Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 грудня 2019, 11:47

SkyUp буде літати в Португалію

Державіаслужба надала авіакомпанії SkyUp право на експлуатацію повітряної лінії Київ-Лісабон (Португалія)-Київ для виконання регулярних рейсів. Про це повідомляє прес-служба ДАСУ.

Державіаслужба надала авіакомпанії SkyUp право на експлуатацію повітряної лінії Київ-Лісабон (Португалія)-Київ для виконання регулярних рейсів.
Фото: epravda.com.ua

Графік польотів

  • SkyUp зможе літати за маршрутом двічі на тиждень з 1 березня 2020 року.

Зараз прямі рейси з української столиці в Лісабон виконує компанія Wizz Air. Також спільно з португальською авіакомпанією рейси в Лісабон з пересадкою виконує МАУ.

  • Також Державіаслужба дозволила SkyUp збільшити кількість польотів на лінії Київ-Іракліон з трьох до чотирьох на тиждень, на лінії Одеса-Барселона — з двох до трьох на тиждень, на лініях Київ-Харків та Київ-Одеса з трьох до семи на тиждень.

Читайте також:SkyUp запустила рейси зі Львова в Тель-Авів

Хто і куди полетить

Регулятор схвалив запит «Рози Вітрів» запуск чартерних перевезень з Києва до Запоріжжя, Одеси, Львову, Херсону і Харкова частотою три рази на тиждень і з Києва у Дніпро з частотою п'ять разів на тиждень з терміном дії прав до 28 березня 2020 року.

Читайте також: SkyUp відкрив продаж квитків на рейси Київ-Коломбо (ціни)

«Мотор Січ» дозволили відкрити регулярні рейси Київ-Мінськ з частотою до семи разів на тиждень без обмеження по терміну дії права і збільшити частоту польотів з Києва до Запоріжжя з семи до 12 разів на тиждень.

Рейтинг кредитних карток для подорожей

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися