Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 березня 2020, 8:26

МАУ скасовує близько 2 тисяч рейсів через коронавірус

Авіаперевізник «Міжнародні авіалінії України» скасовує близько 2 тисяч рейсів через поширення нового типу коронавірусу COVID-19 цієї весни. Про це йдеться у повідомленні пресслужби авіакомпанії у фейсбуці.

Заява компанії

  • «Пасажирам рекомендується перевіряти статус своїх рейсів за кілька діб до вильоту, а також слідкувати за правилами в’їзду країн, до яких вони прямують. Будь ласка, зверніть увагу, що обмеження можуть запроваджуватися та зніматися в стислі терміни», — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Коронавірус наступає. МАУ обмежила польоти в низку країн Європи та Азії

  • Також про будь-які подальші зміни в розклади інформуватиметься додатково — на сайті та у соціальних мережах.

Загрози коронавірусу. Україна відсидиться в стороні чи ні (відео)

  • «Авіакомпанія проактивно зв’язуватиметься з пасажирами, які під час бронювання залишили свої прямі контакти. Наразі наш Контактний Центр перевантажений. Просимо пробачення, якщо час очікування довший аніж зазвичай», — повідомляє МАУ.

Читайте також: В МАУ запропонували безкоштовно обміняти квитки в Італію на інші дати

Що відомо про поширення вірусу

Кількість інфікованих коронавірусом в Україні зросла до трьох осіб. Повідомляється, що зафіксовано два нових випадки коронавірусної інфекції — у жінки пенсійного віку з Житомирської області і чоловіка з Чернівецької області, дружина якого перебувала в Італії протягом останніх 14 днів.

 З якою кредиткою краще їхати за кордон. Рейтинг карток

Коментарі - 5

+
+28
serjantik
serjantik
13 березня 2020, 8:52
#
Но еще полетает в Италию и Китай
+
+30
ankrem
ankrem
13 березня 2020, 9:07
#
И привозит бацильных египтян, деньги не пахнут.
+
0
serjantik
serjantik
13 березня 2020, 10:46
#
Так отож
+
0
serjantik
serjantik
13 березня 2020, 10:57
#
Прислали письмо, что отменяют только внутренние рейсы - действительно, деньги не пахнут
+
0
rredrred
rredrred
13 березня 2020, 16:27
#
К маю пандемия упокоится, проводят клин-исследования вакцины, китайцы ее пока неофициально (нет утвержденного протокола) используют и у них спад. чтоб выпустить вакцину в остальной мир надо или снять ограничения по протоколу лечения или ждать пока его утвердят по результату исследований.
на сегодня МОЗ лучше бы прислушался к китайцам, которые выявили что тесты не начальной стадии бесполезны, но сражу выявляет томография легких. а почему так много они вылечили, потому что всех подключали к вентиляции легких кислородом насыщать, и лекраства от вич использовали.
в нашей стране для диагностирования сколько уже сделали томограм легких? а хотябы тесты когда появятся? нет тестов и нет больных(((
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися