Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 березня 2020, 18:46

У МАУ запропонували безкоштовно обміняти квитки в Італію на інші дати

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» пропонує пасажирам можливість безкоштовно змінити дату вильоту у межах строку придатності квитка на рейсах до/з Італії. Про це повідомляє прес-служба українського авіаперевізника.

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» пропонує пасажирам можливість безкоштовно змінити дату вильоту у межах строку придатності квитка на рейсах до/з Італії.
Фото: 24tv.ua

Що пропонує МАУ

Поки всі рейси МАУ в італійські міста виконуються за розкладом.

У міжнародних аеропортах Мілана та Венеції всі пасажири проходять обов'язкову перевірку місцевими медичними службами, в тому числі — температурний скринінг.

З якою кредиткою краще їхати за кордон. Рейтинг карт

У той же час в авіакомпанії розуміють занепокоєння деяких пасажирів, які запланували подорож до/з Італії в березні — квітні 2020 року.

Саме тому МАУ пропонує можливість безкоштовно (при наявності місць в оригінальному класі бронювання) змінити дату вильоту у межах строку придатності квитка на наступні напрямки:

  • з України в Італію, Німеччину і Швейцарію;
  • з Італії в Індію, Туреччину та Єгипет;
  • з Італії, Австрії, Іспанії, Франції, Німеччині і Швейцарії в Ізраїль;
  • для транзитних рейсів через Україну в Італію.

Всі додаткові послуги по квитку автоматично переносяться на наступний рейс, а повернення квитків здійснюється згідно з правилами застосованого тарифу.

Раніше повідомлялося

  • Раніше стало відомо, що з 11 березня по 2 квітня 2020 року угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air скорочує кількість рейсів в Італії у зв'язку зі зниженням попиту на перельоти через китайського коронавіруса.
  • Пізніше авіакомпанія Ryanair повідомила пасажирів про те, що у відповідь на поширення в Італії китайського коронавіруса Covid-19 скорочує свою програму польотів на короткі відстані (в основному, в Італію і назад) на 25% протягом двотижневого періоду з 3 по 17 березня 2020 року.

Коментарі - 2

+
+30
sergiy2001
sergiy2001
7 березня 2020, 9:30
#
В статье больше рекламы чем сути, вся эта блажь не распространяется на 90% выкупленных билетов, потому как они покупались по минимальной цене. А по факту вам сообщат что при возврате компания вам вернет только сборы а всю свою долю до копеечки оставит себе — вот такая вот забота
+
+13
iuriivladimirov
iuriivladimirov
7 березня 2020, 10:29
#
Сто процентов! По гибким тарифам всегда можно поменять дату. По жёстким, которых большинство-нет. И никакой коронавирус на это не влияет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися