Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Zhmunya 15 жовтня 2021, 22:48
Відділення за адресою: Дніпро, вул. Харківська, 2
Выявил две проблемы. Первая касается минимального платежа по карте Хамелеон, который по тарифам составляет 10% от задолженности на расчётную дату.
Расчётная дата 16 число и в связи с праздниками перенесена на 13. И каково было моё удивление когда при сумме долга 4324 грн. минимальный платеж составил 400 грн.
Написав в чате приложения Sens вопрос, получил ответ следующего содержания:
«так, мін платіж це 10% від суми боргу — але банк округляє суму боргу до суми кратної 50 — з зменшує суму — у вашому випадку 432,4 грн округлено до 400 — якби був борг 4500 — був би платіж 450 грн — ви можете вносити будь-яку суму — навіть більшу», на мои замечания что этого нет в тарифах мне прислали ссылку на частые вопросы и сказали что передадут пожелание на внесение данной информации в тарифы.
В ходе общения в чате приложения Sens после 15 минут сессия приложения закончилась и оно закрылось вместе с незаконченным чатом — какой «умняшка» придумал это? Почему действия в чате не продлевают активную сессию приложения?
И на последок не удалось выяснить в поддержке возможно ли в терминале Привата пополнить карту Альфа-Банка переводом с карты Приватбанка без комиссии? На вопрос есть ли договор у Альфа-Банка с Приватом на данную услугу мне порекомендовали обращаться в Приватбанк — позиция интересная, так как я всегда считал договор двухсторонним и о его наличии должны знать обе стороны.
16 жовтня 2021, 8:35
Дякуємо за відгук!
Щодо мінімального платежу.
Інформація про заокруглення платежу є в тарифах картки в примітці 1: https://old.alfabank.ua/storage/files/tariff_cameleon.pdf
З приводу закриття сесії проаналізуємо ситуацію.
Дійсно, з Приватбанком у нас є договір. Комісії за саму послугу поповнення немає, але невідомо чи бере сам Приватбанк комісію по тарифам своєї картки за цю операцію переказу. Це треба уточнювати у них.
Artwestt 15 жовтня 2021, 13:52
Никита Нехай Очень быстро и четко ответил на все вопросы, из таких людей должны состоять сотрудники банка, благодарен за консультацию 🔥
15 жовтня 2021, 14:19
Передамо вашу подяку Нікіті та його керівнику. Дякуємо за відгук та будемо раді знову допомогти вам в чаті 😉
Vezdenko 14 жовтня 2021, 23:54
Очень хорошо проконсультировали. На вопросы отвечала дружелюбная и позитивно настроенная девушка Татьяна. Разговор был очень лёгкий и приятный.
Было бы здорово если бы все общались вежливо и по-дружески как Татьяна :)
15 жовтня 2021, 8:48
Обов'язково передамо Тетяні вашу подяку! Нам дуже приємно, що у вас залишились гарні враження після вирішення питання в чаті :)
17 жовтня 2021, 18:04
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 17.10.2021).
Пользователь не предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающих, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Pavel3101 14 жовтня 2021, 11:08
Виявив цікаву деталь у додатку. Мав кредит на товар, вирішив перевірити списання коштів на погашення кредиту. І що вийшло? Погашення тіла кредиту і відсотків відображається. А ось комісія (величина якої майже дорівнює щомісячному платежу по тілу кредиту) не відображається. Більше того, кошти списуються не в повному об'ємі, ти закинув 600 грн, в списало тільки 500. А де 100 грн? Мабуть ще кудись перекидається. Менеджер відповів на це питання просто унікально — в додатку відображаються тільки внутрішньобанківські платежі. А комісія мабуть зовнішньобанківський платіж. Враховуючи скільки часу додаток альфа-банку на ринку, думаю, що це не просте недоопрацювання, а банальне приховування коштів від клієнтів. Адже якщо хочеш розібратись зі своїм рахунком — плати 175 грн за виписку. Банк з топ пулу банківської сфери займається банальним приховуванням, адже це і являється основним доходом. Будьте уважні при виборі кредитора навіть при купівлі товару в так звану розстрочку.
14 жовтня 2021, 11:44
Добрий день! У виписці по кредиту в додатку Sense SuperApp дійсно відображаються технічні списання і в майбутньому виписка по кредиту буде відображатися в доступному форматі для клієнтів. Банк не приховує від вас кошти і всі нарахування прозорі, вказані вони в договорі. Якщо ви бажаєте детально розібратися у нарахуваннях та залишках після кожної оплати, то можете звернутися в чат з додатку де вам все детально розпишуть стосовно списань %, комісій та погашення тіла кредиту.
diez 14 жовтня 2021, 0:26
уже около года пользуюсь услугами Альфа и приложением sense, политикой и условиями банка доволен на максимуме, а работники чата всегда зайки 🤗 и помогут, и потерпят в любых вопросах, при том круглосуточно… мб громко сказано, но чувствую реальную заботу о себе, как о клиенте банка, буд-то мы семья 🥰🤗.
За последние двое суток много вопросов задавал операторам, хочу поблагодарить последних с кем общался: Ольга Фаєвська
Тетяна Здота

остальным «Альфочкам» тоже передают теплые слова и благодарность 🤗☺️
Alfa Bank One Love ❤️
14 жовтня 2021, 8:41
Дуже дякуємо за ваші теплі слова та зворотній зв'язок про роботу підтримки :) Обов'язково передамо вашу подяку дівчатам та їх керівництву!
Mel UA 13 жовтня 2021, 21:13
Хочу відмітити роботу оператора Ірина Загатна, звертався з приводу зняття комісії при переказі p2p, взяла в роботу, все чітко та витримано пояснила, чекаю тепер на повернення.
P. S.Ще якби іт відділ виправив помилку в p2p переказах з використанням копійок, то взагалі б вам ціни не було. Візьміть це якнайшвидше в роботу.
13 жовтня 2021, 21:22
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно отримувати такий зворотній зв'язок.

Якщо у нас є певний баг, то завжди стараємось усунути його якомога швидше (сподіваємось, що скоро «якомога швидше» перетвориться в «блискавично швидко» :) )
BTCUSDT 13 жовтня 2021, 19:57
Было 2 вопроса по кешбеку, сотрудница Альфа-Банка Наталия Ващенко очень помогла, вразумительно и оперативно объяснила мне их.
Подчёркиваю профессионализм данного сотрудника и банка в целом!
13 жовтня 2021, 20:09
Супер 🥰 Раді, що змогли вам допомогти і дякуємо за відгук!
Anjelakunitsa 13 жовтня 2021, 1:41
Заманили Кешбеком на карту вайт, по факту оказалось что нужно было включить нужные разделы тогда. Хотя в чате сказали, просто ждите, появится бонус в следующем месяце. Ну ладно, заплатила 25 грн за услугу «альфа чек» в сумме уже на 100 грн за 4 месяца. Кешбека 5 грн)))
12.10 менеджер позвонил — начал продавать карту хамелеон, продал, заманив перекредитованием под 0% на 6 месяцев. Открываю карту, менеджер звонит с уточнением, что это карта Ред мне нужна, оставляю заявку на карту ред, закрываю хамелеон. Перезванивает менеджер по Ред и начинает опять парить Хамелеон, на все мои прямые вопросы, отвечает вообще на другую тему и уходит от вопросов. Написала в чат просьбу закрыть все Карты. Все закрыли, больше никто не перезванивал.
13 жовтня 2021, 9:22
Послугу смс можна відключити в додатку, перейти на безкоштовні PUSH-повідомлення і насолоджуватися бонусами, вони нікуди не зникли.
Якщо залишилися відкриті питання по використанню карти, чи «розстрочки» ми з радістю на них відповімо. Тому коли вирішите повернутися, ми спробуємо мінімізувати ваші втрати за першу невдалу спробу користування нашими картами (тільки дайте знати про ваше рішення) 😉
Summersun 12 жовтня 2021, 18:09
Спасибо Ирине из службы поддержки, за оперативную помощь в моем вопросе. Все очень быстро, доброжелательно, очень положительный сотрудник. Ей огромная благодарность. Больше таких сотрудников!!!
12 жовтня 2021, 18:24
Дуже дякуємо за зворотній зв'язок! Обов'язково передамо Ірині вашу подяку :)
Сподіваємось, що кожне ваше звернення в підтримку залишить лише приємні враження!
Andrei Keniu 12 жовтня 2021, 17:21
Діана Зубок, дуже дякую за дуже приємну співбесіду, ви дуже приємна і доброзичлива дівчина, більше би таких працівників в такій галузі, сподіваюся ви такою завжди будете
12 жовтня 2021, 17:33
Дуже дякуємо за теплі слова про нашу підтримку. Нам дуже приємно, що після звернення в чат у вас залишились гарні враження! Обов'язково передамо Діані та її керівництву вашу подяку :)
Milg 12 жовтня 2021, 17:10
Відділення за адресою: Київ, пр-т Берестейський, 20
Ограничили карту (не могу пользоваться совершенно), в банке говорят одно, по телефону другое, сначала говорят вы можете разблокировать карту в телефонном режиме, после говорят только отделение и то что карта была заблокированная в целях безопасности, в отделении разводят руками и говорят, что мы не знаем причины блокировки «возможно за это, возможно за это»
13 жовтня 2021, 18:27
Карту можна було розблокувати тільки після ідентифікації у відділенні. Після вашого звернення зв'язались з відділенням та вирішили питання. Додатково проведемо роботу зі спеціалістами, щоб в майбутньому питання вирішувались швидше
DmytroVin 12 жовтня 2021, 14:15
Дякую, дуже допомогла, на все відповіла, прояснила, що потрібно — замовила.
12 жовтня 2021, 19:52
Передамо вашу подяку Оксані 😊 Будемо раді знову вас бачити в чаті)
12 жовтня 2021, 16:48
Відгук підтверджений «Мінфіном» (на 12.10.2021).
Користувач надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
sumchanin77 12 жовтня 2021, 5:54
Не соглашайтесь на кредитные карты. Красную и белую. Это все сделаю для того чтобы вас ободрать. При переводе с карты на карту снимают 4 процента. За обслуживание карточки тоже по 25 грн в месяц. Снять средства свои, которые выше кредитного лимита, тоже отдай 4%даже если это их банкомат.
12 жовтня 2021, 8:46
«Біла» картка не кредитна, а для власних коштів і плати за обслуговування можна уникнути, якщо виконати одну з 3-х умов:
-залишки власних коштів на суму від 50 000грн;
-покупок за місяць від 10 шт;
-покупок за місяць на суму від 2500грн.
Комісія по цій картці в нашому додатку є тільки якщо це за номером картки в інший банк. По самій картці комісії немає, якщо інший банк надає сервіс поповнення їх карток без комісії, то з нашого боку теж буде безкоштовно.

Картка «Ред» кредитна і призначена для вигідного проведення покупок, перекази і зняття готівки будуть «дорогуваті», як і за кредитні кошти, так і за власні.

Для ваших потреб буде вигідною картка «Хамелеон», по ній є можливість зняття в межах ліміту власних коштів без комісії, всі перекази в Sense за власні кошти також безкоштовні. Плати за обслуговування по картці немає, також не маловажливий факт: нескінченний пільговий період на покупки. Детальніше в тарифах: https://old.alfabank.ua/storage/files/tariff_cameleon.pdf

Також напишіть нам додатково ваші дані в особисті повідомлення (номер телефону, або ІПН та ПІБ). Ми переглянемо вашу ситуацію і постараємось зробити ваш досвід з банком приємнішим
VJACHESLAV76 11 жовтня 2021, 18:55
Не вкоем случае не пользуйтесь услугами данного банка! Куча платежей за непонятные услуги, картой не пользуешся, но платиш за то, что она у тебя есть, каждый день оплата каких то страховок, списания за какие то покупки. Списания, списания и списания. Суммы маленькие, но на полевой карте появляются минуса. Тупо связался с банком, чтобы дарить деньги. Берегите свои нервы друзья. Хочу связаться с персоналом через чат- «что то пошло не так» хочу получить чек за снятие банком денег «что-то пошло не так».
11 жовтня 2021, 19:13
При підписанні договору ви також підписуєте договір страхування.
Страхування списується щомісяця. Це страхування можна відключити при зверненні в чат або в контакт-центр. Всі інші списання згідно з тарифами картки: https://old.alfabank.ua/private-persons/credits/cards/tarifi-ta-umovi-3
Додаток не ідеальний, це так. Але з кожним оновленням намагаємось виправляти помилки. Але на це потрібен час.
Напишіть нам в приватні повідомлення, сторнуємо списані плати за страхування.
14 жовтня 2021, 18:03
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 14.10.2021).
Андрій Клементьєв 11 жовтня 2021, 1:12
Відділення за адресою: Київ, пр-т Соборності, 1
Альфа-банк проводит акцию с начислением кешбека 1% при пополнении своих определенных карт с карт других банков через приложение Сенс. 29.09 я заказал себе карту Хамелеон и мне в приложении Сенс была выпущена карта Digital. 30.09 я пополнил ее по правилам акции стягиванием через приложение Сенс — именно в приложении Сенс нажал в меню карт «Пополнить» и выбрал «С карты другого банка», ввел номер карты, срок действия и CVV своей карты другого банка. За указанное пополнение мне должен был быть начислен кешбек 115 бонусов до 10.10. Однако этого не произошло. Как увидел я потом, данная транзакция отображается в истории почему-то с кодом MCC 6012, хотя должно быть 6536, как я понимаю — так как 10.10 я совершил точно абсолютно аналогично пополнение другой своей карты Альфа-банк на 8800 грн. В любом случае, я осуществлял оба эти перевода в приложении Сенс и они оба одинаково попадают под условия акции. Я обратился в службу поддержки, где мне сообщили ложную информацию — «Пополнение было осушествлено не через приложение банка». Свои технические проблемы решите, пожалуйста самостоятельно. Вот я сейчас и требую от банка начислить кешбек за пополнение карты 30.09.
13 жовтня 2021, 16:22
Були технічні проблеми з нарахуванням бонусів деяким клієнтам. Сьогодні всім «постраждавшим» бонуси до нарахували. Вибачте, будь ласка, за незручності
Dmtriy 10 жовтня 2021, 11:53
