Мінфін - Курси валют України

Встановити

Шахрайство з кредитною карткою Еко-максимум

×

Введіть ваш E-mail
для оформлення передплати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!


Уважаемый Андрей!

У додатку до оформення підписки
ви можете також отримувати:

Підписатися

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
×

Отримуйте по E-mail найголовніші
фінансові новини України і світу:

Підписку оформлено успішно

На вказану вами електронну пошту відправлено
лист з підтвердженням передплати.

Ми раді, що ви з нами!



Повернутися на сайт
Підписатися
Mykola Pan 7 вересня 2020, 12:05
Відділення за адресою: Київ, пр-т Берестейський, 20
Оформив собі картку Еко-максимум для отримання додаткових бонусів в мережі ЕкоМаркетів. При оформленні перепитав у менеджера чи не буде додаткових (прихованих) платежів за користування карткою, на що мені повідомили що не буде. Через деякий час виявив, що з картки щомісячно банком знімаються гроші на платежі за страхові пакети від фінансових ризиків та від нещасного випадку, а також плата за обслуговування картки. Виявилося, що страхові пакети мені підключили без моєї згоди і навіть не повідомили мене про це, так би мовити «за замовчуванням». При цьому збрехали на моє пряме запитання про наявність додаткових платежів. Те ж саме з платою «за обслуговування картки», заявляють про 0 грн. за випуск картки та річне обслуговування, а по факту щомісячно здійснюють дрібязкові крадіжки з карткового рахунку. Раніше тримав валютні депозити в Альфа-Банку, але через цю брехню банка, втратив до них довіру. Всі рахунки довелось закрити. Тепер обходжу цей банк стороною і іншим не раджу користуватися їхніми послугами.
Сенс Банк
Відповідь банку
7 вересня 2020, 16:56
Mykola Pan, щомісячне РКО по картці списується тільки у випадку якщо існує заборгованністі більше 20 грн. (п.8 тарифів): https://alfabank.ua/upload/Tariffs_CC_ECO_Maximum.pdf
Згідно ДБО банку, п. 7.8. Клієнт, окрім Клієнтів «А-Клубу», доручає (надає згоду) Банку:
(1) для Договорів добровільного страхування від нещасних випадків та добровільного страхування здоров’я на випадок хвороби для держателів платіжних карток — щомісячно в останній день Розрахункового періоду в порядку договірного списання у відповідності до положень ст.26 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» здійснювати списання сум грошових коштів з Рахунку, зазначеного у відповідній Угоді про обслуговування кредитної картки та відкриття відновлювальної кредитної лінії, в розмірі, необхідному для щомісячної оплати страхового платежу згідно з умовами Договору страхування», а саме у розмірі 1% від страхової суми, визначеної по формулі, зазначеної в п. 3. Договору страхування;
(2) для Договорів страхування фінансових ризиків держателів кредитних платіжних карток — щомісячно в останній день Розрахункового періоду, в порядку договірного списання у відповідності до положень ст.26 Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» здійснювати списання сум грошових коштів з Рахунку, зазначеного у відповідній Угоді про обслуговування кредитної картки та відкриття відновлювальної кредитної лінії, в розмірі, необхідному для щомісячної оплати страхового платежу згідно з умовами Договору страхування», а саме у розмірі 0,1% від розміру встановленої відновлювальної кредитної лінії. При цьому перше таке договірне списання грошових коштів для щомісячної оплати страхового платежу за Договором страхування фінансових ризиків держателів кредитних платіжних карток відбувається в останній день Розрахункового періоду, в якому Клієнтом здійснена перша операція з використанням кредитних коштів, що були надані Банком відповідно до Угоди про обслуговування кредитної картки та відкриття відновлювальної кредитної лінії. Списані Банком в порядку договірного списання з Рахунку суми грошових кошти зараховуються на поточний рахунок ПРАТ «Страхова Компанія «АЛЬФА СТРАХУВАННЯ», зазначений в Угоді про обслуговування кредитної картки та відкриття відновлювальної кредитної лінії. Договірне списання, що вказане в цьому пункті не потребує оформлення Заявок на договірне списання чи ініціювання такого списання за допомогою механізмів, реалізованих в Системі, та здійснюється на умовах, визначених в Угоді про обслуговування кредитної картки та відкриття відновлювальної кредитної лінії.

Документ: https://alfabank.ua/storage/files/publichnoe-predlozhenie-na-oformlenie-dbo-fl.pdf

Коментарі - 6

+
0
kingcity
kingcity
7 вересня 2020, 15:22
#
Страховки потрібно відключати образу, при оформленні карти. Вони їх дійсно підключають «втіхаря».
«щомісячно здійснюють дрібязкові крадіжки з карткового рахунку» - чи не можна детальніше ? Я вже довший час є клієнтом Альфи, але з таким не стикався.
+
0
sanch ☺
sanch ☺
7 вересня 2020, 19:34
#
Отключил клиент, а на следующий день ему ее опять ее активировали. Как от такого уберечься обычному клиенту, что не может поменять условия договора оферты?
+
0
kingcity
kingcity
7 вересня 2020, 19:48
#
А як це - на наступному тижні просто взяли і активували ? Автоматично активувати страховку знову вони можуть хіба що при заміні карти.
У мене карта «Максимум» - відключив страховки відразу, правда процес муторний, але з того часу ніхто їх знову не підключав. З часу відключення пройшло 10 міс.
+
+15
Zhmunya
Zhmunya
7 вересня 2020, 23:15
#
После отключения страховок в день оформления, подключаются только при перевыпуске карты.
+
0
Zhmunya
Zhmunya
7 вересня 2020, 23:13
#
По ЕКО Максимум комиссия 3.5% от задолженноcти на расчетную дату, хотя и пишут 62 дня льготного периода, а по факту до 31 дня — месяц от расчётной даты до следующей надо все погасить.
Я пользуюсь только наличными по данной карте — для покупок надо просто Максиму или Red у которых реальный льготный период до 62 дней.
Скорее всего речь о СМС информировании, который ТС не перевел в Push и с него снимали по 15 грн.
+
+30
Rimlyanin
Rimlyanin
8 вересня 2020, 12:58
#
«Виявилося, що страхові пакети мені підключили без моєї згоди і навіть не повідомили мене про це, так би мовити «за замовчуванням».»

Ви всі документи читали при оформленні картки? Серед них була страховка 100%.
Так, Альфа обманює клієнтів не кажучи про страховки, але договір на страхування дає на підпис.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.1 45.85
USD 41 41.55
Всі курси банку

Курс валют в Сенс Банк

Валюта Купівля Продаж
EUR 45.1 45.85
USD 41 41.55
Всі курси банку
Головна / Банки України 🏦 / Сенс Банк 💰 / Відгуки про Сенс Банк 📝 / Шахрайство з кредитною карткою Еко-максимум