Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 грудня 2017, 12:37

ДФС: З 1 січня запрацює нова форма декларації про майновий стан

З 1 січня 2018 року фізособи, які згідно з ПКУ зобов’язані та/або мають право подати декларацію, здійснюють свій обов’язок та/або реалізують таке право за новою формою декларації. Про це нагадує головне управління ДФС у Тернопільській області.

З 1 січня 2018 року фізособи, які згідно з ПКУ зобов’язані та/або мають право подати декларацію, здійснюють свій обов’язок та/або реалізують таке право за новою формою декларації.
Фото: tr.sfs.gov.ua

Як повідомляється, форму податкової декларації про майновий стан і доходи (далі — декларація) та інструкцію щодо її заповнення викладено в новій редакції (наказ Мінфіну від 06.06.2017 р. № 556).

Зважаючи на зміни, у декларації передбачено внесення відомостей до категорії платників щодо осіб, які припинили підприємницьку діяльність протягом звітного (податкового) року. Такі відомості вносяться, шляхом указування позначки «V» та визначення дати прийняття рішення про припинення.

Такі декларації є ліквідаційними для цієї категорії платників податків.

Важливо: цю позначку повинні зазначати лише особи, які прийняли рішення про припинення у звітному році, тобто дата прийняття рішення не повинна бути меншою, ніж 1 січня 2017 року, та більшою, ніж 31 грудня 2017 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися