне на брифінгу, передає ЕП.

Авіакомпанія МАУ, яка відновила рейси з Києва в Одесу, Львів, Харків і Дніпро з 12 червня, призупинила продаж квитків до 1 серпня 2020 року.
Фото: epravda.com.ua

Що вирішили в авіакомпанії

«Зараз ми, напевно, закриємо всі рейси до продажу, найімовірніше, до 1 серпня, для того, щоб була можливість призначати тільки ті квитки, які пасажир вважає реальними для виконання. А визначати ці рейси будемо, з огляду на можливості для туристичних поїздок», — пояснив Євген Дихне.

Читайте також: Європа назвала умови, за яких відкриє кордон для українців

Які рейси наразі відкриті

Зараз в розкладі авіакомпанії залишилося три внутрішні напрямки на дати в червні: Київ – Одеса, Київ – Львів і Київ – Херсон.

  • Київ — Одеса 12, 19 і 26 червня. Одеса — Київ 14, 21 і 29 червня
  • Київ — Львів 26 червня. Львів — Київ 29 червня
  • Київ — Херсон 19 і 26 червня. Херсон — Київ 21 і 29 червня.

З міжнародних рейсів з 5 липня можна придбати авіаквитки на напрямку Київ – Лондон.

Що ще відомо

Водночас, генеральний директор міжнародного аеропорту «Бориспіль» Павло Рябікін заявив, що в понеділок, 15 червня, авіакомпанії подали заявки на здійснення 15 регулярних рейсів.

Читайте також: Мінінфраструктури запустило онлайн-карту з режимом перетину кордонів

При цьому зазначив, що компанії, які відкрили продаж квитків, відзначають низький попит, у зв'язку з чим Рябікін очікує скасування частини рейсів в майбутньому.

За його словами, основна частина рейсів є внутрішніми і раніше запланованими евакуаційними.

Читайте також: Кабмін відкрив пункти пропуску в аеропортах і дозволив в'їзд іноземцям

Рябікін також заявив, що ні він, ні прикордонна служба, що працює в аеропорту, ще не бачили документа, який дозволяє іноземним громадянам прилітати в Україну.

Раніше повідомлялося

  • У Мінінфраструктури заявляли, що Україна відновить міжнародне авіасполучення з 15 червня.
  • 5 червня міністри внутрішніх справ країн-членів Європейського Союзу ухвалили рішення продовжити заборону на в'їзд іноземців в ЄС щонайменше до липня. Заборона повинна була діяти до 15 червня.
  • При цьому під заборону в'їзд не потрапляють люди, які постійно проживають в ЄС, громадяни країн-членів ЄС, які зараз перебувають за кордоном, члени їхніх сімей та дипломати.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися