Комісія при розрахунку на Новій пошті

Проблема вирішена
YY92
Оплачував покупку на Новій пошті карткою RED і після проведення операції, в мене, окрім суми покупки, стягнули ще 4% комісії, як за зняття готівки з кредитки. Бо виявляється, що «ОПЕРАЦІЇ НА НОВІЙ ПОШТІ ПРОВОДЯТЬСЯ, ЯК ЗНЯТТЯ КОШТІВ». І Ви ж могли це уточнити, пише мені консультант чату. Тобто, вона мені радить перед кожною покупкою писати їм в чат, аби взнати, чи це випадково не проведеться моя операція, як зняття готівки, хоча готівки я не знімаю.
І ще консультант пише без розділових знаків, просто набір слів, і треба серед отого всього ловити сенс. Хоч би тестування якесь робили перед прийомом.
Отже, висновок, банк дно, консультанти некомпетентні.
Сенс Банк
На жаль, прослідкувати кожну транзакцію клієнтів ми не можемо, оскілкьи все залежить від налаштувань терміналу, чого ми не можемо знати. Так, на Новій пошті кошти знімаються з картки як переказ коштів. Як нам відомо на Новій пошті, про це повідомляться клієнтам, або має бути про це наліпка. Але ми рекомендуємо клієнтам переуточнювати у касирів яким саме чином проходить транзакція.

OkeyDoki
OkeyDoki
27 серпня 2022, 15:16
Еще один халявщик:

На кассе НОВОЙ ПОЧТЫ НА ВСЕХ ТЕРМИНАЛАХ НАПИСАНО ЧТО ОПЕРАЦИЯ ПРОХОДИТ КАК СНЯТИЕ СРЕДСТВ…

Боже чел научись читать хоть раз в своей жизни…
30 серпня 2022, 13:25
Чел просто не хочет платить комиссий при оплате картой. Он не халявщик, а просто расчётливо относится к своим расходам. Банковских комиссий карта RED Альфа-Банка содержит множество, поэтому предпочитаю карту Cameleon
Jokets
Jokets
29 серпня 2022, 12:26
А банк причем? Об этом должна предупреждать новая почта вообще-то, а банк лишь выполняет транзакцию по запросу который к ним прийдёт
ccc2013
ccc2013
29 серпня 2022, 20:54
Кто что хочет,то и делает:))))
kingcity
kingcity
30 серпня 2022, 10:12
Це буде при при розрахунку карткою будь-якого банку. У Нової Пошти так термінали настроєні.
30 серпня 2022, 13:20
Оплата на Новой Почте наложенного платежа проходит в банковском приложении как перевод средств, оплата услуг Новой Почты за доставку — как услуга Новой Почты. Без комиссии за счёт собственных средств плачу в обоих случаях картой Банку Власний Рахунок (Банк «Восток»). Возможно, также без комиссии (на практике не проверял, по тарифам карты вроде 0) будет расчёт собственными средствами картой Cameleon Альфа-Банка
30 серпня 2022, 15:04
Оплатил сегодня на Новой Почте наложенный платеж картой Cameleon Альфа-Банка за счёт собственных средств без комиссии. Проходит в банковском приложении как перевод, оплата услуг Новой Почты за доставку — как услуга Новой Почты.
1976ANDREI
1976ANDREI
3 вересня 2022, 10:40
Жулики и воры № 1 в Украине.

Курс валют в Сенс Банк

Курс валют в Сенс Банк

Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Комісія при розрахунку на Новій пошті