Нічого не працює - підтримки чи інформації немає

Проблема вирішена
AL1 10 жовтня 2025, 10:09
На деяких сайтах новини написали, що сенсбанк здох kyiv24.news/news/u-czyfrovomu-banku-sense-bank-stavsya-masovyj-zbij-shho-ne-praczyuye і там навіть є посилання на фб, однак це посилання не валідне, а на сторінці банку жодного анонсу (
Тож:
Оплата картками не працює, ні онлайн, ні в магазинах, ні в аеропортах. Телефони не працюють, в чатах не відповідають, додаток не працює, повідомлень немає, аеропортові сервіси також не працюють, бо немає відповіді з банку, тут також кинули…
так, загальне враження — на клієнтів ***.
Буду голосувати гаманцем, як тільки піднімуться.
Сенс Банк
13 жовтня 2025, 17:07
Ми прекрасно розуміємо, наскільки важливо для кожного клієнта мати доступ до своїх коштів, особливо в такий час. Тому щиро шкодуємо, що під час атаки ви могли натрапити на труднощі чи затримки 😔

На жаль, у ніч на 10 жовтня ворог завдав масованого удару по Києву, внаслідок чого постраждала частина інфраструктури нашого партнера. Це спричинило тимчасову недоступність сервісів Sense Bank.
Наша команда одразу взялась до роботи — фахівці працювали, щоб якнайшвидше повернути стабільну роботу сервісів.

Поступово ми відновили всі системи — зараз усе працює у штатному режимі ✅
Ми не лише повернули стабільність, а й зробили висновки, щоб навіть у разі подібних інцидентів клієнти мали ще надійніший доступ до своїх послуг.

Ви — не просто користувачі банку, ви частина нашої спільної стійкості. Дякуємо, що залишаєтесь з нами попри всі випробування 🙏

Ваш друг та помічник, Володимир 💎
Мінфін
Відповідь адміністратора
10 жовтня 2025, 11:40
Доброго дня. Про масштабний збій у Sense Bank та заяву банку читайте в новині: https://minfin.com.ua/ua/2025/10/10/160181026/

10 жовтня 2025, 10:48
А зачем ссылку на новость («https://kyiv24.news/news/u-czyfrovomu-banku-sense-bank-stavsya-masovyj-zbij-shho-ne-praczyuye») за «19 Липня 2024, 09:46» указывать? Может потому и ссылка на фб там не работает, что новость старая?
10 жовтня 2025, 10:51
Ага, точно. провтикав. тоді взагалі, жодної згадки ніде про те, що сенс здох.
10 жовтня 2025, 10:53
Та да… Придётся ждать, или топать в банк, если совсем невмоготу
10 жовтня 2025, 11:03
Комменты под первым на данный момент постом на ФБ…

или в телеграмме комментарии…

10 жовтня 2025, 11:15
Нарешті, в телеграм чатіку роздуплились з офіційним повідомленням:

Шановні клієнти Sense Bank,

Через нічну атаку ворога на Київ постраждала онлайн-інфраструктура одного з наших партнерів, що призвело до збоїв у роботі Sense Bank. Наша команда працює над повноцінним відновленням всіх послуг.

Ми робимо все можливе, щоб ви могли скористатися сервісами та роботою банку якомога швидше!

Дякуємо за розуміння! Тримаймося!

10 жовтня 2025, 11:21
І на FB вже є
Khmel9205
Khmel9205
10 жовтня 2025, 13:44
Дійсно сьогодні в Сенсі повний аут! Окрім додатку і зв’язку з підтримкою у Києві не працюють і відділення. Персонал на місцях, але нічого не працює: каси, навіть електронна черга. Тому враховуйте це при плануванні відвідування відділень! Про сроки відновлення персонал нічого не знає, навіть орієнтовно!

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Нічого не працює - підтримки чи інформації немає