Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 грудня 2020, 18:30

Еквайринг для СМБ: розширений аналіз продажів та звіти з усіх терміналів у Ukrsib business

Ukrsibbank BNP Paribas Group вдосконалює систему електронного банкінгу Ukrsib business та надає більше можливостей користувачам – клієнтам середнього та малого бізнесу – відтепер у новому розділі меню можливо формувати звіти по еквайрингу.

Завдяки системі електронного банкінгу Ukrsib business клієнти середнього та малого бізнесу можуть формувати звітність згідно персональних потреб та аналізувати продажі у зручному вигляді, обравши один, кілька або всі термінали по одному, декільком або всім відділам/магазинам.

Також звіти по еквайрингу можна обрати за типом:

  • дата операції, тобто дата проведення операції картою через термінал;
  • дата обробки, тобто дата зарахування коштів на рахунок.

Далі доступний вибір періоду, за який необхідно сформувати звіт.
За фактом формування відображається загальний звіт еквайрингу за обраними терміналами за обраний період, а також загальна інформація по кожному терміналу.
Для отримання розширеної інформації про транзакції по кожному терміналу, користувач може експортувати розширений звіт в різних форматах.

«Ukrsibbank розвиває цифрові рішення для компаній. Ми постійно додаємо нові функції в системі Ukrsib business і прагнемо зробити обслуговування більш зручним. Звіти по еквайрингу дозволять поліпшити аналітичну оцінку бізнес-діяльності для наших клієнтів», — зауважив Костянтин Лежнін, заступник голови правління з питань роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP  Paribas Group. Ukrsibbank прагне зробити фінансове життя своїх клієнтів успішним, безпечним і простим!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися