Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Таскомбанку: Житомир, вул. Київська, 96

Адреса:
Житомир, вул. Київська, 96
Телефон:
+38 (041) 252-01-60, 252-01-62, 252-70-61, +38 (067) 638-37-90
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00, (каса: 09:00-17:30, обідня перерва "плаваюча"), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
3
9 червня 2020, 10:31
Самий відстійний додаток, підтримка та комісії на здійснення платежів з карти! Тільки розрахунок в торгівельних мережах! Зі своєї карти якщо власні кошти хочете перерахувати навіть на карту тогож таскомбанку платіть 1,5%, та ще це не відображається в додатку!!! Пише комісія 0, а насправді 1,5%
Коментарі (1)
Ответ банка
Таскомбанк
9 червня 2020, 12:18
Доброго дня.

Інформуємо, що в TAS2U відображається інформація тільки про комісію сервісу, інші комісії стягуються згідно з тарифами карткових продуктів, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті -> «Тарифи» — «Тарифи для тебе» https://tascombank.ua/docs. – обираєте необхідний пакет послуг, в якому оформлена карта.

Звертаємо Вашу увагу, що при здійсненні переказу в TAS2U вказано: «Зверніть увагу! Може бути списана додаткова комісія згідно тарифів Вашої картки».

Викладена Вами інформація зафіксована, як побажання до роботи інтернет — банкінгу TAS2U.
1
13 лютого 2020, 21:01
Здравствуйте!
Это не банк, это лохотрон.
В 2017 мне в банке заменили кредитную карту, новый договор не выдали, сказали перешлют по почте. И тут начались чудеса: списание % увеличилось на треть, списание за использования двух карт, а по факту одна, списание за услуги кассы.
Новый договор так и не прислали. Персонал гадкий и тупой, объяснить ничего не может.
Но ещё хуже стало, когда я решила закрыть счет. Погасила задолженность, остались личные средства в сумме 922 грн. Решила отправить 900 грн через банкинг. В результате сняли 9,05 грн и скрытой платежкой ещё около 29 грн!?!? Результат- долг 15,53. Ок, поехала в банк заплатила 15,60 грн, написала заявление на закрытие счета, сказали закрывать счет будут 45 дней!?!!! Полный абзац! И вечером приходит смс, о том что списано ещё 95,75 грн по овердрафта!?!? И, я так понимаю, это ещё не конец!!!
С этим банком дело иметь не хочу и ни кому не советую! Обходите их десятой дорогой! Воры!!! Аферисты!!!
Написати коментар
Ответ банка
Таскомбанк
16 лютого 2020, 13:04
Доброго дня.
Дякуємо Вам за відгук!
Відповідь написали в особисті повідомлення.
5
15 листопада 2019, 12:06
Добрий день. Вже декілька років маю кредитку картку вашого банку, через серйозні фінансові труднощі та проблеми зі здоров‘ям останній рік не мала можливості вчасно сплачувати кошти, а через великі відсотки і дуже велику суму за прострочення взагалі не маю можливості закрити прострочену заборгованість, але дуже цього хочу. Вже зверталась у відділення банку, але там не допомогли. Дуже прошу дати мені можливість реструктуризації боргу, для того щоб вирішити проблему з вашим банком, або надати можливість закривати частинами, ненараховуючи захмарних відсотків і штрафів. Дуже сподіваюсь на вашу лояльність.
Оцінка за обслуговування виключно для касирів Таскомбанк у м. Житомир, надзвичайно приємні і ввічливі.
Написати коментар
Ответ банка
Таскомбанк
15 листопада 2019, 12:55
Доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук.
Написали в особисті повідомлення.
3
18 жовтня 2019, 15:09
Невозможно попасть к менеджеру на прием, на весь город одно отделение с одним специалистом, которого либо нет на месте, либо много людей и вам просто говорят что можете очередь не занимать, вас все равно не обслужат. Начальник общается в грубой форме и не идет на встречу. Ни кому не рекомендую этот банк, что б получить ваши денгьи будете 3 дня бегать и просить что б вас приняли а не шли на обед…
Написати коментар
5
2 березня 2017, 12:42
Уважаемая дирекция ТАСКОМБАНКа.
Прошу вас поощрить сотрудника Житомирского отделения № 26 Хичыну Марину Владимировну за ее прекрасное, добросовестное и компетентное обслуживание.
У меня возникли проблемы при открытии депозитного счета в вашем банке.
А Марина Владимировна смогла эти проблемы решить, потратив при этом свое обеденное время, показав при этом свой профессионализм и умение.
Побольше бы таких сотрудников работало в банковской сфере.
Спасибо ей огромное за чуткое отношение.
Прошу вас не оставить мою просьбу без внимания.
Написати коментар
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Таскомбанку за адресою Житомир, вул. Київська, 96. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Таскомбанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Таскомбанку розташованому за адресою  Житомир, вул. Київська, 96- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.