Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 травня 2019, 14:58

Concord Bank отримав відразу 4 нагороди за результатами найпрестижнішої фінансової премії «FinAwards 2019»

FinAwards 2019 — це щорічна професійна премія, яка присуджується банкам і топ-менеджерам за особливі досягнення у розробці роздрібних продуктів, впровадженні технологій і клієнтських сервісів.

15 травня у Києві на урочистій церемонії нагородження з-поміж 77 банків країни картки Конкорд банку здобули призові місця одразу у чотирьох номінаціях:

— Друге місце в номінаціях « Найкраща дебетна картка», « Найкраща дебетна VIP- картка» і « Найкраща кредитна VIP- картка» ;

— Третє місце в номінації « Найкраща кредитна картка»

Переможці у кожній з номінацій були визначені професійною командою журі, серед яких — директор Незалежної асоціації банків України Олена Коробкова, голова правління Всеукраїнської асоціації фінкомпаній Анна Замазєєва, президент асоціації платіжних систем UAPS Антоніна Мурашко та ін. і підставі відкритого голосування на сайті.

Для отримання нагород на церемонію нагородження премії «FinAwards 2019» у якості почесних гостей особисто прибули Голова наглядової ради Concord Bank Олена Сосєдка та Голова Правління Concord Bank Юрій Задоя.

Замовити картку «Golden Dream» Банку Конкорд

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися