Мінфін - Курси валют України

Відгуки про компанію — 243

PennerSerg2024-11-01 21:56:37
Всією сім'єю є клієнтами MetLife з травня 2024 року.Дружина і діти зараз в Німеччині. В серпні 2024 сталася страхова подія, син зламав руку. Думали чи подавати заяву на виплату, оскілтки подія не в Україні. Набрали на гарячу лінію. Консультант розповів як віддаленно подати заяву на страховий випадок. Все просто. Заповнили електронну заяву, прикріпили висновок з Німецької лікарні+переклад(замовили дистанційно в Україні за 700 грн) і все. Через 3 тижні прийшла виплата в розмірі 11500 грн. Сума невелика, оскільки медецину брали мінімальну, але все ж таки, все працює і навіть за кордоном
YuPalamarchuk2024-10-27 09:45:54
Добрий день. Я клієнт страхової компанії Метлайф, вже 3 роки. Поліси є у всієї родини. Страхові випадки, які траплялися (видалення і скол зубів, пошкодження зв'язок) все виплатила компанія. Якщо вчасно оплачувати, та правильно оформити страховий випадок від компанії відмов не буде. Також привчаємо сина відкладати кошти, тому що пенсії не буде і в принципі розраховувати на неї це смішно. Бажаю всім здоров’я та поменше страхових випадків.
Гарного всім дня.
Olena882024-09-20 18:39:13
Я і моя родина є клієнтами страхової компанії MetLife з 2022р. В мене були сумніви, що компанія не працює в Україні. Але я змінила свою думку коли прийшла війна ,і тільки з початком війни коли компанія залишилась на ринку України ,і виплачувала страхові випадки, я і моя родина повірили в поліс страхування. Хочу розповісти вам декілька випадків із власного досвіду, що компанія дійсно виплачує кошти. Перший страховий випадок прапився через місяць після того як я придбала поліс. В мене був опік лівої кисті 3%, виплатили 8700. В сина скол кісті, і травма зуба виплата 12750грн. Отже поліс працює!!! Не сумнівайтесь в користі цього продукту.
Світлана2024-09-20 08:31:45
Читаю відгуки і дивуюся. Як людям вдається залишитися незадоволеними співпрацею зі страховими. Я 5 років користуюся цими продуктами. Це нормальна цивілізована практика цивілізованих відповідальних людей.
Це не просто папірець, де договір, яким ви оцінили вартість свого життя. Договір треба читати. Його, в першу чергу, треба складати з досвідченим професіоналом. Бо туди можна включити все, що ви хочете, або не включити нічого, або мінімум. При цьому загальна вартість договору не змінюється.
Я клієнт компанії Метлайф, ТАС і Кредо. Подавала по багатьох випадках. Майже всі були задоволені, компанія виплатила кошти. Це перелом руки, перелом пальця ноги, сонячний опік (лише у полісах укладених до 2023 року), скол двох зубів, травма ока. По двох зверненнях була відмова. Компанія надсилає лист, у якому написано з якої причини відмова. І якщо цей лист прочитати, то там все детально розписано. Я не писала негативні відгуки, бо розібралася в причині і вона справедлива.
Люди, будьте уважні і не байдужі до такого серйозного документу. Читайте що підписуєте, питайте свого консультанта що він включає вам у захист. Не бійтеся просити, щоб пояснив. Це нормально, бо цей документ повинен вирішувати вам фінансові проблеми, а не створювати підстави для негативних відгуків.
Не сумнівайтеся. Всі негативні відгуки від нерозуміння. Розбирайтеся, вчіться користуватися страховим полісом. І бережіть себе. Бажаю, щоб з вами ніколи нічого не траплялося. Як говорять євреї «краще забери грошима».
20 сентября 2024, 9:00
Відгук зарахований (на 20.09.2024).

Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даної компанії.
Svitlanademi2024-09-19 14:31:31
Добрий день. Я клієнт страхової компанії Метлайф, вже 4 роки. Поліси є у всієї родини. Страхові випадки, які траплялися ( перелом ноги, видалення і скол зубів, термічний опік правої руки, опіки сонячні та різана рана на нозі) все виплатила компанія. Також привчаємо сина відкладати кошти, тому що пенсій не буде і в принципі розраховувати на неї це смішно. Люди схаменіться, знайдіть гарного консультанта і він вам підбере правильну програму, щоб не було відмов. Гарного всім дня.
Humen2024-09-19 14:26:30
Всім вітання. Я батько 5 дітей, і всі ми є клієнтами компанії Метлайф. Свій перший поліс я придбав ще в 2008 році. За цей час і в мене, і в дружини та дітей були страхові випадки. Жодної відмови по страховим випадкам ми не отримали, лише позитивні рішення. Маю кума, який військовий. Після поранення виявили онкологію, виплату отримав 100 000 грн через тиждень після подачі всіх необхідних документів. Якщо вчасно оплачувати, та правильно оформити страховий випадок від компанії відмов не буде. Бажаю всім здоров’я та поменше страхових випадків.
Алла2024-08-22 16:07:45
Ужас. Страховку не получите. Укус комахи есть, как страховой случай. Но они хотят и диагноз такой-же. А такого диагноза хирургия не ставит, так как лечит уже последствия. Аферюги.
25 августа 2024, 16:33
Відгук зарахований (на 25.08.2024).

krona2024-08-20 09:43:30
С наступлением боевых действий в 2022г пропала возможность оплачивать страховой полис и КОМПАНИЯ МЕТЛАЙФ в одностороннем порядке берет на моё ФИО у финансовой организации деньги для годовой единоразовой оплаты КРЕДИТ под 20% годовых и так она сделала 2022 и 2023!!! Вообщем то что годами мы платили/заносили в срок всё съела финкомпания у которой они взяли вместо НАС кредит на АВТОПРОДЛЕНИЕ под 20%. Люди забирайте хоть что осталось и проверьте может и у вас таже ситуация. Сегодня 20.08.2024
20 августа 2024, 14:53
Відгук зарахований (на 20.08.2024).
afukova2024-08-07 13:37:41
я і моя сім'я маємо поліси із 2006 року і довелось отримувати виплати по травматизмуі хірургіі.
Мені впав світильник на голову, а сина вкусила собака. Всі виплати проводились вчасно.
але були випадки коли компанія відмовляла у виплаті, та я чітко розумію чого, бо були випадки які не входили до покриття за яке ми сплачували.

головне розуміти, що не всі випадки можуть бути страхові, через те що ми обираємо оптимальне покриття за мінімальний платіж...і чекати виплат по всім ризикам безглуздо.
та головна моя мета це накопичення на пенсію і захист моєі сім'і від нещасних випадків по втраті батьків
mekhediryna2024-07-20 23:38:47
Я і моя сім'я є клієнами Мелайф уже майже 3 роки. Поліси має кожен член сім'ї.
Перед оформленням полісів я дуже довго розбиралася, але це було одним із накращих рішень в моєму житті.

За цей час було уже декілька страхових випадків та виплат:
1. Зломаний молочний зубчик мого сина — 3300 грн
2. Відрив нігтьової пласини на нозі у мене — 3000 грн
3. Просий перелом ноги у брата — 10800 грн
4. Перелом двох ребер у мами внаслідок ДП — 10500 грн
5. Перелом 2 зубів у мене і втрата одного з них через травму — 12800 грн
6. Перелом таранної кістки на нозі у брата чоловіка — 25600 грн
7. Відрив нігтьової пласини на руці у мами — 4314 грн
8. Відрив нігтьової пласини на нозі у сина — 7171 грн

Окрім того багато знайомих, які маюь поліси страхування життя у Метлайф, отримували виплати за страховими випадками, але це вже їхня історія.

Для подачі документів по страховому випадку потрібні лише 1 — довідка від лікаря (з вказаним діагнозом і печаткою медичної установи), 2 — заповнена заява, яку можна роздрукувати з сайту Метлайф, 3 — реквізити банківського рахунку для зарахування коштів.

Метлайф зазначає, що розгляд документів на страховий випадок розглядатимеься до 30 днів, але виплати приходили від 5 до 28 днів. Це великий плюс.

Читаю багато негативних відгуків через відмову у виплаті та хамське відношення менеджера.
Рекомендація — оформлювати такі програми через консультанта компанії-посередника (я оформляла у консультанта Старлайф). Вони зацікавлені в репутації, тому не тільки оформляють програми, а ще й ведуть та обслуговують клієнтів, щоб максимально спростити оформлення страхових випадків та щоб вони отримали виплати. Кому цікаво — пишіть, дам контакт.

Зазвичай консультант, подивившись в правилах страхування діагноз, наперед знає, яка сума виплати прийде, і це завжди співпадає, іноді навіть приходить більше.

Дякую світовому лідеру — компанії Метлайф — за те, що я і мої рідні під захистом та маємо надійне місце для збереження наших кошів на майбутнє.