Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 березня 2018, 17:34

ДФС повідомило, як отримати довідку про доходи за 2017 рік

Довідку про минулорічні доходи (відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків) можна отримати, звернувшись до ДФС безпосередньо з заявою у паперовому вигляді та не відвідуючи контролюючий орган – в електронному вигляді.

Довідку про минулорічні доходи (відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків) можна отримати, звернувшись до ДФС безпосередньо з заявою у паперовому вигляді та не відвідуючи ко
Фото: sfs.gov.ua

Про це повідомило головне управління ДФС у Черкаській області.

Як повідомляється, в першому випадку платникові доведеться двічі приходити до державної податкової інспекції за місцем проживання: перший раз для подання відповідної заяви, а вдруге – забрати готовий документ. Термін розгляду заяви – три робочі дні від дня її подання.

ДФС радить декларантам отримувати відомості про доходи за допомогою електронного кабінету.

Процедура дуже проста і не займає багато часу – середня тривалість обробки відповідного запиту складає близько 30 хвилин. Основна вимога – наявність у запитувача електронного цифрового підпису для фізичної особи.

Читайте також: Електронний цифровий підпис. Як отримати

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися