Курс валют в Сенс Банк
Все було просто чудово до війни
Я змінила фін номер на інший з моєї країни перебування. Перше смс прийло без проблем, але потім через 4 години новий номер став активний, а смс не приходять щоб зайти в застосунок.
Отож я втратила будь яку можливість зайти і керувати своїми рахунками особистими і ФОПа також. Я навіть можу відправити фото своє з паспортом, але ні… треба або смс, яке не приходить, або «особисто відвідати відділення» від якого я за 1000 кілометрів.
Я намагалась позвонити і в телефонному режимі ще раз змінити номер, мені не сказали запитання до секретного слова… я помилилась, бо зазвичай я те питання не викоритовую. В інших банках дають можливість спробувати ще раз через день, і я б почекала, добре. Але ні, тут одразу блокують і кажуть їдьте.
Отож: гарний початок, а тепер повний блок рахунків через якийсь номер телефону. Дуже погана система, не продуманно, не для людей.
Обслуговування у відділенні
Карта для снятия наличных, которой не могу пользоваться 5 месяцев ЗА ЧТО Я ПЛАЧУ?
В стране ВОЙНА! я первые 2 месяца находился в Киевской области. Без света и без связи, в городах не работали, ни отделения, ни терминалы. Я даже физически не имел возможности погасить задолженность. А если погасить после, не имел возможности их снять после. В один из месяцев я даже внес минимальный платёж, в надежде что разрешат снимать. Но нет…
Зато с меня на протяжении всего этого времени помимо 26% годовых (которые я платил и плачу и готов платить дальше) снимают ещё и РКО в размере 3.5%. Я так и не пойму за что. Я согласен, что по договору это условия этой карты и тарифа, но так же в договоре не сказано, что я не смогу полноценно пользоваться картой на протяжении уже 5 месяцев. Я до войны никогда его не платил, потому что всегда гасил в срок, а после опять пользовался картой. А сейчас вы не даете полноценно пользоваться картой. ВОПРОС ЗА ЧТО Я ПЛАЧУ?
Многие банки Украины тоже сначала войны запретили снятие кредитных средств, но уже через месяц опять разрешили. Другие уменьшили процент вдвое. Ваш же банк только увеличивает лимиты на сумму начисленых процентов, вгоняет в минус и продолжает начислять кроме процентов ещё и так называемое РКО.
2934 Альфа банк списал в 0, с дебентной. Карты. 01.07.2022, сделал это повторно. Такое возможно только в Альфа Банке. Второй раз подряд
Захожу 01.07.2022 аннулировано, опять 0.
Можно ли доверять деньги банку который превращает Ваши 2934 в 0? Интересно мнение клиентов.
При ежедневной оплате картой и оплате в июне через приложение. Банк это сделал повторно. Превратил 2934 keш-u в 0. Было тоже самое 01.06.2022, но наверное этого было мало чтобы клиент был разочарован в банке Альфа. И банк это сделал повторно
Как Вам нравится банк который может в ноль превратить ваши 2934?
В прошлый раз в июне2022 месяц назад, девушка в отделении Альфа на Р.Окипной 4, в отделении мне сказала что есть более системные и надёжные банки, поэтому чтобы не было проблем можно закрыть счёт в Альфа и перейти к ним.
Может Альфа банк сливает так платежеспособных клиентов?
Ясное дело что после всех этих историй я выберу более качественный и надёжный банк где не буду беспокоится за сохранность своего.
Я не беру кредиты, и пользовался банком ежедневно.
Если банк поступает так с моим кеш.ю как тогда будет с миллионами вкладчиков которые покинули Украину?
И этим не будет заниматься ни служба работы с клиентами, никто не читает из банковских эти отзывы,
Никто не займётся Вашей проблемой.
Вопрос
Зачем
Нужен
Такой
Банк
Который списал 2900 в 0, и их не вернет,
Скажите кто пользуется банком,
Как Вам такое предложение от банка 2900 Ваши превратить в 0.
Я сам в прошлом работал в банке (но в европейском банке 5 лет назад и мы любили и ценили клиентов и занимались их вопросами)
Вообщем Вот такое Альфа.
Напишите внизу КОММЕНТАРИЯМИ ВАШЕ МНЕНИЕ
И ПРЕДСТАВЛЯЕТЕ СКОЛЬКИМ Миллионам Граждан наших спишут тем кто за границей
Напишите Ваше мнение, почему в банке не сделают ничего по таким вопросам
Попробую уточнить у НБУ, насколько необходимы проблемные банки с совершенно недовольными клиентами
Детальнее о ситуации на моих YouTube, Instagramm, LinkedIN, Facebook
Прохання переглянути оцінку
Самый ужасный банк!
Отличный банк, хамелеон 🔥
После регистрации сделал ошибку, а именно выбрал пакет Графит (выбирайте хамелеон. если вам нет 18, то открывайте пакет вайт, потом открывайте хамелеон, далее закрывайте пакет вайт. Это касается только меня, кому-то нужны и пакеты)
Постоянно следить за выполнением условий такое себе. Ничего не напишу дальше про кредитование, так как кредитами не пользуюсь.
Начну с +, а именно карта Хамелеон:
— полностью бесплатное обслуживание (без всяких % за счёт которым не пользуешься)
— переводы в Sense на карты любого банка без комиссии
— 6.5% на остаток средств (закинул деньги и получаешь каждый месяц процент, что может быть сейчас лучше?)
— поддержка (довольно быстро отвечают, всегда решают вопрос)
— В апреле регулярно снимал валюту и в Альфе с этим не было проблем. Заказал, через пару дней приехал и забрал.
Теперь о минусах банка:
— Збір грошей: сделайте пожалуйста как в моно, чтобы при пополнении по ссылке валюта не менялась на евро используя европейскую карту. Пусть лучше будет комиссия 1−3% всегда, но именно в грн😌
— сервера часто говорят Auf Wiedersehen 👋
— (минус скорее к App Store) хотелось бы, чтобы приложение разрабатывалось параллельно.
Приведу пример: на андроиде в июне 2 обновления, тем временем на айфоне последнее обновление 2 месяца назад. Понимаю, что вина ещё на стороне App Store с его проверкой, но хочется получать функции в то же время, что и владельца зелёного робота))
Если желаете получить виртуальную/физическую карту в Альфе или вообще нужна карта с выгодными условиями, то смело через Дию за 5−10 минут и получаете удовольствие от использования😉 Я как клиент 8+ банков от себя добавлю, что искренне рад, что полгода назад решил установить Sense и получить карту в Альфе.
Закрити і відкрити нову картку в нашому додатку дійсно не проблема. До речі, під час військового стану в країні у нашому банку немає плати за обслуговування карток. У нас в додатку є функція за допомогою якої ви зможете слідкувати за виконанням обов'язкових умов, щоб уникнути плати за обслуговування. Але це може змінитись в будь-який момент — це краще в певний момент, коли знадобиться ця інформація уточнити в чаті, як варіант)
Тааак, наші плюси прямо в саме сердечко влучили.💘️ Ох, з валютою дійсно круто, адже ти замовив і просто прийшов, щоб забрати кошти, а не приходиш, стоїш в черзі і думаєш чи буде 1000 доларів в наявності.
Не зовсім зрозуміли ваше прохання з приводу першого мінусу. Уточніть, будь ласка, щоб ми змогли його розглянути. Та дати вашій ідеї життя
Згодні, що вказані вами мінуси роблять боляче всім(😥️ Ох, ці сервера, але добре що вони досить швидко знову говорять «Привіт, друже!».
Айфони звичайно круті телефони, але ви праві App Store любить вставляти палки в колеса) Але ми з ними намагаємось потоваришувати, тож тримайте за нас кулачки.
А віртуальна картка — це взагалі мастхев на кожен день року.
Ми раді, що знаходимось у вашому особистому топі серед українських банків.💙️💛️
Хочу оставить положительный отзыв о сотруднике альфа-банка Одесса Южная Глушко 7/9
Дякую за допомогу
Одна з найкращих і найшвидших консультацій
Допомога в отриманні карти
Домоміг вирішити питання, відповів на всі запитання, дуже приємно вражена.
Професіонал своєї справи
Решили вопрос с выдачей в отделении.
Рекомендуємо звертатися до онлайн-підтримки, це простіше, швидше і не треба ходити :) З цим прикрим непорозумінням розберемося
неуважність
Вкрадене життя або безпідставне блокування рахунків переселенців в Альфа-Банк
Я маю реєстрацію у м. Ясинувата, Донецької області яка з 2014 року є тимчасово неконтрольованою українським Урядом територією. Однак, починаючи з 2014 року ми почали своє життя з чистого аркушу. Відновлювали бізнес у м. Краматорськ, Донецької області, сплачували податки та заробітною плату співробітникам. В цей період в Донецькій області активно працювали міжнародні проєкти по підтримці малого та середнього бізнесу. Для участі в одному з проєктів, я зареєструвала у 2020 році ФОП, який мав адресу реєстрації як і я на неконтрольованій території. Але цей ФОП став на облік у Ясинуватсько-Авдіївськй ДПІ та сумлінно сплачував податки державі Україна. Рахунок для ФОП було відкрито в Альфа-Банк у м. Краматорськ, Донецької області.
Але у лютому 2022 російська федерація завдавши ракетних ударів по території України фактично почала відкриту війну проти нашої Держави. Та не лише російські ракети вбивають українців, до цього долучився і Альфа-Банк.
Після переїзду до м. Дніпро мене чекала несподіванка. 15.06.2022 Альфа-Банк заблокував всі мої рахунки (як особисті так і рахунок ФОП), звинуватив у відмиванні коштів та фінансуванні тероризму. Тиждень спілкування з представниками банку у відділеннях м. Дніпро (відділення № 1 та № 10 у м. Дніпро) не додав жодного пояснення по суті звинувачень та підстав по блокуванню рахунків. Менеджери банку як мантру повторювали ст 15 ЗУ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масовог…». Чого я тільки не почула на свою адресу. Було і звинувачення у сплаті податків до російської федерації, незаконне збагачення.
Крім того, сьогодні мала розмову із Ясинуватсько-Авдіївськй ДПІ вони продовжують здійснювати свою функції, тимчасово знаходяться у м. Львів та приймають податки від зареєстрованих у Донецькій області підприємців. Нічого в структурі ДПІ не змінилось. Тож всі підозри та звинувачення з боку Альфа-Банк є нездоровою фантазією.
Тож відновленню підприємницької діяльності на території України перешкоджає не лише російська авіація та російські ракети, а ще й Альфа-Банк.
Таким чином, вімагаю від Альфа-Банк повернення коштів та пояснення підстав блокування рахунків. Зі свого боку, залишаю за собою право на оскарження дій Альфа-Банк до Національного банку України.
P. S. Окремо хочу відзначити наднизький фаховий рівень співробітників у м. Дніпро (1 та 10 відділення). Бачу таке вперше.
Понравилось обслуживание при снятии иностранной валюты
Также благодарность службе поддержки. 1 раз заказывали сумму через службу, второй раз непосредственно в отделении.
Оперативная работа поддержки банка
как обманывают клиентов на депозитах
Пока Вы клиент — Вы нужны. Как только нет — платите!
Потерян платеж
Обратилась в оба банка с просьбой вернуть деньги.
Что говорят в моем банке? «Банк-получатель должен самостоятельно инициировать возврат средств, так как с нашей стороны операция успешна».
Что ответили в Альфа-Банке? «Вы не наш клиент, мы не имеем права консультировать 3 лиц, ваш банк должен сам подать запрос на возврат».
Круг замкнулся.
Валютні платежі - це жахливо