Мінфін - Курси валют України

Встановити

Новини Укрсиббанку

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
30 вересня 2019
«Роздрібні продажі продовжують відновлюватися, але промвиробництво знову розчарувало»: аналітика експертів Ukrsibbank

«Зростання роздрібних продажів, хоч і уповільнився в серпні до 3,4% м/м з 4,8% м/м в липні, зберігає позитивну динаміку четвертий місяць поспіль, згідно з даними Державної служби статистики.

27 вересня 2019
Прості методи захисту від шахрайства з перевипуску SIM-карти без відома її власника

Ukrsibbank BNP Paribas Group активно модернізує на своєму прикладі банківську систему, що автоматизує і спрощує алгоритми роботи внутрішніх процесів і забезпечує посилений контроль за онлайн-безпекою.

Garmin Pay стає доступним клієнтам Ukrsibbank BNP Paribas Group — держателям карток Mastercard

Ukrsibbank BNP Paribas Group пропонує своїм клієнтам новий рівень свободи завдяки платіжного сервісу, що дозволяє в одне торкання здійснювати покупки за допомогою спортивних годин фірми Garmin без фізичної присутності банківської картки або телефону.

25 вересня 2019
24 вересня 2019
23 вересня 2019
«Iнфляція почала уповільнюватися на фоні подальшого укріплення гривні»: аналітика експертів Ukrsibbank

«Споживацькі ціни в серпні до липня знизилися сильніше  очікувань на тлі подальшого укріплення національної валюти: індекс споживчих цін (ІПЦ), за даними Держстату, знизився на 0,3% після зниження на 0,6% в липні і на 0,5% в липня.

Ukrsibbank разом з СУП проведе Sup Agro Day

26 вересня Ukrsibbank BNP Paribas Group зі Спілкою українських підприємців проведе SUP Agro Day, щоб поділитися з провідними аграріями України — власниками та СЕО агропродовольчих компаній — світовим досвідом у сфері аграрного бізнесу, розповісти про інновації та сучасні агротехнології.

19 вересня 2019
17 вересня 2019
16 вересня 2019
«Експерт-рейтинг» підтвердив найвищий довгостроковий рейтинг Ukrsibbank

10 вересня 2019 року рейтингове агентство «Експерт-рейтинг» підтвердило довгостроковий кредитний рейтинг Ukrsibbank BNP Paribas Group на рівні uaААА за національною українською шкалою, що означає найвищий рівень кредитоспроможності.

13 вересня 2019
«Валютні резерви України продовжують зростати завдяки розширенню експорту»: аналітика експертів Ukrsibbank

«Золотовалютні резерви України в липні зросли ще на 5,7% — до 22 млрд доларів США на тлі зростаючого експорту і активного притоку іноземного капіталу в облігації внутрішньої державної позики, що дозволило НБУ накопичити валюту більше суми виплат за валютними зобов'язаннями країни.

11 вересня 2019
Акція «ЗКП Легко» для покриття термінових витрат ваших співробітників

Ukrsibbank BNP Paribas Group пропонує існуючим та новим клієнтам — юридичним особам — підприємцям середнього та малого бізнесу просте рішення для покриття термінових витрат своїх співробітників — «Легкий овердрафт».

10 вересня 2019
4 вересня 2019
Welcome to Viber

Відтепер клієнти Ukrsibbank BNP Paribas Group можуть отримати кваліфіковану фінансову консультацію через офіційний чат банку в популярному в Україні месенджері — Viber.

2 вересня 2019
30 серпня 2019
День підприємця: акція від Ukrsibbank

2 вересня до Дня підприємця Ukrsibbank BNP Paribas Group надає можливість своїм клієнтам середнього та малого бізнесу — юридичним особам, приватним підприємцям, нотаріусам та адвокатам здійснити безкоштовно усі платежі в гривні, у тому числі в інші банки.