Очень приветливый персонал, как и в отделениях так и в банке, девушки всегда идут на встречу и готовы помочь в той или иной ситуацыи. По онлайн хотел бы отметить консультанта Карину Арславовну, в отделении в Полтаве Валерию очень приятно когда имееш дело с профессионалами которые розбераютса в своём деле, а не просто протирают штаны на робочее месте. Спасибо Вам девушки и банку отдельное спасибо что не оставляют простых людей в беде, а идут им на встречю.
10 жовтня 2021, 12:21
Обов'язково передамо ваш відгук дівчаткам та їх керівникам 😊 Будемо раді знову вам допомогти у вирішенні питань)
Hovega28 9 жовтня 2021, 22:39
Дуже швидко допогла в вирішенні питання
Дякую Ольга Фаєвська
10 жовтня 2021, 9:03
Обов'язкого передамо вашу п'ятірку Ользі та її керівнику. Дуже вдячні за вашу оцінку та чекаємо на вас знову в чаті 😊
Borissimon 9 жовтня 2021, 22:38
Обратился в чате к оператору, что делать, когда заканчивается депозит, но надо снять часть, Ольга Фролова ответила и буквально меньше чем в 5 минут решила вопрос и подсказала что дальше мне делать, спасибо, очень оперативно и понятно объяснила
10 жовтня 2021, 9:11
Дуже вдячні за вашу оцінку та приємні слова 😉 Обов'язково передамо вашу подяку Ользі та її керівництву. 😊
12 жовтня 2021, 16:36
Отзыв не подтверждён «Минфином» (на 12.10.2021).
Iuliia1983 9 жовтня 2021, 9:33
Добрый день. Хочу поделиться историей сотрудничества с Альфабанком, которая длится 3года и 3 месяца. Все было хорошо до 7 октября 2021 года. В 20.54 7 октября мне на суперглючное приложение сенсе приходит пуш уведомление об операции на сайте iTunes Apple в размере 29.99 доллара. И все бы казалось ничего, ну музыку прикупила, если бы у меня был гаджет данной фирмы. Однако у меня его отродясь не было, самсунги знаете ли люблю. Пишу в чат, тишина, звоню, естественно блокируют карту, подаю жалобу, описываю свое негодование. На что оператор естественно говорит сама мол виновата подписалась и купила, но можете подать заявление в кибер полицию. Ок, заполняю форму на сайте и тут требуется номер счета, на который ушли деньги, без него заявление не отправить. Пишу в поддержку банка, предоставьте, а мне в ответ, не можем нет его у нас. То есть деньги отправить непонятно кому банк может, а предоставить информацию нет. Ладно 8.10 иду в отделение банка, подаю жалобу, заявление на чарджбэк и заявление на предоставление номера счета. Звоню в apple, описываю ситуацию, они говорят, что моя карта у них нигде не проходит и денег за якобы подписку нет, и быть не может гаджетов то нет. Пишу в чат альфабанка, но операторы пытаются меня выставить идиоткой, мол подписалась, дала карту кому-то и пофиг что ни у меня, ни у родственников нет гаджетов apple. Не знаю, чем закончится история, но прочитав другие отзывы поняла, что если вашу карту атаковали мошенники, то банк вам не помощник и своих денег вы не получите.
Спасибо за внимание, буду ждать какого-то внятного решения банка.
zig4free 8 жовтня 2021, 20:35
Бонус за сентябрь до сих пор не начислили., граничный срок 10ое, сомневаюсь что на выходных что-то поменяется. Карта новая хамелион, кредитный лимит не использовал и ТехОвера быть не должно.

По отзывам на других ресурсах не я один такой.
9 жовтня 2021, 9:03
Дійсно, термін до 10 числа включно.
Чекаємо разом з вами🤞

Курс валют в Сенс Банк