Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 листопада 2020, 17:28

Ukrsibbank BNP Paribas Group оголошує про стратегічне партнерство зі стартапом фінансового добробуту Dreams

Нова можливість істотно змінити на краще досвід клієнтів (UX) Ukrsibbank через пропозицію цифрового банкінгу:

  • Технологія популярного додатку Dreams, що вже допомогла 460 тис користувачам заощадити понад 440 млн євро, буде доступна в Україні клієнтам Ukrsibbank
  • Завдяки інтеграції платформи Dreams у цифрові інструменти Ukrsibbank клієнти банку можуть встановлювати та досягати цілей щодо заощадження
  • Контролювати та покращувати своє фінансове життя
  • Iнноваційні цифрові функції будуть доступні для клієнтів банку вже у 2021 році

24.11.20, cьогодні Ukrsibbank дочірня компанія французького міжнародного банку BNP Paribas Group оголошує про стратегічне партнерство з фінтех компанією Dreams, заснованою у Стокгольмі, Швеція – www.getdreams.com. Рішення Dreams, орієнтоване на покоління міленіалів, та дозволяє усім клієнтам ефективно заощаджувати та краще орієнтуватися у своїх фінансових можливостях.

Завдяки інтеграції платформи Dreams до цифрових інструментів Ukrsibbank, клієнти банку зможуть встановлювати та досягати цілей заощадження завдяки AI, автоматизованим функціям збереження, а також зменшувати свої витрати.

Платформа Dreams буде інтегрована до інтернет банкінгу Ukrsib online та надасть 2 млн клієнтам банку по всій Україні доступ до продуктів, які допоможуть ефективно контролювати їх фінансові витрати та водночас покращувати рівень їх фінансового життя.

Пандемія COVID-19 прискорила розвиток цифрових інструментів самодопомоги та підвищила попит на кращі інструменти самоконтролю фінансів в умовах поточної глобальної економічної невизначеності. Прагнучи найкраще підтримувати своїх клієнтів у такий час, Ukrsibbank розпочинає партнерство з Dreams.

Запустивши в 2016 році клієнтоорієнтований додаток для споживачів у рідній Швеції, Dreams рішуче зарекомендував себе як експерт у своїй галузі. Наразі компанія вже досягла 16% частки ринку і має плани з розширення споживчого продукту на багатьох європейських ринках.

Костянтин Лежнін, Заступник голови Правління Ukrsibbank BNP Paribas Group, коментує: «Я вірю, що банки відіграють важливу роль у покращенні фінансового життя своїх клієнтів. Планування та заощадження коштів на важливі події покращує якість нашого життя, знижує рівень стресу. І ми хочемо надати клієнтам Ukrsibbank можливість почуватися впевненіше та контролювати своє фінансове становище.
Ukrsibbank пропонує інноваційні інструменти, які сприяють клієнтам у фінансовому плануванні. Тому ми дуже раді, що розпочинаємо співпрацю з Dreams, найкращим європейським гравцем у поведінковому підході до заощаджень. Ця фінтех компанія має надзвичайно гарний досвід у Швеції та Норвегії, її принципи базуються на наукових дослідженнях. Тому ми впевнені, що це партнерство матиме позитивний вплив на клієнтів Ukrsibbank в Україні. Це також демонструє нашу стратегію співпраці зі стартапами та інноваційними компаніями, які шукають шляхи розширення своєї діяльності».

Генрік Росваль, генеральний директор та засновник Dreams, коментує: «Партнерство з Ukrsibbank та BNP Paribas Group вкотре означає, що створена фінансова установа інтегрує наше корпоративне рішення у власні цифрові інструменти. І ми надзвичайно раді, що зараз представляємо нашу платформу фінансового благополуччя для українського ринку. Завдяки додатку Dreams наша європейська база користувачів, серед яких 70% це люди молодші 35 років, щомісяця заощаджують на 150 євро більше, ніж у своїх традиційних банках. Це доказ, що клієнтоорієнтований та наукових підхід до заощаджень діє. Наше рішення представляє фантастичну можливість для Ukrsibbank створити передумови підтримки лояльністі своїх клієнтів та зробити свій цифровий банкінг стійким до майбутніх викликів для банків та фінтех-компаній».

Лоран Дюпюш, Голова Правління Ukrsibbank BNP Paribas Group: «Ukrsibbank BNP Paribas Group переконаний, що один з напрямків, з якими буде пов’язана еволюція банківського бізнесу, є покращення управління персональними фінансами. І для корпорацій, і для приватних осіб наша роль полягає у фінансуванні проектів – які є для них певними планами та мріями. Партнерство з Dreams в Україні готове створити цей спосіб мислення як частину нашої пропозиції. Оскільки наразі ця методологія тестується, ми зможемо зробити крок далі в найближчі місяці.
Ми готові співпрацювати з однією з найпросунутіших фінтех компаній – Dreams, використовуючи науково-прикладний підхід щодо споживацької поведінки в поєднанні з досвідом клієнтів UX, щоб дати можливість нашим клієнтам краще орієнтуватися у їх фінансовому житті та переймати розсудливі – ґрунтовні фінансові звички. Це стало ключовим фактором пошуку партнера».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися