Нормальний колцентр
Бережіть себе!
Коли повернете кешбек на спорт?
Дякуємо за відгук. Наразі є мінімальний кешбек на спорт, але розглядаємо можливість повернення на довоєнний рівень.
Интерфейс не засорен лишним
Проблемы с начислением кешбэка
Нам шкода, що ви потрапили до такої ситуації. Але це був баг, який ми виправили і у майбутньому він буде нараховуватися та відображатися коректно. Ми розуміємо, що нарахований соррі-бонус не перекриє ваше враження, але все ж сподіваємося вас бачити і надалі нашим клієнтом.
Бережіть себе!
ВІдсотки по депозиту хороші, але чим менший термін — тим менший відсоток
Бережіть себе!
Користувач надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Смог закрыть несколько целей
Когда пересмотрите кешбек?
Дякуємо за відгук. Ми розглядаємо повернення кешбеку за деякими категоріями на довоєнний рівень.
Підняли кредитний ліміт
Банкомат не видав гроші
Ваша заява зафіксована і в роботі. Такий період називають, бо це згідно з регламентом. Але все буде набагато швидше і ваші кошти будуть повернуті.
Депозит
Надайте, будь ласка, свої особисті дані ПІБ та номер телефону на pr@sportbank.ua, а також цей скрін. Аби ми могли розібратися у вашому питанні.
Часто приходять оновлення
Бережіть себе!
Якщо перераховувати кошти через сторонній сервіс завжди якась лажа
Дякуємо за ваш відгук. На жаль, так є така проблема, яка не залежить від банку. Адже збій відбувається на стороні iBox.
Брехуни і мародери.
При сплаті в зарубіжному магазині банк показав курс долара 37.35 (в момет підтвердження 3DS), а через секунду зняв кошти по курсу 38.2.
Як таким шахраям видали ліцензію?
З 1 листопада 2022 року, в рамках зміни моделі конвертації, всі операції закордоном проходять шляхом конвертації валюти операції до EUR (по курсу МПС Visa), а потім до валюти рахунку (по курсу банку).
Ваша операція була здійснена 10 листопада по курсу долара 38,26.
Як рахується цей курс:
1 United States Dollar = 1.010909 Euro (вирахувано на платформі платіжної системи Visa).
Курс EUR на 10 листопада становив 37,8521 (даний курс у додатку відображався).
Рахуємо курс долара на 10 листопада:
1,010909*37,8521=38,26.
Бережіть себе!
За все время работы ни разу не сталкивался с какими-то багами или ошибками
Повернення коштів
У команді підтримки вас правильно поінформували.
Якщо ми довго не можемо зв'язатися з клієнтом, то, на жаль, єдиний спосіб повернути кошти — це написати заяву на кіберполіцію. На ранок сьогодні ситуація не змінилася: клієнт не йди на контакт.
Надати дані клієнта (ПІБ, номер телефону тощо) — ми не маємо вам права по закону про банківську таємницю.
На почту не отвечают
Бережіть себе!
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Пока вопросов с поддежкой не возникало
Обмеження вихідних операцій для ФОПІВ
Дякуємо за те, що звернулися, а також за ваш відгук.
Бережіть себе!
Обмануть і скажуть що все правильно
Я спитав чому так мало, коли 3300 дол, курс на повернення 36.57 вказаний у додатку та на сайті, і це 120681 грн. Півдня нічого не відповідали. В той же день на рахунку опинилося 117 820.97 грн. Недоплатили 2860.03грн. Подав претензію. Надати квитанцій не можуть. В додатку операція повернених коштів також не відображається. Квитанцій і документів надати не можуть. Мусолили з відповіддю 58 днів (подав скаргу 30 серпня). До сих пір письмової відповіді немає. Дзвонили пару разів. Намагалися розповісти, що все правильно, що конвертація через євро. Якби не:
1) повернення продавця 3300 дол і саме в дол, є скріншот -надав до банку
2) карта віза, розрахункова валюта visa — долар США
3) Є прямий курс банку емітенту карти грн — долар або долар гривня — це прописано в договорі.
4) в договорі все прописано на мою користь, але вони кажуть, що мій випадок не прописано. Порушують З У «Про захист прав споживачів»
Буду скаржитися в НБУ та подавати до суду.
Також я запропонував помножити вкрадені у мене кошти і передати їх на ЗСУ- банк відповів, що вже «надопомагався ЗСУ».
Робіть висновки — не користуйтесь послугами шахраїв.
Вашу ситуацію ми зараз віришуємо. Ви про це поінформовані.
Також вважаємо, недоречним перекручувати факти, щодо нашої позиції і допомоги для ЗСУ. Якщо бути дослівними, то ми надали вам наступну відповідь:
«Наш банк особливо не афішує інформацію щодо підтримки ЗСУ, утім ми докладаємо максимум зусиль, аби наблизити нашу Перемогу. Купуємо бронежилети, купили пікап, перераховуємо кошти фондам на підтримки ЗСУ і тощо. Наразі діє акція 5% від кожного замовлення у ресторанах MCDonald`s, які перераховуються на єдиний рахунок ЗСУ, і ми її продовжимо до кінця року, а суму у кінці акції буде подвоєно. Ми також співпрацюємо зараз з фондом Front-U, аби всіляко допомагати нашим героям».
Тож, просимо не маніпулювати поняттями з цього приводу, бо вони є недоречними у такий час. А ваше питання буде вирішено найближчим часом!
Зрозумілий додаток і інтуїтивний