1000 від Держави за вакцинацію
Доброго дня! Хотіла повідомити про новий спосіб збільшення емісії платіжних карток та відповідно виконання планів, який винайшли співробітники одного з відділень Альфа-банку у м. Полтава. Мій літній тато, пенсіонер і інвалід звернувся в середині грудня до відділення Альфа-Банку, Полтава, ул. В. Чорновола, 19, з метою отримання картки Е-підтримка, і мав намір витратити 1000 грн за вакцинацію, на ліки, які йому життєво необхідні кожного місяця, атже пенсія складає лише 3700 грн. сумма ця для нього була б досить відчутна. Окремо зазначу, що він з нетерпінням чекав 24 січня, коли можна буде витратити ці кошти, які він наівно думав що отримав, саме на аптеку. Дуже енергійна менеджерка відділення прізвища якої він звісно ж не запам’ятав, не проконсультувавши взагалі по тарифам, вручила татові якусь зовсім іншу додаткову карту й запевнила, що це саме та карта і кошти вже на рахунку. Його екземпляра договору вона татові також не надала, мотивуючи тим, що ніби то він йому не потрібен. Але, через місяць, прийшовши до аптеки, коштів на рахунку не виявилось, тато одразу пішов в банк, де, незважаючи на те що він виявляється вже і так сплатив 50 грн за відкриття картки, та ще й зажадали 25 гривень місячна плата за обслуговування, але ж йому була потрібна зовсім інша карта!!! Виявляється обслуговування коштує 300 грн на рік!!! Я проживаю в Києві і не могла особисто бути присутня у відділенні для з’ясування обставин, але розібравшись в тарифах Альфа-банку виявила, що це дебетова карта Пакет послуг «White»!!! У мене питання до керівництва Альфа-банку, невже єдиний спосіб виконання планів це обман українських пенсіонерів та нажива на цій дуже смішній комісії в маштабах банку, але достатньо значній для людини похилого віку з мізерною пенсією? Питання друге: чи закрита ця злощасна картка і рахунок насправді, як запевнили співробітники відділення, запропонувавши татові відправити невідому якісь смс-ки, і сказавши порізати карту, чи через декілька місяців борг по комісіі збільшиться. Це вже нагадує Ощад з їх сумнозвісною картою Киянина. Держава довіряє декільком банкам виплату цієї допомоги, а деякі банківські співробітники просто і цинічно наживаються на цих літніх людях, для отримання своїх особистих бонусів і премій. Дуже прикро і соромно за таких співробітників! Так як я дію в інтересах свого літнього тата, пенсіонера і інваліда, прошу уважно розглянути мою скаргу і про розгляд і вжиті дієві заходи повідомити письмово на адресу мого батька, та повернути незаконно стягнуті комісії за рахунок винних осіб.
Курс валют в Сенс Банк
| EUR | 49 | 49.65 |