Звернення до Альфа-банку
Курс валют в Сенс Банк
| USD | 42 | 42.5 |
На протязі тривалого часу у гілці відгуків банку постійно з`являються хвалебні відгуки на адресу служби підтримки чи окремих працівників банку, які крім дифірамбів практично не містять жодної конкретики. Ці відгуки є однотипними по стилю написання та змісту, пишуться людьми, які зареєстровані на сайті здебільшого безпосередньо перед написанням відгуку, або подекуди за декілька днів до написання відгуку і які так само щезають з форуму, написавши один, зрідка — два позитивних відгуки на адресу Альфа-банку. Не потрібно володіти видатними аналітичними здібностями, щоб здогадатись, що ці відгуки написані працівниками банку, або наближеними до банку людьми з метою підняти рейтинг банку. Але «набиті» таким чином зірки не сприяють позитивному іміджу банку і підняттю його РЕАЛЬНОГО рейтингу. Навпаки — це скоріш відверне частину діючих та потенційних клієнтів від банку. Гілка відгуків Альфи все більше стає нечитабельною — знайти корисну інформацію за купою такого інформаційного сміття стає все важче.
Я, як клієнт банку, зацікавлений у конструктивному обговоренні його діяльності, висвітленні здобутків і проблем банку. Як читач і дописувач Мінфіну — у отриманні об`єктивної і повної інформації і обміні думками з іншими учасниками форуму. Тому переконливо прошу банк припинити публікацію таких «опусів» і не засмічувати форум різним «інфосміттям». Я далекий від ілюзії, що банк визнає свою причетність до цих відгуків, зрештою це і не важливо. Але сподіваюсь, що подібного «трешу» віднині у гілці банку більше не з`явиться.
Про всяк випадок продублюю цей відгук у своєму блозі.
Погоджуюсь з вами, зі сторони це може виглядати так, що ми буцімто самі пишемо ці відгуки.
Розказуємо як все відбувається. Якщо клієнту дуже сподобалась консультація в чаті і клієнт питає, де можна віддячити за допомогу оператора, співробітник може запропонувати написати відгук на Мінфін. Майже 100% цих клієнтів раніше ніколи не були зареєстровані і тому проходять реєстрацію одразу після чату. Звідти і недавня реєстрація.
Але, на жаль, не всі клієнти потім повертаються на Мінфін і підтверджують, що вони клієнти.
Ми не замовляємо відгуки і не пишемо їх. Ваша справа вважати як хочете, але наше сумління чисте.