Нові правила видачі готівки через касу банку

Ukrsibbank BNP Paribas Group – частина однієї з найбільших міжнародних фінансових груп з вересня 2019 року вводить нові правила видачі готівки через касу банку для клієнтів Корпоративного бізнесу та СМБ згідно українського законодавства і високими міжнародними стандартами.

«Тест-драйв» для бізнесу: підприємці СМБ можуть оцінити переваги обслуговування в Ukrsibbank

З 2 вересня по 31 грудня 2019 Ukrsibbank BNP Paribas Group пропонує новим клієнтам підприємцям середнього та малого бізнесу провести «Тест-драйв» фінансових послуг та оцінити якість і переваги обслуговування у міжнародному банку.

29 серпня 2019
«Срібна монетка» — разом до мети

Більш ніж 120 тис грн вдалося зібрати за шість тижнів акції «Срібна монетка» — спільної ініціативи Ukrsibbank BNP Paribas Group та Всеукраїнської благодійної організації «Даун Синдром».

28 серпня 2019
«Машина часу»: Ukrsibbank купує і продає валюту за кращим курсом НБУ за три дні

Ukrsibbank BNP Paribas Group повертає як існуючим, так і новим клієнтам — юридичним особам — експортерам та імпортерам ринку середнього і малого бізнесу різницю між обмінним курсом Ukrsibbank і кращим для клієнта курсом НБУ за три дні: вчора-сьогодні-завтра при купівлі і продажу валюти в євро/доларах США.

27 серпня 2019
23 серпня 2019
22 серпня 2019
19 серпня 2019
16 серпня 2019
15 серпня 2019
14 серпня 2019
9 серпня 2019
7 серпня 2019
6 серпня 2019
BNP Paribas і жінки-підприємці

Багато років BNP Paribas головний акціонер Ukrsibbank активно створює сприятливе середовище для жінок-підприємців з допомогою різних інформаційних і навчальних ініціатив, програм підтримки та доступу до мікрокредитування.

5 серпня 2019
«Основні тенденції на ринку внутрішнього державного боргу України»: аналітика експертів Ukrsibbank

«За оцінками експертів Ukrsibbank BNP Paribas Group іноземні інвестори сконцентрували у власності близько 50% облігацій внутрішньої державної позики, які знаходяться у вільному обігу (за винятком портфеля НБУ і цінних паперів, випущених в рамках програми капіталізації державних банків).

2 серпня 2019
Зміна тарифів по рахунках для нових та існуючих держателів пакетів Elite та le grand

З 1 вересня 2019 року Ukrsibbank BNP Paribas Group змінює ставки по накопичувальним рахункам для нових та існуючих клієнтів банку в рамках пакетних пропозицій Elite та Le grand, а саме: Нарахування процентів на залишок (річних) Накопичувальний Рахунок UAH.

29 липня 2019
26 липня 2019
24 липня 2019
День Бастилії з Ukrsibbank

Ukrsibbank BNP Paribas Group продовжує знайомити Premium клієнтів з традиціями та звичаями Франції.

23 липня 2019
Фіналісти Popcorp Accelerator уклали партнерство з BNP Paribas group і представили рішення на Vivatech

Український стартап IntelSoft, випускник спільної програми Tech Radar і Ukrsibbank BNP Paribas Group, стартував партнерство зі штаб-квартирою банківської групи BNP Paribas і представив своє рішення на технологічній виставці VivaTech.

22 липня 2019
Корпоративна філантропія: BNP Paribas опублікував онлайн-звіт за 2018 рік

Група BNP Paribas, частиною якої є Ukrsibbank, підтримує різні благодійні заходи в трьох ключових сферах: культура; солідарність: соціальна і професійна інклюзія, рівні можливості доступу до навчання, активна позиція співробітників Групи і об'єднання зусиль; навколишнє середовище: наукові дослідження клімату і біорізноманіття, зростання поінформованості населення.

19 липня 2019

Курс валют в Укрсиббанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.65 45.65
USD 41.05 41.75
Всі курси банку

Курс валют в Укрсиббанк

Валюта Купівля Продаж
EUR 44.65 45.65
USD 41.05 41.75
Всі курси банку