Проблема вирішена
Spets 12 лютого 2025, 12:03
В пятницю 7.02.25 я зняв гроші з кредитної карти Cash і намагався внести їх на мій рахунок через банкомат Сенс банку. Під час підрахунку грошей виникла помилка: мій рахунок не було поповнено і банкомат гроші не повернув. Я відразу звернувся на підтримку і чекав на інкасацію. Зауважу, що це кредитні кошти з пільговим періодом 2 дні. Банк зарахував мої гроші лише 11.02.25 і я відразу погасив кредит, але це вже був 4 день використання кредиту і за 2 дні за межами пільгового періоду банк нарахував 43.34 грн відсотків. Оскільки мої гроші були заблоковані банкоматом 4 дні і я не мав можливості вчасно погасити кредит, я подав заявку на компенсацію цих відсотків. Банк відмовив мені в задоволенні моєї скарги, мовляв, помилка була не при поповненні кредитної, а дебетової карти. Це незадовільна і несправедлива відповідь. Я постійно користуюсь картою і завжди вчасно гашу ці короткострокові кредити, але цього разу я не мав доступу до моїх грошей 4 дні через помилку банкомату банка. З боку банку було б правильно компенсувати ці відсотки. Це питання справедливості і принципу.
Сенс Банк
13 лютого 2025, 20:40
Вітаю вас!
Одразу хочу почати з подяки за те, що ви одразу ж звернулися та повідомили про ситуацію, яка виникла!
Хоча ми завжди слідкуємо за всіма системами, та відстежуємо кожну маленьку зміну — оперативність та співпраця з вашого боку неабияк допомагає нам ставати краще в цьому, і розв'язувати проблеми ще швидше 🙏
Я повністю розумію, та поділяю вашу позицію в цій ситуації — через технічний негаразд, ви не мали б сплачувати фінансові збитки. Саме тому, одразу ж взяла до роботи питання щодо можливості повернення коштів 🙌
І дійсно, компенсацію вдалося погодити за рекордний час, та, наскільки мені відомо — її вам вже виплатили 😇
Мені прикро, що питання було врегульовано не одразу, та вам довелося звертатися повторно, але, рада, що врешті решт ситуацію було вирішено дійсно справедливо, та належним чином 🫶
Ваша турботлива чарівниця, Валерія 🫧

Spets
Spets
12 лютого 2025, 16:00
Дякую банку за швидку реакцію.

Курс валют в Сенс Банк

EUR 49 49.65
USD 42 42.5

Курс валют в Сенс Банк

EUR 49 49.65
USD 42 42.5
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Банк відмовів в компенсації відсотків по кредиту через блокування грошей в банкоматі